På förhand
Utgångspris
3 650 000 kr
Avgift
5 523 kr
Boarea
106 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
5

I omtyckta Tölö finner ni detta genomtänkta kedjehus i bostadsrättsform, ett perfekt boende för barnfamiljen fördelat på två plan med två uteplatser.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Ligustervägen 34, ett optimalt boende för barnfamiljen i omtyckta Tölö. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Välkommen till Ligustervägen 34, ett optimalt boende för barnfamiljen i omtyckta Tölö
Välkommen in och möts av de smakfulla materialvalen redan innanför dörren. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Välkommen in och möts av de smakfulla materialvalen redan innanför dörren
Under trappan finns ett förråd som rymmer både allmän förvaring och kläder. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Under trappan finns ett förråd som rymmer både allmän förvaring och kläder
Klassiskt badrum med duschhörna, kommod och spegelskåp. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Klassiskt badrum med duschhörna, kommod och spegelskåp
Entrén öppnar upp mot vardagsrummet som rymmer soffgrupp och media. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Entrén öppnar upp mot vardagsrummet som rymmer soffgrupp och media
Socialt öppna ytor mot det trendigt grå köket. Ligustervägen 34 - Bjurfors
Socialt öppna ytor mot det trendigt grå köket

Planskiss

Planlösning
Planskiss entréplan
Planlösning
Planskiss övre plan

Beskrivning

Beskrivning

I omtyckta Tölö finner ni detta genomtänkta kedjehus i bostadsrättsform, ett optimalt boende för barnfamiljen fördelat på två plan med två uteplatser. Entréplanets ytor består av socialt sammanhängande kök och vardagsrum medan övre plan innefattar tre sovrum och ett allrum. Genomgående fräscha och stilfulla materialval med ett nytt kök i trendigt grått och två helkaklade badrum som båda har dusch och det ena även ett badkar. Med de två uteplatserna finns möjlighet att följa solen från olika nivåer allteftersom dagen går. Generöst med förvaring såväl inomhus som i olika förråd intill bostaden och bilen parkeras i carport alldeles utanför dörren.

Här bor man bekvämt i ett idylliskt område med ytor för barnens lek utanför dörren och barnomsorg på behändigt avstånd. Bostadsrättens fördelar ger er ett bekymmersfritt boende där ni aldrig behöver tänka på yttre underhåll och därmed får mer tid till familj, vänner och hobbys. Vad mer kan önskas?

Interiör

Välkommen in i hallen med plats för ytterkläder. Under den intilliggande trappan finns ett rymligt förråd som sväljer både allmän förvaring och kläder. Snygg mörk klinker närmast entrén bryts av med enstavig ekparkett som löper vidare på entréplan.

Badrummet är helkaklat i klassiska toner och erbjuder duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod, spegelskåp. Ett vägghängt skåp bidrar med extra förvaring av hudvård och handdukar.

Mellan kök och vardagsrum är det socialt sammanhängande ytor där en bardisk skiljer dem åt. Bardisken blir en given plats för minglande gäster medan hemmakocken rör i grytorna innan måltiden intas. Det öppna sammanhanget låter samtidigt värden ta del av gästernas avslappnade samtal i vardagsrummets soffgrupp såväl som en överblick över barnen i vardagen. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och media samtidigt som köket står för goda arbetsytor och plats för matgrupp invid fönster. Det gråa utförandet bryts av med rostfri maskinpark, en mörkgrå arbetsbänk och stänkskydd i olika grå toner. Ett trendigt utförande som bidrar till bostadens karaktär.

Via köket nås tvättstugan i ett tidlöst utförande som stavas vita väggar och mörkt klinker. Här finner ni tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med ho och förvaring i skåp. Härifrån kommer ni ut på den insynsskyddade altanen som löper längs med bostaden. Det soliga läget är perfekt för en stunds avkoppling i solstolen som efterföljs av grillkvällar i goda vänners lag. Ytorna här rymmer matgrupp och grill utan problem och i det intilliggande förrådet kan ni stuva undan saker som inte används. Via en grind nås en gemensam gräsyta som är perfekt för barn med spring i benen.

En trappa upp möts ni av en hall som även kan nyttjas som ett allrum, tre rymliga sovrum samt ett badrum. På detta våningsplan utgörs golven av en trestavig ekparkett. Två av sovrummen erbjuder förvaring i garderober och det största har plats för dubbelsängen. Samtliga är målade i rogivande toner för en god natts sömn. Även på denna våning är badrummet helkaklat i klassiska toner och den generösa storleken gör att såväl dusch som badkar ryms.

Via hallen nås den härliga terrassen som är belägen ovan carporten. Här sitter ni ostört på en högre nivå och njuter av såväl solens strålar som varandras närvaro. Ett förråd som är perfekt för förvaring av kuddar och dynor finns också.

Fakta

Uteplats/balkong

Stensatt uteplats på framsidan och stor altan på den insynsskyddade baksidan. Ovan carporten finns även en härlig terrass.

TV/bredband

Analogt basutbud

Fiber

Parkering

Carport samt plats för ytterligare bil på uppfarten. Gäster parkerar på gatan.

Månadsavgift

Avgift
5 523 kr

I avgiften ingår analogt basutbud. Fiber finns. Resterande driftkostnader tillkommer och betalas direkt till leverantör. Så som V/A, renhållning, hushållsel samt försäkring.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
473 kr
Värme
710 kr
Försäkring
270 kr
Vatten/Avlopp
830 kr
Summa
2 283 kr

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Tölö Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Trevlig förening bestående utav 24 st lägenheter i småhus, har uppförts 2005 för upplåtelse med bostadsrätt. Den totala boarean uppgår till 2 686 kvm. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Ekonomi

Andel i föreningen
4%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 650 000 kr
Lägenhetsnummer
34
Våningsplan
0 av 2
Hiss
Nej
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
106 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ligustervägen 34

Ligustervägen 34,
434 48 KUNGSBACKA

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91