Modern gavel 3:a med balkong åt väster

Kungsbacka - Tölö, Kungsbacka

Havtornsvägen 2

På förhand
Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
4 056 kr
Antal rum
3
Boarea
75 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Modern gavel 3:a med balkong åt väster

Trivsamma och moderna 75 kvm med öppen planlösning och balkong åt väster.

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95

Bilder

Balkongen ligger i väster. Havtornsvägen 2 - Bjurfors
Balkongen ligger i väster
Ett ljust och stilrent kök från HTH. Havtornsvägen 2 - Bjurfors
Ett ljust och stilrent kök från HTH
Härliga vyer från balkongen. Havtornsvägen 2 - Bjurfors
Härliga vyer från balkongen
Välkomna till Havtornsvägen 2. Havtornsvägen 2 - Bjurfors
Välkomna till Havtornsvägen 2
Gavel 3:a på andra våningen i omtyckta Tölö. Havtornsvägen 2 - Bjurfors
Gavel 3:a på andra våningen i omtyckta Tölö

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till natursköna Tölö, en avkopplande idyll med golfbana runt hörnet samtidigt nära centrala Kungsbacka. Förskolan ligger endast en kort promenad bort från bostaden. Denna moderna gaveltrea om 75 kvm har balkong i väst, ett stilrent kök från HTH, stor klädkammare och ett rymligt helkaklat badrum. I fastigheten finns hiss. Denna lägenhet kommer snart ut till försäljning. Välkomna att kontakta fastighetsmäklaren för en eventuell förhandsvisning.

Interiör

Välkommen till denna trevliga gavellägenhet om 3 rok fördelat på 75 kvm. Ni välkomnas av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter längs den högra väggen. Intill hallen finner ni lägenhetens väl tilltagna badrum som utrustats med tvättmaskin, torktumlare, kommod, toalett och dusch. Genomgående i lägenheten ligger ett vackert parkettgolv. Vidare finner vi ett större sovrum och ett mindre sovrum. I mitten av lägenheten har vi dessutom en rymlig klädkammare. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning mot varandra. Öppen och ljus sällskapsyta med access till balkongen som har ett sydvästläge. Köket kommer från HTH och är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin - samtliga från Siemens. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att få svar på eventuella frågor eller för att boka en förhandsvisning.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge väster.
Balkong ingår i upplåtelsen enligt bilaga till upplåtelseavtalet.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 056 kr

I månadsavgiften ingår uppvärmning och Telia Triple Play (Internet, TV, och ip-telefoni).

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
1106
Våningsplan
2 av 4*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
75 kvm

* Våningsplan 2 av 4.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus i 4 plan
Byggår
2015/2017

TV/bredband

Fiberteknik. Telia Tripple Play (Tv, internet och ip-telefoni) ingår i avgiften.

Parkering

Går att hyra av föreningen.

Ekonomi

Andel i föreningen
5,1889%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
150 kr
Vatten/Avlopp
300 kr
Summa
750 kr

Värme ingår i avgiften. El och vatten betalas enligt schablon och avräkning sker en gång/år.

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Havtornsvägen 2

Havtornsvägen 2,
434 48 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95