Besiktigad
Utgångspris
7 900 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
861 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
168 kvm / 6 kvm

Trevlig familjevilla med genomtänkta ytor och ett tilltalande utsiktsläge mot fjorden. Sociala ytor, 3-4 sovrum, altan med bubbelbad och garage.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till denna trevliga familjevilla i omtyckta Fjärskogen. Skalvägen 4 - Bjurfors
Välkommen till denna trevliga familjevilla i omtyckta Fjärskogen
Utöver bostaden finns en välskött tomt samt garage. Skalvägen 4 - Bjurfors
Utöver bostaden finns en välskött tomt samt garage
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och vackert stengolv. Skalvägen 4 - Bjurfors
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och vackert stengolv
Helkaklad gästtoalett. Skalvägen 4 - Bjurfors
Helkaklad gästtoalett
Helkaklat badrum i vitt utförande med dusch. Skalvägen 4 - Bjurfors
Helkaklat badrum i vitt utförande med dusch
Härligt kök med goda arbetsytor och enastående ljusinsläpp. Skalvägen 4 - Bjurfors
Härligt kök med goda arbetsytor och enastående ljusinsläpp

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

I omtyckta Fjärskogen finner ni denna trevliga familjevilla med ett tilltalande läge på fjordsidan. Fjordens glimrande vatten gör sig påmint från flertalet fönster och på altanen bjuds ni på både strålande utsikt, bubbelbad och sol stora delar av dagen. Medlemskap i båda båtbryggorna nedanför möjliggör för båtplats endast ett stenkast från bostaden.

Genomtänkta ytor där det sociala står i fokus. Trevligt kök med goda arbetsytor och matplats i burspråk. Vid större middagsbjudningar flyttar ni från köket ut i matsalen som har plats för många gäster. Det öppna sambandet mot vardagsrummet ger gästerna chans till mingel och samtal i varierande miljö. Öppen spis och inglasat uterum erbjuds också tillsammans med tre-fyra sovrum, allrum, två helkaklade badrum med dusch samt en gästtoalett och tvättstuga med groventré. Addera ett garage och promenadavstånd till salta bad, service, barnomsorg och kommunikationer och ni har fått allt som krävs för ett bekvämt familjeliv. Välkomna!

Interiör

Välkommen in i hallen med förvaring som döljs av skjutdörrar med spegelglas. Vackert stengolv övergår i ekparkett som löper vidare i övriga rum och genomgående ljusa väggar blir en neutral bas att inreda efter. Badrummet som nås från hallen går helt i vitt och är utrustat med dusch, väggskåp, handfat och toalett.

Till vänster nås köket som delar det vackra stengolvet med hallen och präglas av vita toner samt ett generöst ljus från stora fönsterpartier i burspråk. Här blir en naturlig plats för familjens middagar. Köksluckorna går i vitt med vitt kakel som bryts av med en mörk bänkskiva i sten och rostfria vitvaror. Arbetsljuset kommer från flertalet spotlights.

Via pardörrar från köket samt direkt från hallen når ni matsal och vardagsrum i öppet samband. Från fönstren har ni vacker utsikt över fjordens blåskimrande vatten och här ryms flera olika sittgrupper som möjliggör för större middagsbjudningar som efterföljs av avslappnade samtal i soffgruppen samtidigt som en brasa sprakar rogivande intill. När vädret tillåter öppnar ni upp mot altanen som erbjuder både sol och ett bubbelbad att koppla av i. Intill finner ni också ett inglasat uterum som förlänger årstiderna.

Via vardagsrummet nås ett genomgångsrum som idag tjänstgör som kontor med gott om förvaring längs två av väggarna. Härifrån nås både en gästtoalett samt tvättstugan med groventré som erbjuder gött om plats för klädvård och förvaring.

En trappa upp finner familjens privata del med tre sovrum och ett allrum. I det ena sovrummet vaknar ni upp med direkt utsikt över fjorden och med en egen walk-in closet har detta rum allt ni behöver. De andra två sovrummen är rymliga med gott om plats för både sängmöbel, skrivbord och förvaring. Allrummet är perfekt för filmkvällar eller barnens egna tillhåll med vännerna. På denna våning finns också ett badrum med dusch, handfat och toalett med ett intilliggande förråd.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Karsegården 1:6

Ombyggnad, Renoveringar

1984

TV/bredband

Fiber

Parkering

Dubbelgarage samt stensatt uppfart med plats för ytterligare 2-3 bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
7 900 000 kr
Rum
6
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
168 kvm*
Tomtarea
861 kvm
Biarea
6 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan delvis med källare
Byggår
1938
Fasad
Kalksandsten och träpanel
Grund
Krypgrund/källare
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Luft/luft, direktverkande el samt radiatorer
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Självdrag
Fönster
3-glasfönster isoler

Bostaden besiktigad

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2012-05-06

Uteplats/balkong

Inglasat uterum samt altan med sol stora delar av dagen. Här finns också ett bubbelbad samt plats för sittgrupp och grill.

Tomt

Välskött tomt med vackra stensättningar, buskar, gräsytor och planteringar

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (1995-02-13) Avstyckningsplan (1937-05-28)

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 570 000 kr
Byggnadsvärde
2 323 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Sotning
518 kr
Värme
26 363 kr
Försäkring
4 094 kr
Samfällighetsavgift
1 000 kr
Renhållning
2 400 kr
Vatten/Avlopp
5 819 kr
Övrigt
1 000 kr
Summa
41 194 kr

Övrigt är medlemskap i badföreningen Södra respektive Norra Fjärskogens Badförening

Pantbrev

Det finns 8 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 000 000 kr

Området

Mäklaren om Onsala

Det sägs att den som mäter livskvalitet i materiella ting aldrig blir nöjd. Verklig livskvalitet handlar ju om någonting helt annat; att varje dag vakna upp med havet som närmsta granne, uppleva vädrets växlingar året om och den harmoniska känslan i att se solen sjunka ner bakom horisonten i väster.

OMRÅDET
I Onsala är havet alltid närvarande och som onsalabo finns alla möjligheter att ta vara på de möjligheter som havet ger. Att segla, surfa, dyka, paddla kajak eller bara hänga på stranden i timtal är självklarheter när man bor på Sveriges guldkust – halvön Onsala.

HISTORIA
Från början var Onsala en lantbruks- och sjöfararbygd och bär spår ända till järnåldern. När den västsvenska sjöfartsnäringen nådde sin höjdpunkt, blev Onsala hem åt framstående kaptener och kapare. Genom sjöfarten lyckades många av traktens bönder utöka sin inkomst vid sidan av jordbruket. Tack vare dubbelarbetet blev många av dem välbärgade och kunde bygga ut sina gårdar. Kring 1800-talets slut förvandlades många av dessa gårdar till sommarvillor och Onsala blev så småningom ett populärt turistmål. Sedan dess har sommarområdena fyllts på av alltfler åretrunthus längs kusten, vilket skapat fina variationer i bebyggelsen. Här finns gamla villor i nationalromantisk stil, pittoreska stugor och många nyproducerade hus med slående havsutsikt. Här kan man bo längst ut i kustbandet där Västerhavet lockar till äventyr, eller i vindskyddat läge in mot Onsalafjorden. Ett sådant idylliskt område är Gottskär, med vackra villor som dominerar bergssluttningarna ner mot havet samt restauranger, bryggor och butiker.

Onsalas popularitet har gjort halvön förhållandevis tätbebyggd men du behöver inte ta dig många kilometer på småvägarna inåt Onsalalandet för att befinna dig mitt på landsbygden, bland hästgårdar och kantarellskogar.

KULTUR OCH FRITID
Stillheten och lugnet till trots finns det massor att se och göra i Onsala. Utöver de rekreationsmöjligheter som havet och naturen ger, kan man som onsalabo också välja att bl.a. spela tennis eller rida. För golfspelare finns Gräppås Golfbana i natursköna omgivningar, med val på 9- eller 18-hålsbana. Området kring Onsala lockar även med många spännande utflyktsmål. Varför inte ta båten ut till Nidingen – ett 4 km långt stenrev med världens äldsta dubbelfyr. En fascinerande och unik miljö med föränderlig form och kristallklart vatten.

Köpa eller sälja bostad i Onsala? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Skalvägen 4

Skalvägen 4,
439 37 Onsala

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91