Onsala, Kungsbacka

Gamla Pykstensvägen 19

På förhand
Utgångspris
6 500 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1493 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
147 kvm

Med ett högt och naturnära läge finner ni denna moderna enplansvilla som uppfördes 2016. Socialt integrerade ytor med genomgående hög standard.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till en modern enplansvilla med högt och naturnära läge. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors
Välkommen till en modern enplansvilla med högt och naturnära läge
Genomgående hög standard och ytor som passar ett nutida leverne. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors
Genomgående hög standard och ytor som passar ett nutida leverne
. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors
Kvalitativt kök i trendigt grått med en köksö som blir en naturlig samlingsplats. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors
Kvalitativt kök i trendigt grått med en köksö som blir en naturlig samlingsplats
. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors
. Gamla Pykstensvägen 19 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Med ett högt och naturnära läge finner ni denna moderna enplansvilla som uppfördes 2016. Här har inget lämnats åt slumpen med genomgående hög standard och ytor som inspirerats av nutida leverne. Samtidigt flörtar bostaden med svunna tider och bjuder bland annat på spröjsade fönster och ryggåstak. Det sociala står i centrum med öppna ytor mellan det trendigt grå köket och vardagsrummet med sin kamin och stora fönsterpartier med utgång till altanen. De tre sovrummen anpassas efter behov och master bedroom är i en klass för sig med en suite badrum, walk-in closet samt utgång till altanen. Ett separat allrum är perfekt för barnen eller som familjens tillhåll vid mysiga filmkvällar. Ytterligare ett badrum med dusch och separat tvättstuga med groventré underlättar vardagens bestyr.

Ett fantastiskt boende som harmoniserar väl med omkringliggande natur och låter er komma hem till ett bekvämt hem som ger tid för familj, vänner och hobbys. En bit bort finner ni såväl förskola, skola och matvarubutik. Styr ni åt andra hållet är havets salta vatten en kort färd bort.

Interiör

Redan i hallen möts ni av de sociala ytorna som utgörs av kök och vardagsrum i ett öppet samband. Första intrycket förstärks av ryggåstaket och det ljus som flödar genom rummet. Det trendigt grå köket erbjuder gott om plats för matlagning i gemenskap där köksön blir en given samlingsplats. Det grå temat fortsätter i form av väggfärg som binder samman ytan med vardagsrummet, som i sin tur stoltserar med en centralt placerad kamin.

Altanen på baksidan följer omgivande natur och nås från både vardagsrum och master bedroom. Master bedroom är en lyx i sig med gott om plats för dubbelsängen. En suite finner ni ett badrum med dusch samt en walk-in closet.

Motsatt sida av bostaden möter er med ett allrum där även gråskalan flyttats med in på väggarna. Härifrån når ni de andra två sovrummen, som är perfekta barn-, gästrum eller kontor, samt ett till badrum med dusch. Separat tvättstuga med groventré underlättar vardagens bestyr och klädvård.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Viken 13:7

Tomt

Tomten är av varierande karaktär och smälter väl in i omgivande natur. Här finner ni gräsytor, bergsknallar, buskar och träd.

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 058 000 kr
Byggnadsvärde
2 760 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Sotning
900 kr
Värme
17 580 kr
Försäkring
10 000 kr
Renhållning
3 000 kr
Vatten/Avlopp
3 000 kr
Vägavgift/snö
1 000 kr
Summa
35 480 kr

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 000 000 kr

Uteplats/balkong

Altan på baksidan som nås från både vardagsrum och sovrum och följer naturen intill i sin form.

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Viken GA:2

Förmån: Avtalsservitut: Utfart, D201900239329:1.1
Förmån: Officialservitut Vatten Och Avloppsledningar, 1384-01/20.1
Förmån: Officialservitut Väg, 13-ONS-2040.1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 500 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
147 kvm*
Tomtarea
1493 kvm

* Areauppgifter enligt säljaren

Byggnadssätt

Byggår
2016

Bostaden kommer att förbesiktigas den 30/11

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Beställd

Området

Mäklaren om Onsala

Det sägs att den som mäter livskvalitet i materiella ting aldrig blir nöjd. Verklig livskvalitet handlar ju om någonting helt annat; att varje dag vakna upp med havet som närmsta granne, uppleva vädrets växlingar året om och den harmoniska känslan i att se solen sjunka ner bakom horisonten i väster.

OMRÅDET
I Onsala är havet alltid närvarande och som onsalabo finns alla möjligheter att ta vara på de möjligheter som havet ger. Att segla, surfa, dyka, paddla kajak eller bara hänga på stranden i timtal är självklarheter när man bor på Sveriges guldkust – halvön Onsala.

HISTORIA
Från början var Onsala en lantbruks- och sjöfararbygd och bär spår ända till järnåldern. När den västsvenska sjöfartsnäringen nådde sin höjdpunkt, blev Onsala hem åt framstående kaptener och kapare. Genom sjöfarten lyckades många av traktens bönder utöka sin inkomst vid sidan av jordbruket. Tack vare dubbelarbetet blev många av dem välbärgade och kunde bygga ut sina gårdar. Kring 1800-talets slut förvandlades många av dessa gårdar till sommarvillor och Onsala blev så småningom ett populärt turistmål.
Sedan dess har sommarområdena fyllts på av alltfler åretrunthus längs kusten, vilket skapat fina variationer i bebyggelsen. Här finns gamla villor i nationalromantisk stil, pittoreska stugor och många nyproducerade hus med slående havsutsikt. Här kan man bo längst ut i kustbandet där Västerhavet lockar till äventyr, eller i vindskyddat läge in mot Onsalafjorden. Ett sådant idylliskt område är Gottskär, med vackra villor som dominerar bergssluttningarna ner mot havet samt restauranger, bryggor och butiker.

Onsalas popularitet har gjort halvön förhållandevis tätbebyggd men du behöver inte ta dig många kilometer på småvägarna inåt Onsalalandet för att befinna dig mitt på landsbygden, bland hästgårdar och kantarellskogar.

KULTUR OCH FRITID
Stillheten och lugnet till trots finns det massor att se och göra i Onsala. Utöver de rekreationsmöjligheter som havet och naturen ger, kan man som onsalabo också välja att bl.a. spela tennis eller rida. För golfspelare finns Gräppås Golfbana i natursköna omgivningar, med val på 9- eller 18-hålsbana. Området kring Onsala lockar även med många spännande utflyktsmål. Varför inte ta båten ut till Nidingen – ett 4 km långt stenrev med världens äldsta dubbelfyr. En fascinerande och unik miljö med föränderlig form och kristallklart vatten.

Köpa eller sälja bostad i Onsala? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Pykstensvägen 19

Gamla Pykstensvägen 19,
43993 Onsala

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91