Breared, Varberg

Droppstensgatan 1

Såld, 2021-04-09
Slutpris
2 500 000 kr
Avgift
5 803 kr
Antal rum
3
Boarea
84,6 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Charlotte Hallberg

    Fastighetsmäklare / Franchisetagare

    :
    Mobil: 0729-933981

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Breared

Breared är ett trivsamt bostadsområde med närhet till all tänkbar service, vackra naturområden nära både hav och skog och ca 3 km in till Varbergs centrum. Det finns fina cykelvägar ner till centrum eller varför inte ta en skön promenad? Möjligheterna är många och det finns givetvis även goda bussförbindelser in till centrum. Breared, med närhet till både havet, natur och centrum, är ett bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

I Breared finns det både förskolor samt F-3 och 4-9 skola inom bekvämt gångavstånd. Här finns även Hälsans hus med både vårdcentral och tandvård. I de södra delarna av Breared finner vi handelsområdet Jonstaka med bland annat matbutik, systembolag, apotek och blomsteraffär.

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande löptur. Här finns även fina cykelområden med skön MTB-terräng vid Breareds mosse, där också Varbergs Brukshundsklubb är belägen. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså Brearedshallen för inomhusaktiviteter. Alldeles intill Brearedshallen ligger Breareds skatepark, en nybyggd betongpark med stora ytor för en varierad åkning. I området finns även ett fullutrustat gym samt två padelarenor med totalt sju inomhusbanor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Breared? Kontakta våra mäklare i Varberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.