Hoppa till innehåll

Spektakulär drömbostad i idylliska omgivningar intill Galtabäcks hamn

Galtabäck, Varberg

Galtabäcksvägen 20C

Slutpris:
14 000 000 kr
Antal rum:
4
Areal:
5 ha

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Galtabäck

Att bo i Galtabäck

Utmed kusten, cirka 10 km söder om Varbergs centrum ligger Galtabäck. Ett litet samhälle och tidigare fiskeläge som bland annat är känt för Galtabäcks hamn där det idag, i gamla Sjöräddningssällskapets stationer, finns ett båtmuseum. Vid Galtabäck ligger den långsmala havsviken Lerjan, som är en betydande rastplats för vadarfåglar. De kringliggande kusthedarna och klapperstensfälten ingår i naturreservatet Gamla Köpstad Södra som året om är en bra plats för fågelskådning.

Ut till E6:an är det cirka 4 km, härifrån är det cirka 8 mil till Göteborg och 6 mil till Halmstad. Från Galtabäck och norrut finns en praktisk och vacker cykelled som leder in till Varbergs centrum.

Ca 4 km norr om Galtabäck ligger Träslövsläge som har en fullt utrustad vårdcentral samt en välsorterad ICA-nära butik. I Träslövsläge finns flera alternativ för den som är sugen på god mat eller en mysig fika. Joels Brygga är en fisk- och skaldjursrestaurang belägen alldeles intill havet. I det populära glasscafét Tre toppar kan du njuta av svalkande läckerheter och vid stranden finns den lilla Kaffeboden och Läjets krog & pizzeria. Här finns också förskolor och en F-9 skola, Ankarskolan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Galtabäck? Kontakta våra mäklare i Varberg. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND