Skällinge, Varberg

Vinkelvägen 29

Såld, 2021-02-23
Besiktigad
Slutpris
3 200 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
954 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
163,3 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Susanna Fogelström

  Fastighetsmäklare / Franchisetagare

  :
  Mobil: 0729-933983
  Telefon: 0340-500983

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Skällinge

Det lilla samhället Skällinge ligger inbäddat i naturen ca 2 mil öster om Varberg. Bakom kyrkan i Skällinge finner du Skällingesjön med sitt kristallklara vatten. Här finns en omtyckt badplats med grillplats. Här kan barnen leka på sandstranden och lekplatsen och hoppa i vattnet från både bryggor och hopptorn. I Skällinge finns även en närbutik och en pizzeria.

I Skällinge finns det två förskolor, en föräldrakooperativ och en kommunal. Skällinges kommunala förskola är hopbyggd med Skällinge skola som är en F-3 skola med omkring 60 elever. Från årskurs 4 går eleverna i Rolfstorp skola.

För den som vill vara aktiv erbjuder Skällinge en fotbollsplan, en boulebana samt vackra strövområden. Bygdegården som nyligen renoverats inrymmer både bastu med relax, skytteföreningens träningslokal samt mötes- och festlokal att hyra.

Skällinge har goda bussförbindelser både mot Varberg och Ullared.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Skällinge? Kontakta våra mäklare i Varberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.