Spatiös villa med fantastisk, milsvid fjällutsikt!

Frösön, Östersund

Bergtorpsvägen 19

Besiktigad
Utgångspris
5 975 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
2250 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
219 kvm

Visning

 • torsdag 21/1, KL 16:30 - 17:00

  Fullbokad, vänligen välj annan tid.

 • torsdag 21/1, KL 17:00 - 17:30

  Anmälan krävs! Anmäl dig till ansvarig mäklare.

 • torsdag 21/1, KL 17:30 - 18:00

  Fullbokad, vänligen välj annan tid.

 • torsdag 21/1, KL 18:00 - 18:30

  Anmälan krävs! Anmäl dig till ansvarig mäklare

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Spatiös villa med fantastisk, milsvid fjällutsikt!

Pampig villa i 2-plan med högt läge i populärt område. Härliga sociala ytor, bergvärme, lyxigt badrum m. bastu, braskamin, stor altan & dubbelgarage.

 • Ansvarig mäklare

  Jim Edelsvärd

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 072-5199300

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fantastiskt läge & dubbelgarage. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Fantastiskt läge & dubbelgarage
Värmande braskamin med smart placering mellan matplats och vardagsrum.. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Värmande braskamin med smart placering mellan matplats och vardagsrum.
Matplats och kök som avgränsas med köksö.. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Matplats och kök som avgränsas med köksö.
Matplats med gott om utrymme för gäster.. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Matplats med gott om utrymme för gäster.
Köket har ljusinsläpp från två väderstreck. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Köket har ljusinsläpp från två väderstreck
Kök med bra arbetsytor. Bergtorpsvägen 19 - Bjurfors
Kök med bra arbetsytor

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Denna härliga villa med fritt och högt läge får ni absolut inte missa!

Här erbjuds ni stora rum och härliga sociala ytor, stort kök med separat matplats i öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin, lyxigt badrum med bastu, fyra rogivande sovrum, centraldammsugare, stor altan med milsvid utsikt, bergvärme och ett praktiskt dubbelgarage med förråd.

En pampig farstukvist välkomnar er in i bostaden. När ni väl kliver in genom entrén möts ni av en rymlig hall som ligger i delvis öppen planlösning från vardagsrummet vilket gör att ljuset vandrar naturligt genom huset. Husets kök går stilrent i vitt med mörk bänkskiva i sten och mörkt klinkergolv och här finns all utrustning man önskar sig. Köket från HTH avgränsas trevligt mot matplatsen med köksö. Matplatsen är rymlig och här finns plats för stort matbord. Matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning och härifrån finns flertal utgångar till den stora och härliga altanen, sommartid ställer man gärna dörrarna på glänt. I vardagsrummet står den värmande braskaminen som bidrar till att denna öppna yta blir den sociala mötesplatsen i huset. På entréplan finns ett kaklat WC/duschrum, ett sovrum som med fördel används som kontor och det finns tvättstuga med groventré.

På övre plan möts ni av ett rymligt allrum som gärna blir den lugna ytan för familjen eller så är det här tonåringen hänger med sina vänner. På övre plan finns ett lyxigt badrum med dusch, bastu och Jacuzzi som man gärna besöker efter en tur i skidspåret. På detta plan finns en praktisk klädkammare och tre rogivande sovrum där ett är något större och rymmer plats för dubbelsäng.

Här får ni en trivsam och härlig tomt som med sitt höga läge och grönska ger insynsskydd. För bekvämlighetens skull finns asfalterad infart, stenlagda gångytor och härliga gräsmattor som gör att hela familjen trivs. På tomten finns rymligt dubbelgarage med förråd och för barnen finns lekkoja och gungor. Det rymliga garaget har elport och vattenburen golvvärme.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar

HALL

En rymlig och välkomnande hall. Trappa till övre plan. Klinkergolv och vitmålade väggar.

KAPPRUM

Ett praktiskt utrymme för klädavhängning. Klinkergolv och vitmålade väggar. Genomgång till groventré och tvättstuga.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÈ

Tvättstuga med teknikutrymme för fastigheten. Bergvärmeanläggning (Nibe, filter bytta regelbundet), extra varmvattenberedare, centraldammsugare (Canvac), tvättbänk med ho och underskåp, tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Bosch, 2019) och torkskåp. Klinkergolv och målade väggar. Groventré.

WC/DUSCHRUM

Smart placerat invid entrén. Stilrent med vägghängd WC, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork (vatten och el), handfat med underskåp, spegel och sidoskåp. Klinkergolv och kaklade väggar. Golvvärme.

KÖK

Ett välplanerat kök från HTH med vita luckor och låtfronter. Här erbjuds ni gott om förvaring och bra arbetsytor på snygga bänkskivor i sten från Granit och Form. Kakel ovan bänkskivor. Köket har härligt ljusinsläpp från fönster mot två väderstreck. Köket avgränsas mot matplatsen med en köksö. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys (Siemens), infälld diskmaskin (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), inbyggnads mikro (Siemens) och köksfläkt. Klinkergolv med golvvärme och ljust laserat trätak med spotlights.

MATPLATS

Matplatsen ligger avgränsad från köket med en köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här ryms stort matbord och det finns ett platsbyggt vitrinskåp med inbyggd belysning. Utgång till altanen. Ekparkett och vita väggar. Spotlights.

VARDAGSRUM

Stort och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till matplatsen. Här finns braskaminen (Contura). Stora fönsterpartier och utgång till altanen. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM/KONTOR

Ett rymligt rum med egen utgång till altanen. Ekparkett och ljusa tapetserade väggar.

ALLRUM

En trappa upp möter ni detta stora och härliga rum som via det stora fönsterpartiet erbjuder milsvid utsikt. Här ligger en ekparkett och vita väggar.

KLÄDKAMMARE

Här finns utrymme till förvaring. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM 1

Detta sovrum är något större än de andra och passar perfekt som föräldrasovrum. Tre vita väggar och en tapetserad fondvägg. Ekparkett och skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 2

Utsikt mot fjällvärlden. Tre vita väggar och en tapetserad fondvägg. Ekparkett och garderob.

SOVRUM 3

Utsikt mot fjällvärlden. Tre vita väggar och en tapetserad fondvägg. Ekparkett och garderob.

BADRUM/BASTU

Ett fantastisk badrum med lyxig känsla. Här finns dusch med glasväggar, vägghängd WC, Jacuzzi (Victory spa), handdukstork (vatten och el), badrumsmöbel med dubbla handfat och extra brett överskåp. Bastu (Tylö) med glasdörr och trivsam belysning. Klinkergolv, kaklade väggar. Elgolvvärme och spotlights.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tornugglan 2

Övriga byggnader/utrymmen

Dubbelgarage med rymligt förråd. Garaget har gjuten betongplatta med golvvärme och här ryms plats för 2 bilar. Garaget har vatten och avlopp och garageport med elstyrning. I förrådet finns frysbox (ingår).

TV/bredband

Parabol (ingår i köpet)

Fiber finns

Planbestämmelser

Detaljplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Frösö-Berge GA:10 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Östersund Frösö-Berge GA:8 ändamål: Grönområden, Samfällighet: Östersund Frösö-Berge S:23

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 611 000 kr
Byggnadsvärde
3 877 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
4 262 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Sotning
560 kr
Värme
27 400 kr
Försäkring
5 600 kr
Samfällighetsavgift
7 200 kr
Renhållning
2 580 kr
Vatten/Avlopp
3 280 kr
Summa
46 620 kr

I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushålls el.

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 000 000 kr

Uteplats/balkong

Stor altan i västerläge. Här erbjuds ni sol från mitt på dagen in till sena kvällen och utsikt över närområdet och den vackra Jämtländska fjällvärlden.

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt som avskiljs mot vägen med en häck. På tomten finns äppelträd, syrén (Holger) och hallonbuskar. Asfalterad infart och stenlagda gångytor. Den östra delen av tomten angränsar mot grönområde med härliga promenadstråk, cykelstigar samt möjlighet till svampplockning. På tomten finns lekställning med gungor och lekkoja (ingår i köpet). Vid höjdskillnader på tomten har liggande trästockar lagts. Bevattningsslinga finns installerad i häcken. Grässlänt mot gatan och stensatt slänt mot infarten. Bra upplyst gård och infart med flertal belysningspunkter. Slinga till robotgräsklippare ingår. (Robotgräsklippare ingår ej).

Med stavtagsinsats åker man skidor hela vägen hem från slalombacken samt att inom samfälligheten har man anlagt en pumptrack-bana (cykling).

Parkering

Garage med plats för två bilar samt på
gården finns ytterligare platser till parkering.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 975 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
219 kvm*
Tomtarea
2250 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2011
Fasad
Stående träpanel
Grund
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Bergvärme
Takbeklädnad
Takpannor
Ventilation
Självdrag
Fönster
3-glas

Huset är från Myresjöhus (modifierad och tillbyggd variant av husmodellen Huvudskär). Braskaminen sotades senast november 2019. Vattenburen golvvärme på hela entréplan, vattenburna radiatorer på övre plan. Badrum övre plan har el-golvvärme.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
A
Energiförbrukning per kvm och år
30
Energideklarationsdatum
2020-12-10

Området

Om området

Frösön är mycket omtyckt och ligger på ett bekvämt avstånd till Östersunds centrum. Frösön erbjuder ett väldigt aktivt föreningsliv, flertal gym, ridskola, elljusspår och en av Sveriges mest centrala slalombackar. Här finns flertal naturstigar och grillplatser där man erbjuds en fantastisk vy över den Jämtländska fjällvärlden och vår härliga pärla Storsjön som erbjuder möjligheter till ett fantastsikt båtliv på sommaren. På Frösön finns flera skolor och förskolor. Här hittar du mataffärer, restauranger, frisörer, hälsocentral och vår flygplats. Flera av stadsbussarnas linjer trafikerar Frösön som gör det bekvämt för ung som gammal.

Karta

Bergtorpsvägen 19

Bergtorpsvägen 19,
83296 Frösön

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jim Edelsvärd

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 072-5199300