ENPLANSVILLA FRÅN 2018 MED POOL !

Bankeryd - Attarp , Jönköping

Lyckhemsgatan 5

Pris
6 800 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
1129 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
133 kvm

Visning

 • söndag 25/4, KL 15:15 - 15:45

  Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

ENPLANSVILLA FRÅN 2018 MED POOL !

Nybyggd villa med låga driftskostnader i populära Bankeryd, fin insynsskyddad tomt med plana gräsytor och fantastiskt poolområde.

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100

 • Extra kontaktperson

  Andreas Efram

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0723-25 88 00

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Bjurfors har återigen fått nöjet att presentera en fantastisk villa i populära Bankeryd. Denna gång erbjuds en modern nybyggd enplansvilla från 2018. Här har design och smarta lösningar fått stå i fokus och bidragit till både stilsäker elegans och en enklare vardag. Stram design med stora glaspartier och noggrant utvalda material bidrar till att skapa en samstämmighet med naturen och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Hela huset genomsyras av rymd och öppenhet. Huset är rymligt och man märker fort att det är planerat för familjeliv. Här finns fyra sovrum, två badrum och ett stort kök som på ett lagom öppet sätt samspelar med vardagsrummet.

Interiör

Vi välkomnas av en härligt öppen och ljus entré, huset präglas av stora generösa umgängesytor med vackert och naturligt ljusinsläpp! Luftig hall med klinkerplattor vilket gör ytan slittålig.

Vidare nås en rymlig tvättstuga samt groventré med bra bänkytor, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, god förvaring i skåp och värmepump. Här finns även ett fönster ut mot uteplatsen på huset framsida.

Smakfullt och praktiskt badrum! Badrummets stilfulla interiör utgörs av ljusa helkaklade väggar samt klinker på golv. Badrumsutrustningen består av WC, tvättställ med underskåp, duschhörna, handdukstork, spegelskåp med belysning och förvaringsskåp.

Första sovrummet utgör master bedroom med egen walk-in closet. Gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Tilltalande vardagsrum med högt i tak och fönsterpartier som sträcker sig från golvet till taket, vilket ger rymd och fina ljusflöden i kombination med generösa utrymmen för hela familjen. Mysfaktor får man genom braskaminen. Tack vare den öppna planlösningen känner sig såväl familj som besökande vänner delaktiga i vad som händer i köket.

Sommartid utökas ytan med en uteplats strax utanför, altandäcket är generöst tilltaget med flera möblerbara ytor och ger plats för såväl socialt umgänge som återhämtning. Utemiljön på baksidan av huset är verkligen en oas med en pool på.. kvm och helt insynsskyddat.

Vardagsrummet, matplatsen och köket är egentligen en enda stor öppen och social yta. Allt är noga genomtänkt för hur man som familj bäst nyttjar kökets yta. Avsikten har varit att skapa en plats, för att göra matlagningen och allt som hör därtill enkelt, roligt och socialt. Den naturliga matplatsen är placerad invid det stora fönstret och här finns det möjlighet för ett sällskap om minst 10 personer att äta middag.

Köket är i toppkvalité och andas rymd och smakfulla detaljval. Köket har en genomgående bra standard med mycket god förvaring i form av lådor, skåp samt en rejäl arbetsbänk. Luckorna går i vitt och bryts av med grått kakel längs med arbetsbänken och toppas med vita vitvaror. Här finns även en köksö som ger en härlig social yta vid middagar och trevliga hemmakvällar.

Fortsätter vi sedan vidare in i bostaden så blir man allt annat än besviken en separat del av huset passar perfekt för ett eget litet vardagsrum tre sovrum och ett badrum.
Två av sovrummen lika stora och ligger vägg i vägg. här ryms både säng och ett skrivbord. Här finns förvaringsmöjlighet i en garderob.

Det lite mindre skulle passa utmärkt som barnkammare, arbetsrum eller kanske ett litet bibliotek. Om man skulle önska ett större rum så går det bra att ta bort väggen. Det mindre vardagsrummet är i dag inrett med en soffa och tv .

Modernt badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, kommod, spegelskåp samt duschhörna med rundade väggar.

Utomhusmiljön är privat och insynsskyddad, tomtens läge innebär många soltimmar per dag, då den kommer fram tidig morgon och den försvinner när solen går ner. Lättskött och plan trädgård som bjuder in till lek och umgänge. Stort altandäck om ca 300 kvm med pool.

I carporten får två bilar på rad plats utan problem samt två på uppfarten. Ihop med carport har man även valt att bygga ett förråd om ca 15,8 kvm, som löser förvaringsbekymren.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Attarp 2:198

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Last: Avtalsservitut: Optokabel, 0680IM-11/21068.1

Förmån: Officialservitut Väg, 06-BAD-478.1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
6 800 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
133 kvm*
Tomtarea
1129 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Värme
22 000 kr
Renhållning
4 000 kr
Vatten/Avlopp
5 000 kr
Summa
31 000 kr

I uppvärmningskostnaden är hushållselen inkluderad.
Säljarna har en hemförsäkring på 6000kr /år. och är ej inräknad ii driftkostnaden.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
45
Energideklarationsdatum
2020-04-08

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Optokabel

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 047 000 kr
Byggnadsvärde
2 356 000 kr
Fastställt
2019
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
2018*
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk

* 2018

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 5 890 000 kr

Området

Att bo i Bankeryd - Attarp

Bankeryd tillhör Jönköpings kommun och är beläget cirka 9 kilometer väster om stadens centrum. Ett av de idylliska villaområdena är natursköna Backamo. Strategiskt placerat mellan sjö och park. Kollektivtrafikförsörjningen med Jönköping är synnerligen god. Både buss och tåg trafikerar området. Skolor i alla former är det gott om. Nyarpsskolan har elever från F-6. Attarpsskolan elever från från F-5 samt 7-9. Förskola finns på Nyarp strax intill Nyarpsskolan.

I Bankeryds centrum finns mataffärer, apotek, café, restauranger, frisörer och butiker. Och sommartid är det skönt att ha nära till bassängerna på populära Attarpsbadet och Domsand vid Vättern.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bankeryd - Attarp? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lyckhemsgatan 5

Lyckhemsgatan 5,
56433 Bankeryd

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100

 • Extra kontaktperson

  Andreas Efram

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0723-25 88 00