Såld, 2020-10-08
Besiktigad
Slutpris
4 860 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
268 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
150 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Torphagsvägen 6 - Bjurfors
. Torphagsvägen 6 - Bjurfors
. Torphagsvägen 6 - Bjurfors
. Torphagsvägen 6 - Bjurfors
. Torphagsvägen 6 - Bjurfors
. Torphagsvägen 6 - Bjurfors

Huset på Torphagsgatan är sex år gammalt men känns fortfarande som nytt, en eloge till säljarna får man säga som har rått om huset ända från starten.

Här kombineras en fulländad planering av husets ytor med en rejäl dos funktionalitet och du som väljer att bosätta dig här kommer få tid över till annat, helt klart.

Området

Att bo i Bankeryd - Torps Hagar

Torps Hagar är ett nybyggt bostadsområde strax Söder om Bankeryd. Lantligt med storslagen natur inpå knuten men ändå nära det som behövs för att livet ska vara enkelt och praktiskt.

Såväl förskola som skola finns på promenadavstånd och på Kortebovägen strax nedanför området finns busshållplats där 26.ans buss tar en med hela vägen in till Jönköping.

Husen i området är av olika storlekar men en gemensam nämnare är att många av dem innehåller barn i varierande åldrar. Skolor i alla former är det gott om. Nyarpsskolan har elever från F-6. Attarpsskolan elever från från F-5 samt 7-9. Förskola finns på Nyarp strax intill Nyarpsskolan.

I Bankeryds centrum finns mataffärer, café, restauranger, frisörer och butiker. Sommartid är det skönt att ha nära till bassängerna på populära Attarpsbadet och badplatsen Domsand vid Vättern.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bankeryd - Torps Hagar? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.