Ekhagen, Jönköping

Stockrosgatan 47

Såld, 2019-06-12
Slutpris
1 950 000 kr
Avgift
3 124 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Boarea
69,5 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-271100

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Stockrosgatan 47 - Bjurfors
. Stockrosgatan 47 - Bjurfors
. Stockrosgatan 47 - Bjurfors
. Stockrosgatan 47 - Bjurfors
. Stockrosgatan 47 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Stockrosgatan 47 - Bjurfors

Stadsbussarna går i parti och minut från Ekhagens centrum där det också finns både matbutik, kiosk och Pizzeria. Vill man inte ner till stan men ändå är på shoppinghumör så rekommenderas A6 köpcentrum som finns på femton minuters promenadavstånd.

Området

Att bo i Ekhagen

Ekhagen är både naturnära och stadsnära. Behöver du pendla är du snabbt ute på de stora vägarna utan krånglig morgontrafik, dessutom har Ekhagen blivit oerhört populärt och city kommer allt närmare.

Ekhagen är omgivet av sköna grönområden och angränsar till naturreservatet Bondberget med vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats. Affärer och bageri finns i närheten, förskolor, särskola samt grundskola finns upp till skolår 7. Är du golfsugen kan du faktiskt ta cykeln i hand och gå bort till banan ovanför A6 om du tar genaste vägen. Ekhagen trafikeras av linjebussar mellan Jönköping och Huskvarna samt Forserum.

Köpa eller sälja bostad i Ekhagen? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.