Hög kvalitet, barnvänligt och naturnära. Ett "flytta in direkt" hus med bara ett par år på nacken.
Utgångspris
2 500 000 kr
Avgift
4 728 kr
Boarea
104 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4

Hög kvalitet, barnvänligt och naturnära. Ett "flytta in direkt" hus med bara ett par år på nacken.

In med flyttkartongerna, packa upp och ställ ut. Huset har bara ett par år på nacken och känns fortfarande som nytt. Dessutom kommer det med hörntomt.

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Tim Wretmo

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-25 99 00

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Drivhusvägen 34 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Drivhusvägen 34 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Drivhusvägen 34 - Bjurfors
. Drivhusvägen 34 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Drivhusvägen 34 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Drivhusvägen 34 - Bjurfors

In med flyttkartongerna, packa upp och ställ ut. Huset har bara ett par år på nacken och känns fortfarande som nytt. Dessutom kommer det med hörntomt.

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Huskänsla i bostadsrättsförenings trygga famn!

Slå upp altandörren och ta med kaffekoppen ut. Låt barnen tumla runt i gräset och bara njut en stund i solen. Alla mornar är förmodligen inte lika harmoniska men möjligheten finns här i Eriksbergsparken. I detta lugna område, intill Stensholmsskogen och Huskvarna ån, finns förutsättningarna för ett gott familjeliv. Oavsett om familjen är växande eller de snart vuxna barnen är på väg att flyga ut så är det här ett hus som levererar. Här bor man med en egen liten täppa, lagom stor för att hinnas med. Huset är toppmodernt och stod klart för bara några år sedan. Detta är framtiden för dig som opretentiöst vill leva enkelt och okomplicerat med stilsäkerhet i varje vrå. För den växande familjen - en rymlig, smart och praktisk boning. För familjen som så småningom minskar är denna bostaden med funktionella material och den näst intill underhållsfria exteriören idealisk. Utanför ytterdörren finns närhet till kommunikation, dagis, grundskolor och matbutiker såväl som till natur och gångstråk. Att bosätta sig här inkluderar en lång lista av fördelar som förenklar livspusslet för dig och din familj.

Huset har en ljus, luftig och öppen bottenvåning med ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här nere umgås man, bjuder in, lagar mat och springer så ofta det går ut på den härliga uteplatsen. Det är även här man sköter tvätten och tar snabbduschen innan jobbet kallar. En trappa upp blir den med ens lite mer privat. Här finns de tre sovrummen. Var och ett rejält och utrustat med garderober. Här uppe finns även badrum med badkar, så bra när de små vill plaska runt eller man får tid över för ett långbad.

Huset är beläget längst ut på en kant vilket gör att trädgården är större än grannens och man kan gå runt från fram- till baksidan. Praktiskt!

Interiör

Ett steg in och ett lugn infinner sig och efter ytterligare upptäckter bekräftas löftet som förenar stillhet och arbetsro såväl som umgänge och barnlek. Planlösningens kvadratsmarta utformning påträffas gång på gång genomgående i huset alla rum.

På entréplanet huserar hallen med riklig förvaringsmöjlighet och tåligt material redan vid tröskeln. Lite längre in och till vänster bjuder köket in till en bekväm och avslappnad oas som inte bara du utan även dina gäster får plats att hänga i. Materialvalen i köket är gjorda med ambition för funktionalitet, bekvämlighet och smak. Gästlistan kan enkelt utökas utan att det känns trångt. Såväl håller måttet i det första av husets två badrum högsta standard med ett fullt utrustat tvättmaskineri, rejäl dusch och neutrala nyanser. På nedervåningen ligger även bostadens rejält tilltagna vardagsrum.

En våning upp finns det totalt tre sovrum berikade med gott om yta och utöver säng och garderober finns utrymme för skrivbord, byråer och hyllsystem. I dagsläget är alla rum inredda med sovplatser men skulle du hellre vilja ge plats för kontor, lekrum eller ateljé finns det inget som står i vägen för dina planer att realiseras. Här finns även det andra av de två badrummen utrustat med badkar, alla plaskande småbarnsfamiljers dröm.

Bostaden är rakt igenom välplanerad, rymlig, öppen och ljus. Med precision avvägs öppna ytor, gemensamhetsutrymmen, sovrum, kontorsutrymme och det rejält tilltagna köket likväl som badrummen med förvaring och smarta bekvämligheter. Vardagsrummet ansluter sig med hall samt köket och inbjuder till utspridda samtal som nås hela vägen till övervåningen. Genomtänkt och jordnära har färgpaletten satt prägel från golv till tak vilket gör det hela enkelt för dig som vill leva avskalat eller med mer nyans.

Börja resan mot er framtida bostad med oss! Välkommen på visning på Drivhusvägen 34.

Fakta

Uteplats/balkong

Till huset hör en stor trädgård som sveper längs med gaveln. Hörntomten är en stor fördel då boendet blir betydligt friare.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till Wetternet via Jönköpings Kommun. Från deras portal väljs valfri Internet- och tv leverantör.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
4 728 kr

Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, vatten, renhållning och hushållsström

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 500 000 kr
Lägenhetsnummer
138-138-009
Våningsplan
0
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
104 kvm*

* Bostadsrättförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrättsparhus
Byggår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- & frånluft
Fönster
Treglas

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Eriksbergsparken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
20

Allmänt om föreningen

Brf Eriksbergsparken består av 20 bostadsrätter, radhus och parhus. Husen stod klara 2014 och byggdes och projekterades av Kärnhem med Hans Bäckström som arkitekt. Numer sköts föreningen av Jönköpingsbostäder. Eriksbergsparken ligger i Huskvarnas ytterområde med skola, förskola, kollektivtrafik, mataffär och pizzeria inom gångavstånd. Ett omtyckt elljusspår finns i skogsbrynet och från Huskvarna centrum kommer du snabbt till Eriksbergsparken via Hakarpsvägen eller Ådalsbacken. Området runt föreningen är mycket naturskönt med skog & park inpå knuten.

Föreningens fastighet är ansluten till Wetternet. Alla hushåll står själv för kostnaderna för vatten, värme, sophämtning och hushållsel.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,98%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4

Den totala driftkostnaden för el, vatten, försäkring och renhållning uppgår till cirka 2000 kronor per månad. baserat på ett hushåll om fyra personer.

Området

Om området

Stensholm är ett område i Hakarp utanför Huskvarna. När man via Hakarpsvägen eller Ådalsvägen lyft sig drygt 100 meter över centrala Huskvarnas nivå, har man nått Stensholm, ett område vid Huskvarnaån där den ännu flyter stilla ovanför vattenfallet. Närhet till ljuvliga stråk och storskogen och Stensholmsskolan är inte långt bort. För spontana ärenden finns bland annat välsorterad matbutik och pizzeria i närheten av området. Ett större utbud hittas i Huskvarna centrum som erbjuder ett mer varierat serviceutbud av affärer, livsmedelsbutiker och restauranger. Stensholm har på senare tid snabbt utvecklats och fler upptäcker denna idyll, med lugnet, barnvänligheten och bekvämligheten i fokus.

Karta

Drivhusvägen 34

Drivhusvägen 34,
561 39 HUSKVARNA

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Tim Wretmo

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-25 99 00