Stilsäker bostad i ett av Huskvarnas charmigaste hus

Huskvarna - city, Jönköping

Rosenborgsgatan 20A

På förhand
Avgift
4 677 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
92,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Stilsäker bostad i ett av Huskvarnas charmigaste hus

Genomgående renoverad med förstklassiga materialval, sobra färgsättningar och praktiska lösningar som skapar ett både vackert & funktionellt hem.

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors
. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors
. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors

Hjärtligt välkomna till Rosenborgsgatan 20 A

. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors
. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors
. Rosenborgsgatan 20A - Bjurfors

Gårdskänsla i Huskvarna

Vackra gamla trähus och med en tidstypisk omgivning som tar tankarna till tidigt sekelskifte

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Den omslutande och mysiga gård som stänger ute stadens brus, gör det svårt att förstå att man befinner sig mitt i city. Ett rogivande första intryck ger en härlig känsla som förstärks när man upptäcker att man har en egen entré, som att bo i hus men ändå inte. På entréplanet rumsterar denna charmiga sekelskiftes trea med sina 92,5 kvm. Bostaden karaktäriseras av äldre attribut anno 1929 som återses i spektakulär takhöjd, spröjsade fönster, kakelugn, genomgående vackra golv och eleganta snickerier. Bostaden är genomgående renoverad med förstklassiga materialval, sobra färgsättningar och praktiska lösningar som skapar ett både vackert och funktionellt hem. Spännande planlösning, där vardagsrummet är den naturlig samlingspunkten. Köket är en charmig avdelning, värt en berättelse för sig självt. Utformningen är traditionell med köksinredning i grått. Ett trevligt kök för såväl kocken som gästen Två stora sovrum som ligger vägg i vägg. Två rymliga rum där båda lämpar sig för master bedroom. Badrummet är praktisk med stor dusch, utrymme och försett med de bekvämligheter du behöver i ett modernt hem.

Att lägenheten dessutom är belägen på en av Huskvarnas mest attraktiva adresser i en mycket stabil förening med låg belåning är ytterligare ett stort plus. Läget är verkligen helt perfekt, inom 200 meter har du allt, bra mataffärer, vårdcentral, systembolag och restauranger, så fort man kommer innanför portarna och sen upp i lägenheten så kan man inte tro att man befinner sig mitt i stan

Interiör

Den grusade gången visar tydligt vägen fram till våningens privata entré, eleganta dubbeldörrar välkomnar och leder oss vidare in till hallen. Direkt när man kliver in på Rosenborgsgatan 20A känner man att detta är ett boende utöver det vanliga. Man förundras över den bevarade charmen så som fina brädgolv vackra originalsnickerier. Redan i hallen slås man av våningens rymd och fantastiska ljusinsläpp. Ljuset flödar från tidig morgon till sen kväll, då det finns fönster i samtliga väderstreck. Hallen är varm och välkomnande och det finns gott om utrymme för gästerna att ställa skorna, samt att jackor och kappor stuvas med lätthet in i den anslutande klädkammaren.

Fortsätter vi sedan vidare in i bostaden så blir man allt annat än besviken. I anslutning till hallen finns våningens master bedroom, även detta väl tilltaget med gott om utrymme. Förvaringsutrymmen finns det även här gott om genom de stora garderoberna, så både mannens skjortor och fruns finklänningar får gott och väl plats.

Det ståtliga vardagsrummet öppnar upp sig. En naturlig samlingspunkt i hjärtat av bostaden med gott om plats för sköna kvällar i goda vänners lag. Här kan man med lätthet sitta och prata om ditt och datt inpå småtimmarna eller slänga sig i soffan framför en bra film efter en lång arbetsvecka. Underbart vardagsrum med stor detaljrikedom med sina spröjsade fönster, takrosett, höga fotlister och kakelugn.

Köket är verkligen något som fångar blicken direkt när man kliver in. Minutiöst renoverat med fokus på såväl känsla och funktion i varje detalj. Här har ägaren verkligen lyckats med att bibehålla husets ursprungliga charm! De gråa skåpsnickerierna har kombinerats med bänkskivor i mörkt laminat och vita kakelplattor över bänkytorna. Här kan flera kockar laga mat ihop, utrymmet finns! Dessutom finns det gott om stuvutrymme för alla grytor, kastruller, tallrikar och annan köksutrustning. Fönstret i köket vetter mot gården och det är också där du njuter av din frukost.

Bortom köket via den lilla hallen finner vi det lugnt belägna sovrummet med fönster mot föreningens gård. En stor buske gör att det känns lummigt och fönstret kan stå öppet utan att man störs av stadens vimmel, här sover du gott om natten. Sovrummet är väldisponerat och rymmer med lätthet en dubbelsäng, plats för annat möblemang är det inga problem med. Garderobsvägg med gott om stuvutrymme, check!

Likaså är badrummet fullt utrustat och försett med helkaklade väggar i ett tidlöst utförande. Badrummet är praktiskt med stor dusch, utrymme och de bekvämligheter du behöver i ett badrum.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Rosenborg 5
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
19

Allmänt om föreningen

Föreningen Rosenborg 5 består av 6 hus och förvaltas av Jönköpingsbostäder.
Som boende i föreningen har du tillgång till 5 gemensamma uteplatser, boulebana, snickar- verkstadsbod. Cykelförråd och 2 jordkällare. Som boende ha du ditt förråd i ett av gårdshusen.
Fastigheten är ansluten till Comhem och kabel-tv och bredband ingår i avgiften.
Föreningen har 19 parkeringsplatser, samtliga upplåtna med hyresrätt och följer med bostaden för 100 kr /månaden.
Trappstädning samt gårdsskötsel ombesörjs av föreningens medlemmar.
Hela området renoverades 1985/86 och de gamla husen återställdes och några nya byggdes i samma stil.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 677 kr

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
046-046-001
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
92,5 kvm

Området

Om området

Huskvarna centrum har ett varierat utbud av affärer, restauranger och livsmedelsbutiker. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat galleria, vårdcentral och apotek. Bussförbindelserna är utmärkta där 1.an (stamlinje) går var tionde minut. Dessutom tar man sig lika lätt till utkanterna och behöver man ta taget är Huskvarna station inte långt bort. Huskvarna city är för många lika ljuvligt som Huskvarna är känt.

Karta

Rosenborgsgatan 20A

Rosenborgsgatan 20A,
561 31 Huskvarna

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100