Månsarp, Jönköping

Wilhelms väg 1

Såld, 2021-01-21
Besiktigad
Slutpris
5 050 000 kr
Antal rum
10
Tomtarea
10327 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
208 kvm / 48 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Månsarp

Månsarp är ett mysigt litet samhälle som ligger strax söder om Jönköping. Området är en del av Tabergsdalen och är extra populärt bland barnfamiljer för sitt lugna och naturnära läge. Här finns både förskolor och skola. I skolan går man upp till årskurs sex sen är den närmsta skolan i Norrahammar, inte alls långt från Månsarp.

Månsarp ligger strategiskt rätt för er som pendlar då det går snabbt och smidigt att ta sig ut på E4.an och sen vidare åt vilket håll man vill. Med bil åker man in till centrala Jönköping på cirka en kvart. Vill man lämna bilen hemma finns här goda bussförbindelser.
Här finns mycket att hitta på för såväl gammal som ung. Ett besök på Tabergstoppen ett par kilometer bort är värt besöket, både för utsikten och för räkmackorna. Här finns idrottsföreningar, en ridklubb och vacker natur. I Taberg, samhället strax intill, finns ett bra serviceutbud i form av bankomat, bibliotek, frisörer, livsmedelsaffärer, restauranger och bagerier. Vidare finns bensinstation och bilverkstad samt specialaffärer som järnhandel, vitvarubutik och blomsterhandel. Vårdcentral och bank finns i Norrahammar.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Månsarp? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.