Bostäder till salu i Norrahammar

Hitta din nya bostad i Norrahammar

Attraktiva bostäder till salu i Norrahammar

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Norrahammar just nu!

 • Friliggande villa

  Norrahammar, Jönköping

  Besiktigad
  Budgivning pågår
  Adress
  Smedjebergsvägen 7
  Utgångspris
  3 200 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea
  185 kvm
  Tomtarea
  1090 kvm

Området

Att bo i Norrahammar

Norrahammar finns cirka 12 km sydväst om Jönköping. Här är det grönt och idylliskt, ligger i Tabergsåns dalgång och består både av flerfamilj- och enfamiljshus.

Norrahammar erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar samt tåglinje från Norrahammar centrum. I Norrahammar centrum finns matbutik, vårdcentral och tandläkare, apotek, frisörer samt pizzeria.

Norrahammar har nära till skog och grönområden och i omgivningarna finns skid- och motionsspår, ishall, ridklubb och fotbollsplaner men även flertalet aktiva föreningar med olika inriktning. Utöver detta finns det även simhall och tennisklubb med så väl utomhus som inomhus banor.

I omgivningen finns även populära Åsasjön som är helt smockad med badsugna under varma sommardagar.

I Norrahammar finns flertalet skolor med Brodalskolan samt Slättenskolan för grundskola upp till årskurs 6 samt Flahultsskolan för årskurs 7-9. Flertalet förskolor finns i Norrahammar och varav en nybyggd uppe på Flahult.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Norrahammar? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.