Torpa - Söder, Jönköping

Scheelegatan 14B

Såld, 2019-06-20
Slutpris
1 950 000 kr
Avgift
2 981 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 3
Boarea
54 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-271100

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Utvald detaljbild. Scheelegatan 14B - Bjurfors
. Scheelegatan 14B - Bjurfors
. Scheelegatan 14B - Bjurfors
. Scheelegatan 14B - Bjurfors
Utvald detaljbild. Scheelegatan 14B - Bjurfors
. Scheelegatan 14B - Bjurfors

Välkomna till Scheelegatan på Söder!
En undangömd liten tvärgata framför sina pulserande syskon och alldeles bakom citykvarteren. Här har du nära till precis allt såsom utelivet, affärer, högskola och allt vad staden har att erbjuda.

Området

Att bo i Torpa - Söder

Här varvas den vackra, äldre bebyggelsen med nyproduktion när Jönköpings nya stadsdel kring södra Munksjön växer fram. Mysiga gator med parkinslag, butiker, restauranger bidrar till en skönt avslappnad atmosfär. Dessutom ett av få bostadsområden i Jönköping som har cykelvänligt platt resväg hela vägen in till stan. För motionsrundan finns Munksjön runt hörnet och en tur upp till Stadsparken är intressant för alla åldrar. Söder/Torpa växer ihop med Jönköpings centrum. Här finns gott om butiker, fik och restauranger som ger stadsdelen karaktär. Att växa upp här innebär nära till förskola, skola (åk F-6 på området och åk 7-9 precis i utkanten mot centrum). Närheten till centrum gör att du kan gå, cykla eller ta bussen för att snabbt ta dig in till stans utbud. Flera livsmedelsaffärer inom området, nära till vårdcentral och tandläkare är såklart också tydliga fördelar.

Köpa eller sälja bostad i Torpa? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.