Vättersnäs, Jönköping

Advokatgatan 5

Såld, 2019-10-28
Besiktigad
Slutpris
5 850 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
582 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
155 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Video/Bilder

Advokatgatan 5
. Advokatgatan 5 - Bjurfors
. Advokatgatan 5 - Bjurfors

Härifrån är det direktkontakt med Vättern, närhet till butiker och bussförbindelser in till stan precis runt knuten. Det är även nära till skolor och förskolor. Vidgar man sina vyer lite så tar man sig snabbt och smidigt ut till E4:an och vidare ut mot andra äventyr.

Utvald detaljbild. Advokatgatan 5 - Bjurfors

En helt underbar fastighet med många titthål mot Vätterns skvalp. Sittande på någon av altandäcken eller strosande över trädgården sprider sig både doften av vatten och blommor på samma gång och även om du inte alltid ser Vättern påminns du om det.

Utvald detaljbild. Advokatgatan 5 - Bjurfors
. Advokatgatan 5 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Advokatgatan 5 - Bjurfors

Området

Att bo i Vättersnäs

Vättersnäs har sedan länge varit en villaidyll och är ett barnvänligt bostadsområde med fokus på kommunikation. Från Vättersnäs har du allt nära: på 15 minuter når du centrala öster på cykel och llite fortare ned buss. Om man istället väljer att gå så är det en vacker promenadväg över sandbankarna och det gröna Liljeholmen som blir passage. Willys finns i närheten har man vänt på dygnet så finns macken öppen dygnet runt. Vättersnäs inkluderar nästan allt, närheten till behoven och kort avstånd till Jönköpings utbud. För de sportintresserade finns Racketcentrum och för soldyrkaren är stranden inte långt bort. Vill man åt andra hållet är Huskvarna centrum lika nära, och här finns det mesta du behöver av affärer och annat utbud.
Vättersnäs erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar och ligger i anslutning till E4:an.
En pärla vackert beläget vid Vätterns södra strand.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vättersnäs? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.