Vättersnäs, Jönköping

Andréevägen 45

Såld, 2018-10-04
Slutpris
1 850 000 kr
Avgift
2 794 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 3
Boarea
73,5 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-271100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Andréevägen 45 - Bjurfors
. Andréevägen 45 - Bjurfors
. Andréevägen 45 - Bjurfors

Mycket i lägenheten är nytt, förbättrat och renoverat. Garderober, golv och ytskikt har bytts ut precis som elen och elskåpet.

. Andréevägen 45 - Bjurfors
. Andréevägen 45 - Bjurfors
. Andréevägen 45 - Bjurfors

Området

Att bo i Vättersnäs

Vättersnäs har sedan länge varit en villaidyll och är ett barnvänligt bostadsområde med fokus på kommunikation. Från Vättersnäs har du allt nära: på 15 minuter når du centrala öster på cykel och llite fortare ned buss. Om man istället väljer att gå så är det en vacker promenadväg över sandbankarna och det gröna Liljeholmen som blir passage. Willys finns i närheten har man vänt på dygnet så finns macken öppen dygnet runt. Vättersnäs inkluderar nästan allt, närheten till behoven och kort avstånd till Jönköpings utbud. För de sportintresserade finns Racketcentrum och för soldyrkaren är stranden inte långt bort. Vill man åt andra hållet är Huskvarna centrum lika nära, och här finns det mesta du behöver av affärer och annat utbud.
Vättersnäs erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar och ligger i anslutning till E4:an.
En pärla vackert beläget vid Vätterns södra strand.

Köpa eller sälja bostad i Vättersnäs? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.