VÄLDISPONERAD LÄGENHET MED STOR INGLASAD UTEPLATS OCH LÅG AVGIFT

Vättersnäs, Jönköping

Andréevägen 47

På förhand
Avgift
2 844 kr
Boarea
73,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1

VÄLDISPONERAD LÄGENHET MED STOR INGLASAD UTEPLATS OCH LÅG AVGIFT

Första plan med inglasad uteplats mot föreningens trädgård. Funktionell trerummare, låg avgift & fint skick.

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här kan du få det bästa av två världar, huskänsla men i bostadsrättsform med allt det praktiska som det innebär. Läget är ett av de bästa, bostadens inglasade balkong är vänd mot föreningens innergård som ligger relativt insynsskyddat. Här har inget lämnats åt slumpen då varje kvadratmeter är välplanerad, utformad med fingertoppskänsla och håller hög kvalitet. Väldisponerat och diskret har man renoverat och inrett bostaden med praktiska förvaringsmöjligheter, vackra golv, moderna materialval och bekväma färgsättningar.

Bostadsrättsföreningen Uppfinnaren nr 11 har en låg belåning och avgifter långt under snittet, vilket resulterar i en väldigt låg avgift per kvadratmeter. Fastigheterna är välskötta och stammarna är renoverade. Som medlem i föreningen har du tillgång till föreningens gemensamma gym, verkstad och hobbyrum. Från Andréevägen är det inte långt till natursköna områden, endast inom några minuters gångavstånd från lägenheten finns det vackra promenadslingor vid både Rosenlundsbanken och Bondberget som nås. Pendlingsmöjligheterna in till både Huskvarna och Jönköping är goda då det finns bra bussförbindelser samt cykelvägar och har du bil tar du dig snabbt ut på E4an

Interiör

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob. Redan här slås man av lägenhetens härliga ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Köket är tidlöst i vita köksluckor tillsammans med rostfria beslag, vit kakel och bänkskiva i svart/grå laminat?. Goda förvaringsmöjligheter i underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin, integrerad mikrovågsugn och kaffemaskin samt Kombinerad kyl med frys. Matsalsbordet för 4 person har sin givna plats intill fönsterpartiet för personer.

Härligt vardagsrum som man bara vill umgås i. rummet är lätt att möblera, här finns det utrymme för både soffa och matsalsmöblemang. Fönsterpartiet släpper in gott om ljus och lämnar en trevlig utsikt över den slutna trädgården.
Från vardagsrummet tar vi oss till bostadens inglasade uteplats. Det härliga söderläget bjuder på många soltimmar. tack vare att uteplatsen ligger i markplan gör det tillgången till föreningens gemensamma trädgård smidig. Här finns även möjlighet att utöka sin uteplats.

Lägenhetens sovrum ligger på var sida om lägenheten. två normalstora sovrum.

Det första sovrummet är idag inredd som barnkammare, men passar lika bra som kontor eller sovrum och rymmer med lätthet en dubbelsäng. Här finns en skjutdörrsgarderob sov löser förvarings bekymren. Det andra sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. En skjutdörrsgarderob skänker förvaring och för den som vill finns det utrymme för ett datorhörn.

Likaså är badrummet fullt utrustat och försett med helkaklade väggar i ett tidlöst utförande. Dessutom stamrenoverat! badrummet är utrustat med wc, kommod med tillhörande spegel och badkar. I föreningen finns en gemensam tvättstuga utrustad med tvätt maskiner.

Säljaren har ordet
På Andréevägen har vi som ungt par trivts väldigt bra, det är en trevlig lägenhet och billig hyra. Vi har uppskattat vår inglasade uteplats och där vi njutit av många varma sommarkvällar. På sommaren har det blivit många cykelturer till Sandbadet, Oset och Vätterstrand.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Uppfinnaren nr 11
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
26
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet uppfördes 1958. Sammanlagt finns det 26 bostadsrätter, 6 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö. I månadsavgiften inkluderas värme, vatten, trappstädning och kabel-tv (grundutbud från ComHem). Vatten för en person ingår i den angivna månadsavgiften, därutöver blir det ett tillägg om 50 kr/mån per person som är bosatt i lägenheten. Detta gäller även barn.

En av de boende i föreningen sköter all skötsel av trädgården, utöver detta har föreningen en självgående gräsklippare. Detsamma gäller trappstädning, men är uppdelat på två som är bosatta i fastigheten.

Kommande avgiftsförändringar: Ingen höjning av månadsavgiften (kontrollerat: augusti 2020)

Renoveringar - Utförda och planerade

Renovering tak 1991
Renovering balkonger 1991
Renovering fasad 1993
Renovering fönster 1998
Stamrenovering 2006
Asbestsanering 2010
Renovering tvättstuga (nya maskiner) 2012
Tvätt och behandling av tak 2016
Fasadrenovering 2017
Ventilationskontroll 2008/2017
Dörrbyte 2018
Relining avlopp 2020

Gemensamma utrymmen

I källaren finns cykelförråd och plats för barnvagn. Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och grovvask samt separat torkrum med fläkt. Mangelrum. Hobbyrum/samlingslokal för styrelsemöten eller sammankomster med stort matbord och soffa. Snickarbod. Wc. Det finns även ett miljörum med källsortering för glas, plast och papper mm.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett 2 förråd, ett större förråd samt ett mindre (typ matkällare)

Månadsavgift

Avgift
2 844 kr

Inkl värme, vatten och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen
4,6756%
Andel av årsavgiften är
4,6756%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
10
Våningsplan
1
Hiss
Nej
Boarea
73,5 kvm*

* Ekonomisk plan

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
350 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggår
1958

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
108
Energideklarationsdatum
2019-04-04

Området

Att bo i Vättersnäs

Vättersnäs har sedan länge varit en villaidyll och är ett barnvänligt bostadsområde med fokus på kommunikation. Från Vättersnäs har du allt nära: på 15 minuter når du centrala öster på cykel och llite fortare ned buss. Om man istället väljer att gå så är det en vacker promenadväg över sandbankarna och det gröna Liljeholmen som blir passage. Willys finns i närheten har man vänt på dygnet så finns macken öppen dygnet runt. Vättersnäs inkluderar nästan allt, närheten till behoven och kort avstånd till Jönköpings utbud. För de sportintresserade finns Racketcentrum och för soldyrkaren är stranden inte långt bort. Vill man åt andra hållet är Huskvarna centrum lika nära, och här finns det mesta du behöver av affärer och annat utbud.
Vättersnäs erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar och ligger i anslutning till E4:an.
En pärla vackert beläget vid Vätterns södra strand.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vättersnäs? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Andréevägen 47

Andréevägen 47,
554 66 JÖNKÖPING

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Magdalena Stoor

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0723-147100