Fyra som sticker ut, bländar och väcker begär. Ett svårslaget renoveringsfenomen.

Vättersnäs, Jönköping

Andréevägen 72

Utgångspris
2 500 000 kr
Avgift
3 907 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Boarea
81 kvm

Fyra som sticker ut, bländar och väcker begär. Ett svårslaget renoveringsfenomen.

Den här fyran har något för alla. Den är helt nyrenoverad, modern och genomtänkt in i minsta detalj. Total harmoni mellan material och färger.

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Omgjord, renoverad och förändrad, allt med en riktigt hög finish. Lägenheten är ett praktexempel på vad som kan åstadkommas med en gnutta fantasi och kreativitet.
Här har inget lämnats åt slumpen, tvärt om.
Nuvarande ägares idéer har förvaltats och lägenheten har bytt skepnad från en gammal trött trerummare till en toppmodern fyrarummare med attityd och stjärnglans.
Bland annat så har köket flyttats ut i vardagsrummet vilket gett plats för ytterligare ett fullstort sovrum. Material såsom marmor i köket, design kakel i badrummet ger en touch av lyx och känsla av kvalitet rakt igenom hela bostaden.
Dessutom är den placerad på husets gavel, har fönster i tre väderstreck, sol som strålar in från morgon till kväll och balkong vänd mot trädgården.

Bostaden är en del av Brf Utsikten nr 9. En liten och familjär förening med välskött ekonomi där många av de stora renoveringarna redan är utförda. Fastigheten är ansluten till ComHems mediautbud
och som boende har man gott om förvaringsmöjligheter på såväl vind som i källaren.

Precis som namnet antyder ligger Vättersnäs nära Vättern och på några minuters promenadavstånd från bostaden finns uppskattade sandstränder att besöka när vädret tillåter.
I närområdet finns även flera lekplatser, motionsspår och till och med en hinderbana för de lite mer avancerade utövarna.
Det finns matvarubutiker, bussförbindelser man tar sig snabbt och smidigt ut på E4.an för vidare färd åt antingen norr eller söder.

Varmt välkomna på visning av Andréevägen 72, en fantastisk fyra.

Interiör

Redan innanför entrédörren får man en bra bild av hur lägenheten är uppbyggd, dess välrenoverade yttre och fenomenalt välplanerade ytor. För att vara en lägenhet är hallen stor och man kan lätt ramla in flera på en och samma gång utan att det känns trångt. Golvet är klätt med klinker vilket är ett utmärkt val i en hall och dessutom slitstarkt. På höger sida om entrén står flera (inredda) garderober och väntar på att fyllas med allt ifrån ytterkläder till skor och städpryttlar. Från hallen når man två av de tre sovrummen, badrummet och ut i vardagsrummet.

De tre sovrummen ligger alla på rad på lägenhetens vänstra sida. Alla tre är stora vilket inte hör till vanligheterna och två av dem är försedda med stuvutrymme i form av garderober. Samtliga väggar är ljusgrå och golvet består av enstavs ekparkett.

Badrummet litet men funktionellt och välplanerat. Golvet är klätt med klinkerplattor och väggarna med kakel. Toalettstolen är vägghängd, duschplatsen försedd med vikbara duschväggar och kommoden har gott om förvaringsutrymme. Stilfullt!

Ljusinsläpp från fyra stora fönster gör att vardagsrummet mer eller mindre badar i ljus. Ett vardagsrum som numer rymmer kök, köksö, matplats och soffhörna. En enda stor yta att umgås på för familj, gäster och alla andra som vill komma på besök. Från första början var låg köket i det som idag är lägenhetens första sovrum men nuvarande ägare såg möjligheter och ville annat. Nu är det en del av vardagsrummet och lösningen har blivit riktigt bra. De vita köksluckorna har toppats med bänkskivor i sten och maskinparken är helt fullt utrustad. Dessutom finns här gott om både arbetsytor och stuvutrymme. Köksön är försedd med ett överhäng så knäna får plats när man skjuter in barstolen. Golvet är, precis som i sovrummen, klätt med enstavs ekparkett.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Bostaden är försedd med en balkong, vänt mot föreningens lugna trädgård.

Ombyggnad, Renoveringar

Lägenheten är totalrenoverad under 2020.
Med en fantastisk finish imponerar den från topp till tå.

När nuvarande ägare tog över lägenheten såg han snabbt att funktionen skulle bli ännu bättre om han gjorde om den till en fyra. Köket flyttades ut till vardagsrummet och planlösningen blev med ens både mer modern och öppen. Bland annat är golvet klätt med enstavsparkett, det är design kakel och klinker i badrummet och Carrara marmor i köket. Elen är utbytt i samma veva.

Renoveringen har utförts av Ernst Entreprenad AB och Ronnys vvs, kvitto finns.

Övriga byggnader/utrymmen

Till bostaden hör två förråd. Ett är placerat på vinden och ett i föreningens källare. I källaren finns även en fräsch gemensam tvättstuga med tillhörande torkrum.

TV/bredband

Ett grundutbud (Kabel-TV) ingår i månadsavgiften.

Fastigheten är ansluten till ComHem varifrån man själv tecknar abonnemang för Internet.

Parkering

Varje medlem i bostadsrättsföreningen har möjlighet till att få en parkeringsplats, valfritt. Kostnaden för parkeringsplatsen är 30 kronor per månad.

Ekonomi

Andel i föreningen
14,78%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3

Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel. Uppskattas till 300 kronor per månad.

Energideklaration

Utförd
Utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Utsikten nr 9
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
8

Allmänt om föreningen

BRF Utsikten nr 9 är en äkta bostadsrättsförening med 8 lägenheter i Jönköping. Föreningen bildades år 1956. Föreningen har en god ekonomi med låg belåning och en god kassa.

Renoveringar - Utförda och planerade

Flera stora renoveringar har utförts varav stambyte utfördes under 2004.

Parkering

Parkeringsplats finns och kostar 30 kronor.

TV/bredband

Föreningens medlemmar får teckna bredband separat via ComHem. Ett grundutbud (Kabel-TV) ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningens medlemmar städar gemensamt husets trappuppgång (den egna våningen och en våning ner). Föreningen har en robotgräsklippare som klipper föreningens trädgård. Gemensam uteplats för medlemmarna med tillhörande häckar. Föreningen arbetar efter ett rullande schema där varje bostad har ansvar över en två veckors period. Det är ett helhetsansvar för gård, källare och även eventuell snöskottning.

Gemensamma utrymmen

Det finns tillhörande källarförråd och vindsförråd samt gemensam tvättstuga med torkrum i källarplan.

Månadsavgift

Avgift
3 907 kr

Värme & vatten

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 500 000 kr
Lägenhetsnummer
1001
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
81 kvm*

* Enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1956/57
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
Treglas

Medlemmarna i föreningen ansvarar själva för trappstädning och skötsel. Föreningens gräsmatta klipps av en robotgräsklippare.

Området

Att bo i Vättersnäs

Vättersnäs har sedan länge varit en villaidyll och är ett barnvänligt bostadsområde med fokus på kommunikation. Från Vättersnäs har du allt nära: på 15 minuter når du centrala öster på cykel och llite fortare ned buss. Om man istället väljer att gå så är det en vacker promenadväg över sandbankarna och det gröna Liljeholmen som blir passage. Willys finns i närheten har man vänt på dygnet så finns macken öppen dygnet runt. Vättersnäs inkluderar nästan allt, närheten till behoven och kort avstånd till Jönköpings utbud. För de sportintresserade finns Racketcentrum och för soldyrkaren är stranden inte långt bort. Vill man åt andra hållet är Huskvarna centrum lika nära, och här finns det mesta du behöver av affärer och annat utbud.
Vättersnäs erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar och ligger i anslutning till E4:an.
En pärla vackert beläget vid Vätterns södra strand.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vättersnäs? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Andréevägen 72

Andréevägen 72,
554 66 JÖNKÖPING

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

 • Extra kontaktperson

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00