Modern helrenoverad 2:a på vån 4 med hiss!

Centrum, Luleå

Tullgatan 27

Utgångspris
1 645 000 kr
Avgift
2 405 kr
Antal rum
2
Boarea
55,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Modern helrenoverad 2:a på vån 4 med hiss!

Mycket fin och välplanerad 2:a belägen på våning 4 med hiss. Modern färgsättning och snygga golv.

 • Ansvarig mäklare

  Nina Kaewsit

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-590 11 22

 • Extra kontaktperson

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Kök. Tullgatan 27 - Bjurfors
Kök
Info. Tullgatan 27 - Bjurfors
Info
Kök. Tullgatan 27 - Bjurfors
Kök
Interiörbild. Tullgatan 27 - Bjurfors

Rymlig matplats invid fönster med utsikt mot innergården

Vitt kakel & mörka bänkskivor. Tullgatan 27 - Bjurfors
Vitt kakel & mörka bänkskivor
Vardagsrum. Tullgatan 27 - Bjurfors
Vardagsrum
Sovrum. Tullgatan 27 - Bjurfors
Sovrum
Sovrum. Tullgatan 27 - Bjurfors
Sovrum
Vardagsrum. Tullgatan 27 - Bjurfors
Vardagsrum
Fina laminatgolv i hela lägenheten. Tullgatan 27 - Bjurfors
Fina laminatgolv i hela lägenheten
Hall. Tullgatan 27 - Bjurfors
Hall
Entréhall. Tullgatan 27 - Bjurfors
Entréhall
Utvald detaljbild. Tullgatan 27 - Bjurfors

Stilsäkert vardagsrum med mörka golv & ljusa väggar

Badrum. Tullgatan 27 - Bjurfors
Badrum
Utsikt från köket. Tullgatan 27 - Bjurfors
Utsikt från köket
Exteriör. Tullgatan 27 - Bjurfors
Exteriör

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till Brf Tryckeriet (HSB) och denna stilsäkra 2:a belägen på våning 4 med hiss. Genomgående fina golv och behaglig färgskala på väggar. Redan i hallen får du en bra överblick över den moderna känslan som denna lägenhet erbjuder. Praktisk hall med garderob, avhängningsmöjligheter och förvaringslådor. Mycket fint kök med stilrent utförande i form av vita släta luckor och vitt kakel ovan de snygga bänkskivorna. Bra matplats och fin utsikt mot innergården från köksfönstret. Väldigt stort badrum med tvättmaskin, renoverat för ett par år sedan. Trivsamt sovrum med inbyggd garderob. Härligt vardagsrum med taklister i stuckatur och fransk balkong. I lägenheten finns också en praktisk klädkammare och tillhörande förråd finns i entréplan.

I den låga månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Brf Tryckeriet är en mycket välskött förening. Här finns en mycket fin trädgård med gräsmatta, träd, buskar, blommor och odlingslådor för dem som vill odla själv. Föreningen har ett bokningsbart uthyrningsrum (gästrum), en liten föreningslokal, samt två hobbyrum. I övrig finns det två tvättstugor, ett torkrum, fyra stycken cykelrum samt bastu med relax. Det finns också ett sophus där man källsorterar avfall. Föreningen planerar under 2020 att utöka antalet motorvärmarplatser vilket kommer korta ner kön till parkering.

Här bor du i en lugn del av stan med närhet till fina promenadstråk, badplats på Gültzaudden, isvägen om vintern och några av stans populäraste restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Interiör

- Hall -
Mycket fint laminatgolv som flyter tröskelfritt in till kök och vardagsrum. Väggar målade i grå kulör. Här finns både garderob, förvaringslådor och avhängningsmöjligheter.

- Kök -
Mycket fint kök renoverat 2018 i stilrent utförande. Vita släta luckor och vitt kakel ovan de snygga bänkskivorna. Bra matplats och fin utsikt mot innergården från köksfönstret. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, inbyggd microvågsugn och ugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Väggar målade i ljusgrå ton.

- Vardagsrum -
Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster och fransk balkong som vetter mot innergården. Vita väggar och läckra taklister i stuckatur. Här rymmer du både en större soffgrupp och ytterligare möblemang.

- Badrum -
Väldigt rymligt badrum renoverat 2012/2013 med klinkerliknande våtrumsmatta på golv och diskret mönstrad våtrumsmatta på väggar. Här finns wc, handfat, överskåp med spegel, handduksvärmare, dusch med glasväggar, badrumsskåp samt tvättmaskin.

- Sovrum -
Sovrum med hotellkänsla tack vare det snygga mörka golvet och väggarna som är målade i mörkgrå kulör. Inbyggd garderob och fönster mot den lugna innergården.

- Klädkammare -
Fin klädkammare renoverad 2019/2020 med praktisk inredning, fint golv och vitmålade väggar.

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Tryckeriet i Luleå
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
80
Antal lokaler
1
Överlåtelseavgift
1183*

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Fastigheten är byggd i fem våningar och har 80 lägenheter. De flesta lägenheter är trivsamma två- och trerumslägenheter.

Så här är lägenheterna fördelade:
30 st 2 rum och kök
30 st 3 rum och kök
10 st 4 rum och kök
10 st 1 rum och kök

Adressen är Tullgatan 25-29. Föreningen äger också en affärslokal som idag hyrs ut för fotvårds- och bokföringsverksamhet.

Renoveringar - Utförda och planerade

2020: Föreningen planerar att bygga ytterligare 5 st motorvärmar-platser under närmsta tiden. Det ska även byggas en ny trapp mot innergården. Dessa förändringar finansieras av föreningen.

2017: Reparation av papptak, takventilation. takavvattning och snörasskydd. En uppgång till taket har byggts i trapphus 25. Värme- och ventilationsaggregaten i samtliga trapphus är utbytta. Föreningen har installerat en låsanordning för cyklar vid cykelställen.

2016: Även i år har det målats, nu på golv i tre korridorer och i ett mangelrum. En avfuktningsfläkt finns nu i bastu och relaxavdelningen. Ytterligare byte av en stor tvättmaskin.

2015: Muren mot Brf Skeppet är borttaget. Fasaden har renoverats mot söder och öster. Innergården har asfalterats och stentrappan har lagts om och dessutom har räcket målats. Ett litet trädgårdsförråd finns nu på plats i vår trädgård. Byte av ytterligare en tvättmaskin.

2014: Vinden hat tilläggsisolerats. Källargångar och hobbyrum har målats. Byte av en tvättmaskin och komplettering med en ny, samt byte av en torktumlare.

2013: Trädgården har fått ytterligare en avskiljare för soldyrkare. Nya dörrar till affärslokalen. Uthyrningsrummet har fått en ny och bra bäddsoffa. Bastu och relaxen har fått träningscykel och ett kylskåp. Nya trapphusvärmare är installerade.

2012: Förrådsgångar har målats. Bastu med relax har installerats i ett av de gamla torkrummen. Nya torkskåp har kommit på plats. Elsystemet har följts upp i gemensamma lokaler.

2011: Trädgården har lagats till, nya sittgrupper stenläggningar och grillplats. Växter och blommor har planterats. Föreningen har firat 50 år, deltagandet var stort. Förrådsgångar snyggas till allt eftersom. VVS stammar har rensats och delvis restaurerats.

2010: Trädgården utvecklas för gemensam trivsel. Sophus och tak-överhäng målas i föreningens färger, grått och rött. Delar av skyddsrum samt cyckelrum renoveras och målas. Taket inspekteras av Anticimex, och det var i mycket bra konditorn. Fläktsystem har rengjorts och renoverats där behov har påträffats. Hisskorgarna har ytskikts renoverats.

2008/2009: Låssystem byte i hela fastigheten, brandskyddsöversyn, trädgårdstrapp renoverad, fasad renoverad, värmeväxlare utbytt, pannrum omgjort till hobbyrum, ny föreningslokal, nytt uthyrningsrum, renovering av trapphus, renovering av källargångar, renovering av tvättstugor och torkrum, armaturer och el utbytt i trapphusen och källargångar. Trädgården omgjord, dörr utbytt till sophus, ny underhållsplan upprättad, nya avtal tecknat med HSB, avtal med störningsjour tecknat, avtal med parkeringsvakter tecknat, gamla förrådslokaler storstädade.

2005: Föreningen installerar bredband via Comhem. Parkeringsplatserna byggs om moderniseras, bland annat komplettering av utebelysning och stolpar/uttag. Dessutom införs individuell fjärravläst el-mätning.

2004: Kontroll av PCB, utan anmärkning.

2003: Föreningen inför fjärravläsning av elmätarna och ett gemensamt abonnemang för all el.

2001: Bredband via Bredbandsbolaget installeras.

2000: Balkonger byggs på och glasas in.

1996-97: Ombyggnad av ventilation.

1993: Stamledningar byts för vatten och avlopp. Renovering av toaletter och badrum. Separat soprum byggs.

1986: Föreningen tilläggsisolerar och förser fasaden med tegel. Fönster och dörrar byts. Fastigheten får nytt papptak.

1980: Föreningen installerar fjärrvärme.

1961: Tryckeriet har sin första årsstämma. Byggstyrelsen överlämnar fastigheten.

1956: Registrering av föreningen.

Parkering

Föreningen har 45 st motorvärmar-platser att disponera och hyra ut för 250 kr/mån + elförbrukning IMD. P-platserna tillhör ej lägenheterna. Ett kösystem tillämpas för tilldelning av p-platserna. Du måste ha bil registrerad på dig för att få ställa dig i kö för P-plats. Om du avregistrerar eller säljer din bil och inte skaffar och registrerar en ny bil, så återgår tilldelad p-plats till föreningen. Detsamma gäller om du har p-plats och hyr ut din lägenhet i andra hand. P-platserna är till för en vanlig personbil. Föreningen har avtal med CarPark rörande otillåten parkering. CarPark bevakar områden utmärkta av föreningen. Nuvarande kölista till parkeringsplatserna finns på föreningens hemsida.

TV/bredband

Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Möjlighet till bredbandsanslutning finns via flera olika leverantörer.

Gårdsplats/innergård

Under sommartid njuter boende i föreningen av den fantastiska trädgården. En av de få oaserna mitt i stan med gräsmatta, träd, buskar, blommor och odlingslådor för dem som vill odla själv.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har ett bokningsbart uthyrningsrum (gästrum), en liten föreningslokal, samt två hobbyrum. I övrig finns det två tvättstugor, ett torkrum, tre torkskåp, två torktumlare, varmmangel, fyra stycken cykelrum samt bastu med relax. Det finns också ett sophus där man källsorterar avfall.

Övrigt

Föreningen har gemensam el med individuell mätning av elförbrukningen för varje lägenhet.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 405 kr

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-tv, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,0745%
Andel av årsavgiften är
1,05021%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 645 000 kr
Lägenhetsnummer
52-2024-1-34
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
55,5 kvm*

* Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
81 kr
Summa
81 kr

Brf Tryckeriet använder sig av enhetsmätning avseende hushållselen, kostnad för förbrukad el kommer på hyresavin. Nuvarande ägare har haft en elförbrukning på 81 kr/mån i snitt de senaste 12 månaderna vilket ger en ungefärlig årskostnad på 972 kr/år. Observera att driftkostnaden varierar beroende på familjesammansättning och levnadsvanor.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
135
Energideklarationsdatum
2011-10-05

Karta

Tullgatan 27

Tullgatan 27,
972 39 Luleå

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Nina Kaewsit

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-590 11 22

 • Extra kontaktperson

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Luleå

  Adress
  Skeppsbrogatan 10
  Pris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 532 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2020-03-30 17.40 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Luleå

  Adress
  Köpmangatan 16
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 243 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 2020-03-31 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Luleå

  Adress
  Skeppsbrogatan 10
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  1 997 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41 kvm

  Visning: 2020-03-30 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Luleå

  Adress
  Köpmangatan 28
  Utgångspris
  1 345 000 kr
  Månadsavgift
  3 205 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2020-04-02 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Luleå

  Adress
  Sandviksgatan 17
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 383 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm