Välvårdat kedjehus med fantastisk bakgård!

Gammelstad, Luleå

Borgarvägen 20

Besiktigad
På förhand
Utgångspris
3 995 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
425 kvm
Typ
Kedjehus
Boarea / Biarea
126 kvm / 8 kvm

Välvårdat kedjehus med fantastisk bakgård!

Varmt välkommen till Borgarvägen 20, på lugn och familjevänlig gata ett stenkast från grönområden och vattnet!

 • Ansvarig mäklare

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Borgarvägen 20. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Borgarvägen 20
Baksida. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Baksida
Kök. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Kök
Vardagsrum. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Vardagsrum
Matplats. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Matplats
Kök. Borgarvägen 20 - Bjurfors
Kök

Planskiss

Planlösning
Planlösning entréplan
Planlösning
Planlösning övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Borgarvägen 20 och detta stilrena kedjehus i två plan med en mycket fin bakgård med utbygg trall, pergola och Spa-bad med plats för 9 personer!
Här möts du av fina ytor, i stilrena och tidlösa kulörer och materialval vilket skapar en genomgående behaglig känsla.

Bostaden har en härlig funkis-stil med härligt ljusinsläpp från flertalet större fönster samt fina altandörrar i glas. Det första du möts av är en fin uppfart med rymlig carport med plats för både bil och båt samt kallförråd i anslutning. Väl inne i huset finns en praktisk hall med förvarings och- avhängningsmöjlighet, för att sedan vidare mötas av det ljusa och stilrena köket som är fullt utrustat med vitvaror.
Här finns gott om förvaring bakom skåp och lådor. Här ramar en praktisk köksö in köket på bästa sätt, invid ryms även stort matbord om 4-6 personer. Via köket nås framsidan och dess trall och gräsmatta, här lyser solen lyser fint under morgonen och förmiddagen. Nuvarande ägare har planterat fina odlingar och härliga buskage som ger en mer trivsam känsla.

Entréplan har vidare ett stort badrum med full utrustning samt tvättmaskin och torktumlare. Till höger om hallen möts du av vardagsrummet, med gott om plats för soffa och annat möblemang om så önskas. Rummet pryds av en kamin som används för extra myseldning. Härifrån via altandörr når du bostadens fina och insynsskyddade baksida av huset som har ett optimalt läge med bästa solläget mot trivsamt skogsparti som inger en lummig känsla. Utbyggd trall som erbjuder större möjligheter för umgänge. Här finns även ett stort spabad (Dimension One från Folkpool) för upp till 9 personer samt en utedusch, allt ramas in med prydlig staket. Mycket trevliga ytor med plats under både tak samt under en mysig pergola.

Övre plan består av 3 sovrum i bra storlek, ett stort och fullt utrustat badrum med trivsamt öppningsbart fönster. Allrum, som kan med sin fördelaktighet kan göras om till ett extra sovrum om så önskas Härifrån nås bostadens balkong med härlig morgon/förmiddagssol samt en tillhörande praktisk markis. På övre plan finns även bra förvaring i form av klädkammare samt att varje sovrum är utrustade med garderober.
Östra sidan på huset har markiser installerade.

Gammelstad är en populärt och familjevänligt område med närhet till både grönområden, natur och en badplats, båthamn (Snickars) ligger alldeles ett stenkast bort. Gammelstad centrum ligger en kort promenad bort och Storhedens handelsområde är några minuters bilfärd bort. Gammelstad erbjuder matbutik, restauranger, förskola och skola upp till årskurs 9, lekparker, fotbollsplaner och hockeyrink. Närhet till både en busshållplats och Sunderby sjukhus finns enbart 5 minuter bort med bil eller buss.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

Interiör

- Entréplan -

- Hall -
Välkomnande hall med klinker på golv med behaglig golvvärme. Här finns fina förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. I anslutning (Under trappen finns städskrubb för ytterligare förvaring) Ljusa väggar.

- Kök -
Ljust och öppet kök med praktisk köksö, med förvaring på ena sidan, som fint ramar in köket. Här finns gott om plats för förvaring även bakom lådor och skåp. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Siemens, så som fullstor kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn samt mikrovågsugn. Här finns gott om plats för matbord för 4-6 personer. Via helglasad altandörr nås bostadens ena altan som har en härlig morgon/förmiddagssol. Perfekt för morgonkaffet! På golvet ligger stilrent parkettgolv som löper fritt på hela entréplan, som även här har behaglig golvvärme och olika reglage för de olika rummen.

- Vardagsrum -
Mysigt och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Här pryds rummet av en kamin som används för myseldning. Från detta rum nås bostadens fantastiska baksida med en utbyggd altan, pergola, spabad (Dimension One från Folkpool) för upp till 9 personer samt en trevlig utedusch! Här får du njuta av eftermiddagssolen och skymta älven lite längre bort. Ett insynsskyddat och lummigt läge tack vare grönskan bakom. I anslutning till altanen finns även ett förråd.

-Badrum entréplan -
Stort och ljust badrum med kakel och klinker i tidlösa kulörer med behaglig golvvärme. Utrustat med handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och dusch. Här finns även en fin arbetsbänkyta med diskho med tvättmaskin och torktumlare under.

- Övreplan -

- Allrum -
Rymligt allrum på övre plan med fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Detta rum kan till sin fördel göras om till ett till sovrum om så önskas. Härifrån nås balkongen med samma härliga förmiddagssol-läge altanen på framsidan. Markis finns installerad här ovan. I anslutning till allrummet finns en klädkammare som utger mer plats för förvaring. Ljusa väggar och stilrent parkettgolv som löper enhetlig i alla rum på övre plan.

- Badrum övre plan -
Stort badrum i helkaklat utförande i samma tidlösa kulörer som badrummet på nedre plan. Utrustat med handfat med tillförande kommod samt spegelöverskåp, dusch med infällbara glasväggar samt tvätt-skåp med förvaring. Behaglig golvvärme samt öppningsbart fönster, perfekt för vädring.

- Sovrum 1 -
Bostadens största sovrum med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng med sidomöbler samt annat möblemang om så önskas. Bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Ljusa väggar och parkettgolv.

- Sovrum 2 & 3 -
Två sovrum i bra storlek med plats för mindre säng och annat möblemang om så önskas. Båda sovrummen är försedda med garderober. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och parkettgolv.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Stadsön 1:1025

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Luleå Stadsön GA:11 ändamål: Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Luleå Stadsön GA:6, Gemensamhetsanläggning: Luleå Stadsön GA:7

Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2580-16/43.1

Information

Typ
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
126 kvm*
Tomtarea
425 kvm
Biarea
8 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
8 385 kr
Värme
9 061 kr
Samfällighetsavgift
4 000 kr
Renhållning
2 168 kr
Vatten/Avlopp
2 200 kr
Summa
25 814 kr

Nuvarande ägare har under det senaste året haft en fjärrvärmeförbrukning på 11.3 MWh (512 m3) till en kostnad av 9.061 kr, elförbrukning på 7.703 KWh (16 A) till en kostnad av 8.385 kr, varav kostnad för elhandel 2.153 kr och kostnad för elnät 6.232 kr. Vattenförbrukning till en kostnad av 2.200 kr/år (förvaltas av samfälligheten), renhållning med tömning av brännbart kärl 190 L varannan vecka och kompostkärl 140 L varannan vecka till kostnad av 2.168 kr. OBS! Driftkostnaden varierar beroende på familjesammansättning och levnadsvanor. Kostnad för eventuell försäkring tillkommer.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

Trädgård framsida
Altandäck baksida med pergola och spabad

Planbestämmelser

Detaljplan Vattenskyddsområde

Övrigt

Samfällighetsförening som förvaltar drift och underhåll av vatten, avlopp, belysning, gemensam mark, snöröjning och underhåll av gatan.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 569 000 kr
Byggnadsvärde
2 137 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2-plans Kedjehus
Byggår
2013
Fasad
Trä
Grund
Betong
Stomme
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Plåttak
Ventilation
FTX
Fönster
3-glas
Grundmur
Betong

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 140 750 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
109
Energideklarationsdatum
2018-07-24

Länkar

Området

Om området

Gammelstad består av bostadsområdena Ektjärn, Öhemmanet, Stadsön och Kyrkbyn. Områdena består av blandad bebyggelse av både villor, bostadsrätter och hyreslägenheter. I den nyare delen stadsön finns Gammelstads centrum med bekvämligheter såsom matvarubutik, vårdcentral, restaturang och bank. Området har fina idrottsmöjligheter med bland annat sporthall, badhus och elljusspår. I Gammelstad finns även flertalet skolor och förskolor. Nära till Storhedens handelsområde.

Kommunikationer

Det finns goda bussförbindelser, då området omfattas av LLT:s linjenät.

Karta

Borgarvägen 20

Borgarvägen 20,
95431 Gammelstad

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11