Ljus 3:a två trappor upp i Brf Ankarkronan!

Mjölkudden, Luleå

Mjölkuddsvägen 205

Budgivning pågår
Utgångspris
1 575 000 kr
Avgift
3 474 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
90 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 600 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Ljus 3:a två trappor upp i Brf Ankarkronan!

Ljus och rymlig 3:a om 90 kvm med inglasad balkong. Låg månadsavgift i populära Brf Ankarkronan.

 • Ansvarig mäklare

  Nina Kaewsit

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-590 11 22

 • Extra kontaktperson

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Exteriörbild. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors
Info. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors
Info
Utvald detaljbild. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors

Fina originaldetaljer som dessa pardörrar

Interiörbild. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors
Interiörbild. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors
Interiörbild. Mjölkuddsvägen 205 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

I populära Brf Ankarkronan på Mjölkudden finner du denna rymliga 3:a om 90 kvm belägen två trappor upp på våning 3. Här finner du en välkomnade hall med avhängningsmöjligheter, renoverat badrum renoverat 2016, toalett, två sovrum i mycket bra storlek, rejält kök med stor matplats samt väl tilltaget vardagsrum. Köket är i gott äldre skick med vita luckor och gott om skåp med bra förvaring. Köket har en stor yta som inrymmer mycket bra plats för de större matgrupperna. Här finns även stora fönsterpartier som ger ett mycket fint ljusinsläpp. I anslutning till köket finns ett förråd som av vissa inreds som kontor eller barnrum. Invid köket ligger lägenhetens luftiga vardagsrum med originalparkett, härifrån nås den inglasade balkongen som ligger i ett härligt solläge. Genomgående äldre ytskikt i lägenheten undantaget badrummet som är renoverat.

Brf Ankarkronan är en mycket omtyckt och eftertraktad förening med god ekonomi. Föreningen består av 6 gårdar och totalt 312 lägenheter. Här finns gott om p-platser och garage. Föreningen har fina och väl omhändertagna gemensamma utrymmen; tvättstuga på varje gård, bastu, övernattningsrum samt tvätthall för bilar m.m.

Bostaden är belägen på populära Mjölkudden med gång- och cykelavstånd till centrum. Det är ett trevligt område med närhet till fina promenadstråk och de flesta bekvämligheter nära till hands i Mjölkuddens Centrum där det finns matvarubutik, restaurang, gym och vårdcentral. Skolor och förskolor finns också i området. Goda bussförbindelser mot Centrum, Sunderbyn och Storhedens handelsområde.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Interiör

- Entréhall -
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via hatthylla och garderob. Här finns även plats för nättare hallmöblemang. Ljust tapetserade väggar och plastmatta på golv.

- Vardagsrum -
Luftigt och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster. Här finns god plats för möblering. Originalparkett och ljust tapetserade väggar. Här nås utgången till lägenhetens inglasade balkong som vetter mot den trivsamma innergården och har soligt läge.

- Kök -
Ljust och rymligt kök med mycket bra förvaringsmöjligheter och fint ljus från fönsterparti. Köket inrymmer även plats för de större matgrupperna. Invid finns även ett förråd som ger bra förvaringsmöjligheter, inreds av vissa som kontor eller barnrum. Ljust tapetserade väggar och plastmatta på golv.

- Badrum & WC -
Fint badrum i ljusa färger renoverat 2016. Här finns dusch, handfat med spegelskåp samt tvättmaskin. Invid badrummet finns en separat wc med handfat och spegelskåp, äldre ytskikt.

- Sovrum 1 -
Ljust och rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i from av en garderobsvägg samt ljust tapetserade väggar och plastmatta på golv. Här finns även ingång till lägenhetens badrum.

- Sovrum 2 -
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Stort fönster som ger fint ljusinsläpp och tapetserade väggar och platsmatta på golv.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong med soligt läge mot innergården.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 474 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen

Ekonomi

Andel i föreningen
0,3441%
Andel av årsavgiften är
0,3441%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 575 000 kr
Lägenhetsnummer
52-2033-1-60
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
90 kvm*

* Föreningens information

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
97 kr
Summa
97 kr

Brf Ankarkronan tillämpar enhetsmätning avseende hushållselen. Varje lägenhet har separat mätare som läses av och kostnaden för elen kommer på hyresavin. Detta är ett billigare alternativ då varje lägenhetsinnehavare endast betalar för den förbrukade elen och föreningen står för nätavgiften. Nuvarande hushåll har under det senaste året haft en elförbrukning på 1169 kr vilket är 97 kr/månad i snitt. Driftkostnaden är varierande på familjesammansättning och levnadsvanor. Obs! Kostnad för försäkring tillkommer.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Hsb:s Brf Ankarkronan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
312
Antal lokaler
1
Överlåtelseavgift
1183*

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Mjölkudden 3:9, 3:14 och 3:16. På fastigheten finns 19 flerfamiljshus uppförda 1963-1965 bestående av adresserna Mjölkuddsvägen 165-269. Inom föreningen finns totalt 312 lägenheter och en lokal.

Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen. Bland annat en bastu på markplan på Mjölkuddsvägen 215, en övernattningslägenhet på Mjölkuddsvägen 213 som går att hyra för 200 kr/natt. Utöver de vanliga tvättstugorna som det finns en av på varje gård, finns även två grovtvättstugor på Mjölkuddsvägen 173 och 231. Föreningen har också en fritidslokal på Mjölkuddsvägen 171 samt en tvätthall med utrymme för 2 bilar.
Varje gård har ett gemensamt cykelförråd i ett av husets källare.

Läs gärna mer på föreningen på deras mycket fina hemsida:
https://www.hsb.se/norr/brf/ankarkronan

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej någon planerad avgiftsförändring i dagsläget (föreningen höjde avgifterna med 3% 2020-01-01). Uppgifter kontrollerade 2020-03-03.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen arbete ständigt med olika förbättringar och underhåll av byggnaderna, senaste arbetet man har gjort är att byta ut samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar.
Kommande renoveringar som föreningen planerar under år 2020: Byte av värmeväxlare i källaren och byte av garagebelysning.
Under 2007-2011 har man renoverat stammarna (relining).
För mer information om utförda renoveringar se föreningens årsredovisning.

Parkering

Föreningen har gott om parkeringsplatser och har som mål att kunna tilldela nyinflyttade en parkeringsplats inom en månad från inflyttning. Lediga motorvärmarplatser finns i dagläget 2020-03-03. Det finns totalt 142 garageplatser som kostar 300 kr/mån (exkl el), 92 carportplatser som kostar 215 kr/mån (ekl el), 160 motorvärmarplatser som kostar 140 kr/mån (exkl el). Laddstolpe för elbilar 210 kr/mån (exkl el). Till parkeringsplatserna är det separat kö. Även avgiftsfria besöksparkeringar finns runt hela parkeringsområdet.

TV/bredband

Föreningen har kabel-tv via Comhem där basutbudet ingår i avgiften.
För bredband har föreningen ett GAN-avtal med Telenor där internet 200/100 mbit/s ingår samt fast kostnad för ip-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Föreningen erbjuder ett antal hobbyrum inom bostadsområdet. Här kan du snickra, måla eller utöva någon annan praktisk hobby. I hobbyrummet på Mjölkuddsvägen 209 finns även plats för vallning av skidor.

Övrigt

Det finns möjlighet att ställa sig i kö för att hyra ett extra förråd. Förråden som finns är trappförråd till en kostnad av 30 kr/mån, källarförråd för 75 kr/mån och matkällare för 100 kr/mån.

Området

Om området

Mjölkudden är ett populärt område med gång och cykelavstånd till centrum. Det är ett av de större bostadsområdena i Luleå. Bostadsbeståndet består av både bostadsrätter, villor och hyreslägenheter. Här finns närhet till fina promenadstråk och badplats. I området finns också Mjölkuddens Centrum med bekvämligheter såsom matvarubutik, restaurang, gym och vårdcentral. Skolor och förskolor finns också nära till.

Kommunikationer

Flertalet busslinjer via LLT går genom området.

Karta

Mjölkuddsvägen 205

Mjölkuddsvägen 205,
973 43 Luleå

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Nina Kaewsit

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-590 11 22

 • Extra kontaktperson

  Elvira Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-980 77 11

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Mjölkudden, Luleå

  Adress
  Munkebergsgatan 78
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 425 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2020-03-31 18.30 Boka här