Nyled, Båstad

Mangårdsvägen 48A

Såld, 2019-03-18
Slutpris
1 250 000 kr
Avgift
6 352 kr
Boarea
114 kvm
Typ
Bostadsrättsradhus
Antal rum
4

  • Ansvarig mäklare

    Anna Kylesten Johansson

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 0704-97 99 53

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen in!. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors
Entréhall. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors

I anslutning till entréhallen finns både duschrum med WC och det ljusa köket. Rakt fram finns vardagsrummet.

Rymligt kök. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors

Här finns plats för både matlagning och köksbord.

. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors
Interiörbild. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors

Ett stort fönster vetter mot sydost och sidofönstret ger extra ljus. Strax utanför finns en uteplats.

Uteplats i sydost. Mangårdsvägen 48A - Bjurfors

Strax utanför köket finns en av uteplatserna.

Området

Att bo i Båstad

Båstad är en fantastisk plats! Här får du en ständig variation mellan en livlig bad- och nöjesort till en stilla småstad med böljande fält, härliga stränder och karga klippor. Varje år hittar över 1 miljon turister hit. Många kommer för att njuta av den höga pulsen under tennisveckorna men också för lugnet och den vackra naturen.
Båstad är idag mest känd som nöjesmetropol. Tennisveckorna är de mest hektiska veckorna på hela året. Vid sidan av tennisen lockar även det heta nöjeslivet då ortens alla uteställen, nattklubbar och barer bjuder på ordentlig fest nätterna igenom. Idag är Båstads klassiska tennisturnering Swedish Open korad till den bästa ATP-touren, när spelarna själva får bestämma.
I Båstad hittar du också den charmiga lilla hamnen. Här kan du njuta av allt från fräscha vinterbad till festfyllda sommarkvällar med mycket nöje, fest och varma sommarbad. Även när sommaren är över forsätter hamnen att leva och dra till sig turister och ortsbor. Men då byts tennisspelarna och kändisarna ut mot fågelskådare och konferensgäster.
Vackra stränder finns det gott om i området kring Båstad. På kort avstånd finner du både vackra Skummeslövstrand, Mellbystrand och Kattvik. Den pittoreska byn Kattvik är den perfekta platsen att ta sig till om du vill slippa sommarstressen.

Köpa eller sälja bostad i Båstad? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.