Otrolig utsikt!

Arlöv, Burlöv

Elisetorpsvägen 15A

På förhand
Utgångspris
1 600 000 kr
Avgift
3 967 kr
Antal rum
3
Boarea
76,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
9 av 9
Hiss
Ja

Otrolig utsikt!

Välkomna till denna fina lägenhet med underbar utsikt som sträcker sig hela vägen till Öresund och Turning Torso!

 • Ansvarig mäklare

  Jacob Friberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna upp på nionde våningen till denna fina trea!

Här finner vi välplanerade och generösa kvadratmetrar samt en underbar utsikt mot föreningens grönska från den stora inglasade balkongen. Bostaden erbjuder renoverat kök (2020) med matplats och helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Utöver detta finns det två rymliga sovrum samt stor inbyggd garderob i hallen.

Här bor ni i en välskött och stambytt HSB-förening med friköpt mark och välskötta ytor i ett lugnt och barnvänligt grönt område med matbutik på andra sidan gatan samt promenadavstånd till Burlöv center. Perfekt för pendlaren med goda kommunikationer till Malmö/Köpenhamn och Lund

Interiör

Hall: Väl inne genom hallen möts du av ljugrå laminat (2016) och vitmålade väggar (2020). Det finns plats för ytterkläder direkt till höger. Lägre in i hallen finns en stor klädkammare med spegelstjutdörrar (2016). Finns möjlighet att få plats med en stor garderob till.

Vardagsrum: Vardagsrummet är rymligt och har ljusinsläpp från två väderstreck vilket ger generöst med ljus. Väggarna är målade vita (2020) och golvet har ljusgrå laminat (2016). Vardagsrummet har plats för både matplats och soffgrupp.

Sovrum 1: Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även plats för en garderob om så önskas. Väggarna är målade vita (2020) och golvet består av ljusgrå laminat (2016).

Sovrum 2: Likt det andra sovrummet så har även detta ljusgrå laminat (2016) på golvet och väggarna är målade vita (2020).

Kök: Köket är renoverat 2020 och från Ikea. Golvet är i mörkgrålaminat (2020) och väggarna är målade vita (2020). Bänkskivan är i praktiskt laminat i mörkgrå ton som passar det mörka golvet, stänkskyddet är vitt. Maskinparket består av spishäll, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Samtliga är från Ikea och från 2020.

Badrum: Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte 2005-2006. Kaklet är vitt och grått medans klinkern är vitt. Badrummet har wc, handfat, dusch, vattenburen handukstork och badrumsskåp.

Balkong: Balkong i väst med härlig kvällssol och milslång utsikt över öresund.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Arlöv 6:31

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Elisetorp i Arlöv
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
390
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

HSB Brf Elisetorp i Arlöv bedriver verksamhet som omfattar tre hus med totalt 390 lägenheter fördelade på 55 st fyrarumslägenheter, 215 st trerumslägenheter, 95 st tvårumslägenheter och 25 st enrumslägenheter. Husen byggdes 1964-67. Föreningens tomt är friköpt och HSB har den ekonomiska förvaltningen.

Avgiftsförändringar:
Inga planerade avgiftsförändringar. Avgiften sänkes med 4% från och med 2020-01-01 som följd av införandet av individuell mätning och debitering (IMD) av varmvatten.

El
Föreningen tillämpar "gemensam el" vilket innebär att elen till lägenheterna distribueras via föreningen och den boende betalar bara för den förbrukning man använder medan då den fasta kostnaden för elnätet bekostas av föreningen.

Varmvatten
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering (IMD) av varmvatten.

Föreningen står för bostadsrättstillägget till hemförsäkringen.

Medlemskap vid överlåtelse:
Föreningen tillåter delat ägande förälder/barn och tar ställning i det enskilda fallet huruvida uppdelning av andelarna ska fördelas.

Renoveringar - Utförda och planerade

Genomförda åtgärder/renoveringar av föreningen:
1994-95 Allmän renovering av samtliga hus.
2005-2006 Renovering av alla badrum med kakel/klinkers och tätskikt, samtidigt byttes vatten & avloppsledningar och säkringsskåpen ut.
2016-2017 Totalrenovering av tvättstugor/torkrum. Alla stuprör i husen relinades och varmgaraget fick en rejäl uppfräschning med ny belysning, nya övervakningskameror och målade väggar/tak.
2016-2017 Montering av solceller på taken (ca 3.000 kvm). Beräknad årsproduktion ligger på ca 180.000 Kw.
2017 Montering av 30 st ladduttag för el-fordon. 9 platser i varmgarage, 5 platser i kallgarage och 16 platser på parkeringsplatsen.
2020 Införande av individuell mätning av varmvatten. I samband med att föreningen införde individuell mätning sänktes avgifterna något.

Kommande/pågående renoveringar:
Se årsredovisning för planerade renoveringar

Parkering

Föreningen har 230 garageplatser varav 14 med laddstolpar och 169 parkeringsplatser varav 16 med laddstolpar (enligt årsredovisning).

TV/bredband

Alla lägenheter har tillgång till kabel-tv (ComHem) samt fritt bredband 100/100 via Bredband2.

Gårdsplats/innergård

Trivsamma gemensamma gårdar med sittplatser och lekplatser. Här finns även grillmöjligheter på gården bakom hus 19.

Gemensamma utrymmen

Det finns totalt fyra tvättstugor i varje byggnad i föreningen som är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkrum. Föreningen har tennisbana, fotbollsplan, biljardrum, bordtennisrum, solarium, gym, motionsrum och vävstuga som föreningens medlemmar kan nyttja.

Övrigt

Informationen som berör föreningen är inhämtad via föreningens hemsida och årsredovisning. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter som berör föreningen, husen och fastigheterna. Framförallt om någon uppgift är av extra stor betydelse för dig som köpare. Besök gärna föreningens hemsida www.elisetorp.se. Styrelsen är kontaktbar via e-post, brf.elisetorp@gmail.com. Föreningens fastighetskontor nås via 040-43 34 67.

Uteplats/balkong

Inglasad balkong med fantastisk utsikt, cirka 7 kvm stor.

Övriga byggnader/utrymmen

Vindsförråd om cikra 7,5 kvm ingår.

TV/bredband

TV:
Comhem. Basutbud ingår i avgiften

Bredband:
Fr.o.m. 1/1 2021 så är det Comhem 1000/1000, ingår i avgiften.

Parkering

Varmgarage med 97 platser
9 laddstationerför elfordon
Kallgarage kostar 158/mån och uteplats 70 kr/mån, cykelförråd 24/mån.

Övrigt

Renoveringar:
2020
-Kök renoverat (Ikea)
-Ommålning av hela lägenheten samt lister och dörrar
-delar av el i kök

2016
-Säkerhetsdörr
-Golv
-Skjutdörr klädkammare

Månadsavgift

Avgift
3 967 kr

Värme, bredband och kabel-tv ingår. Varmvatten och elförbrukning tillkommer utöver hyran. 2020 sänktes avgiften med 4% samtidigt tillkom egen förbrukning av varmvatten.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,26874%
Andel av årsavgiften är
0,26874%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 600 000 kr
Lägenhetsnummer
130
Våningsplan
9 av 9
Hiss
Ja*
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
76,5 kvm**

* Hiss från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
180 kr
Försäkring
100 kr
Summa
280 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1964
Ventilation
Frånluftssystem

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2018-11-21

Länkar

Området

Att bo i Burlövs kommun

I Burlöv finner du den lilla kommunens alla fördelar. Här råder en positiv närhet mellan människor som skapar bra förutsättningar för ett trivsamt boende, service, shopping, företagande, kultur och friluftsliv.

Kommunen är Sveriges till ytan näst minsta, belägen endast en kort bussresa från både Malmö och Lund, dessutom finns det två järnvägsstationer, Burlövs och Åkarps station.
Ett rikt kulturutbud med konserter, museer, konstutställningar, allsång och revyer finns i kommunen. På Möllegården pågår ständigt spännande konstprojekt och utställningar. I Möllegårdens butik kan du köpa Sverigedräkter eller andra trevliga souvenirer. Varje sommar anordnas de så kallade ”Granbackekvällarna” med musik och sketcher på den fina utescenen i Arlöv.

Burlöv Center är ett av Skånes mest populära shoppingcenter. Här finns över 70 olika butiker samt en mängd restauranger och kaféer. I Burlöv finns också möjlighet till friskvård och friluftsliv. Bland annat kan du besöka Burlövsbadets friskvårdscenter med dess 50 meter långa bassäng, äventyrsbad för barn och mycket annat. Du kan även njuta av sköna spabehandlingar och relaxkvällar. På badet finns självklart en mängd vattenaktiviteter men även ett vanligt gym. Utanför anläggningen finns ett stort grönområde med beachvolleyboll, löparslinga, barnpool och lekplats.

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun som till övervägande del består av villaområden. Åkarp har fyra grundskolor, och här finns även Åkarps golfbana som är en 9-håls kortbana par 27 med övningsbunker, akademi och övningsgreen.

Köpa eller sälja bostad i Arlöv? Kontakta våra mäklare i Öresundsregionen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Burlöv kommuns 3 bästa

3
 • Möllegården
  Kulturellt i Åkarp
 • Hvilans Folkhögskola
  Här studerar ca 400 studenter
 • Burlöv Center
  40 butiker erbjuder det mesta du behöver

Karta

Elisetorpsvägen 15A

Elisetorpsvägen 15A,
232 33 ARLÖV

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jacob Friberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Arlöv, Burlöv

  På förhand
  Adress
  Tågvirkesgatan 4
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!