Takvåning med terrass i sydvästläge

Arlöv, Burlöv

Kronetorps allé 31A

Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
4 973 kr
Antal rum
4
Boarea
87 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • torsdag 23/5, KL 17:15 - 17:45

  Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.

Takvåning med terrass i sydvästläge

Nu säljer vi en av områdets absolut finaste lägenheter belägen högst upp i huset (våning 4/4) med en ovanligt trevlig planlösning och terrass.

 • Ansvarig mäklare

  Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 67

Bilder

. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors
. Kronetorps allé 31A - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu säljer vi en av områdets absolut finaste lägenheter belägen högst upp i huset (våning 4/4) med en ovanligt trevlig planlösning och en underbar terrass i sydvästläge. Här bor man med en härlig utsikt över landskapet åt sydväst och mot innergården i nordost, med perfekt pendlingsavstånd till Lund och med goda kommunikationer till Köpenhamn. En drömbostad för dig som vill bo nära stadens puls men samtidigt på lantligt och rogivande läge, du tar dig med cykel in till centrala Malmö på dryga 30 minuter.

Här kan man inte annat än trivas med lägenhetens fenomenala känsla, där vi har öppet upp i nock i i hela köks- och vardagsrumsdelen samt i det stora sovrummet. Att allt är nytt från 2017 vilket ger en helt ny och fräsch bostad. Terrassen är en av de bästa i sitt slag med underbart sydvästläge och utsikt över landsbygden. Ägarna har valt vackra granitskivor i köket och extra stilfulla köksluckor vilket verkligen gör sig sin rätt i denna lägenhet.

Lägenheten erbjuder idag två sovrum belägna mot innergården, men man kan med enkelhet göra ytterligare ett sovrum av rummet som idag används som kontor. Givetvis finns det både badrum och gästwc, där badrummet har härliga dimensioner med öppet upp i nock. En bostad som allt igenom är trevlig och ger en ovanligt fin känsla, den är dessutom otroligt ljus med stora fönsterpartier ut mot terrassen.

Andra komforter är kombinerad tvättmaskin med torktumlare, vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt hiss som går ner till källaren där förråd och cykelrum är. Solpaneler på föreningens tak.

Varmt välkomna på visning!

Interiör

Hall - ekparkett, vitmålade väggar och garderober på höger hand. Plats för avhängning av ytterkläder finns även på vänster sida om entrén. Säkerhetsdörr.

Badrum - direkt på vänster sida i hallen ligger det rymliga, helkaklade badrummet. Härlig känsla med tak upp till nock med infälld spotlightsbelysning. Takfönster är ett annat trevligt inslag. Här finns dusch, kombinerad tvättmaskin med torktumlare och vägghängd wc. Handfat och spegel. Vitt kakel och mörkt klinker. Handdukstork.

Gästwc - mitt emot badrummet ligger gästwc:t med stilrent utförande. Mörkt klinker, vitmålade väggar, vägghängd wc, handfat och spegel.

Sovrum 2 - ekparkett, vitmålade väggar och härligt takfönster. Ligg i sängen och se stjärnorna lysa på himlen. Ett mysigt sovrum med rogivande känsla.

Kontor/sovrum 3 - ekparkett, vitmålade väggar och takfönster. Nuvarande ägare har valt att ta bort väggarna mot kök/vardagsrum, vill man kan man enkelt bygga väggar och få ett separat extra sovrum.

Sovrum 1 - ekparkett, vitmålade väggar och två takfönster. Ett rymligt och härligt sovrum beläget mot föreningens innergård. En underbar takhöjd och god förvaring bakom skjutdörrsgarderoben.

Kök - ett fantastiskt kök med öppen planlösning och stora fönsterpartier ut mot takterrassen i soligt sydvästläge. Köket är från JKE Design och har stilrena vita, släta luckor med dolda handtag, vitt kakel och påkostade granitbänkskivor. Rostfria vitvaror, induktionsspishäll och integrerad diskmaskin. Infälld spotlightsbelysning. Gott om förvaring och arbetsyta och smart köksö perfekt för bjudningar. En härlig kontakt med vardagsrummet och matplatsen.

Vardagsrum - ekparkett, vitmålade väggar och tak upp till nock vilket ger en härlig känsla och rymd. Här ges plats för både stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Utgång till takterrassen.

Takterrass - om hela 13 m² med en vidunderlig utsikt över landsbygden i bästa sydvästläget. Fin trätrall och tillgång till eget förråd på terrassen. Här kan man njuta av många sköna stunder i solen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Burlöv Kronetorp 1:7

Om föreningen

Namn
Brf Allén 1 i Kronetorp
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
32
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

BRF Allén 1 i Kronetorp är en äkta bostadsrättsförening med 32 lägenheter i Arlöv. Föreningen bildades år 2015.

Föreningen har ett el-abonnemang och till varje bostadsrätt finns en undermätare. Kostnad för förbrukad el betalas till Brf.
Bostadsrättshavaren bekostar varmvatten efter förbrukning. Undermätare finns.

Föreningen har en gemensam innergård, cykelförråd, barnvagnsrum.

När det gäller juridisk person som medlem eller delat ägande mellan förälder och barn kontakta föreningen.

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar. (Kontrollerat 2019-05-08)

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga planerade, fastigheten är 1 år gammal.

Parkering

Garaget är inte färdigställt ännu men kommer så ske innan sommaren.
Mark parkering som sköts av Apcoa parking är priset idag 425 kr/mån.
Garageavtal finns de 2 alternativ på.
Tidsbestämt avtal på minst 12 månader med 3 månaders uppsägning i avtalet. Automatisk förlängning på 12 mån. Pris 790 kr. inkl moms/mån.
Löpande avtal (korttidsavtal) 30 dagars uppsägning. Pris 950 kr inkl. moms/mån.

TV/bredband

Medlemmen tecknar eget abonnemang med Telia gällande kabel-tv och internet. Basutbud TV kostar 49 kr/mån. Bredband, hastighet 700/700 kostar 369 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd i källaren. I källaren finns även barnvagn- och cykelförråd.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Uteplats/balkong

Markyta som ingår
13
Typ av mark
Terrass

Terrassen ligger i sydvästläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Källarförråd om ca 5,5 m² tillhör lägenheten. Det finns även ett terrassförråd på ca 2 m² tillhörande lägenheten.

Parkering

Garage kommer att finnas i huset intill. Det är sagt att det ska vara färdigt till årsskiftet 2018/2019. Separat kösystem. För nya medlemmar som ingår 1-årsavtal om garageplats är kostnaden 790 kr/månad.

Utomhusparkering finns också tillhörande föreningen. Kostnaden för en plats är 425 kr/mån för nya medlemmar.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 973 kr

I avgiften ingår kallvatten. Fast avgift för el tillkommer varje månad med 150 kr.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,6432%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
8-1301
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja*
Rum
4
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
87 kvm**

* Hissen går även ner till källarplan.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2017

Länkar

Området

Att bo i Burlövs kommun

I Burlöv finner du den lilla kommunens alla fördelar. Här råder en positiv närhet mellan människor som skapar bra förutsättningar för ett trivsamt boende, service, shopping, företagande, kultur och friluftsliv.

Kommunen är Sveriges till ytan näst minsta, belägen endast en kort bussresa från både Malmö och Lund, dessutom finns det två järnvägsstationer, Burlövs och Åkarps station.
Ett rikt kulturutbud med konserter, museer, konstutställningar, allsång och revyer finns i kommunen. På Möllegården pågår ständigt spännande konstprojekt och utställningar. I Möllegårdens butik kan du köpa Sverigedräkter eller andra trevliga souvenirer. Varje sommar anordnas de så kallade ”Granbackekvällarna” med musik och sketcher på den fina utescenen i Arlöv.

Burlöv Center är ett av Skånes mest populära shoppingcenter. Här finns över 70 olika butiker samt en mängd restauranger och kaféer. I Burlöv finns också möjlighet till friskvård och friluftsliv. Bland annat kan du besöka Burlövsbadets friskvårdscenter med dess 50 meter långa bassäng, äventyrsbad för barn och mycket annat. Du kan även njuta av sköna spabehandlingar och relaxkvällar. På badet finns självklart en mängd vattenaktiviteter men även ett vanligt gym. Utanför anläggningen finns ett stort grönområde med beachvolleyboll, löparslinga, barnpool och lekplats.

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun som till övervägande del består av villaområden. Åkarp har fyra grundskolor, och här finns även Åkarps golfbana som är en 9-håls kortbana par 27 med övningsbunker, akademi och övningsgreen.

Köpa eller sälja bostad i Arlöv? Kontakta våra mäklare i Öresundsregionen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Burlöv kommuns 3 bästa

3
 • Möllegården
  Kulturellt i Åkarp
 • Hvilans Folkhögskola
  Här studerar ca 400 studenter
 • Burlöv Center
  40 butiker erbjuder det mesta du behöver

Karta

Kronetorps allé 31A

Kronetorps allé 31A,
232 39 Arlöv

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Arlöv, Burlöv

  På förhand
  Adress
  Tågvirkesgatan 4
  Utgångspris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!