Snart finns chans att köpa denna 1 1/2 plansvilla på lugnt läge

Ljungdala, Hässleholm

Gleipners väg 25

Besiktigad
Pris
3 200 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
759 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
133 kvm / 168 kvm

Snart finns chans att köpa denna 1 1/2 plansvilla på lugnt läge

Villa med rogivande miljö och ett härlig uterum på ett av Ljungdalas bästa läge. Kontakta mäklaren för visning.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-1641997
  Telefon: 044-620 20 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till denna generösa familjevilla i ett lugnt och barnvänligt område på lugn gata med närhet till grönområde.

Huset är mycket väl omhändertaget och har fina detaljer så som kök från Smedstorp! Omgiven av en grönskande trädgård finns ett inglasat uterum om ca 18 kvm med tillhörande soldäck. Huset har ett dubbelgarage med elektriska portar och praktisk biluppställning framför. Fördelat på två våningar och källarplan finns fyra sovrum, tre fina badrum, ett stort härligt vardagsrum i öppen planlösning med matsalen, ett allrum på övervåningen och ett tv-rum i källaren där den naturliga samlingsplatsen är framför brasan. Källaren erbjuder även ett stort musikrum med stora ytor och tvättstugan är väl tilltagen med goda förvaringsmöjligheter och inredning från Smedstorps.

Här bor du med närhet till skola, barnomsorg, mataffär och vårdcentral.

Varmt välkommen på visning!

Interiör

Välkomnande hall där man kan hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna till höger. Golvet är belagt med klinker och väggarna är målade i en grå kulör.
Rakt fram från hallen sett finner vi husets naturliga samlingspunkt köket!

Köket är väl tilltaget kök från Smedstorps kök med följande inredning, kök med kökshalvö i målad ask med elektrisk öppning av lådor och väggskåp. Stenskiva i polerad svart diabas. Dubbla ugnar, stänkpanel i vit kompositsten, nedfällbar fläkt för frånluft, fristående kyl och frys som är inbyggda med frisidor.

Från köket når man husets baksida och bara några steg ner finner vi husets fina inglasade uterum. Golvet är belagt med askparkett och väggarna är målade i en grå kulör.

Till höger från köket finner vi husets vardagsrum som är väl tilltaget med plats för ett stort matbord och plats för soffor som kan ställas parallellt mot varandra. Här flödar ljuset in från två håll genom de stora fönstren. Golvet på hela nedre plan är belagt med askparkett (vitoljad, slipningsbart parkettgolv) och väggarna är målade i grå kulör.

Vidare tillbaka finner vi en korridor där man har husets ena badrum på vänster sida som är utrustad med wc, stort badkar och badrumsinredning. Golvet är belagt med en gråbrun klinker, golvvärme i form av el-buren värme och väggarna är kaklade med en vit platta.

Vidare ner i korridoren finner vi ett av husets sovrum som är väl tilltaget och har plats för en stor dubbelsäng och möjlighet att ha garderober längs med ena sidan finns. Idag används detta sovrum till kontor. Väggarna är målade i en lindblomsgrön kulör.

Intill kontoret finner vi master bedroom. Här finns plats för en stor säng och garderober finns i form av fina skjutgarderober. Från master bedroom tar man sig ut genom en altandörr till husets uterum som ligger i söderläge, här finns även en stor uteplats som är insynsskyddat.

Tillbaka i korridoren och till höger finner vi trappan upp till övre plan där vi har huset tredje sovrum till vänster. Här finns plats för en säng och skrivbord. Golvet är belagt med laminatgolv och väggarna målade i en vit kulör. Det stora fönstret ger ett härlig ljusinsläpp.

Vidare tillbaka finner vi övre plans badrum som är helkaklat med vita plattor på väggarna och ett blått golv. Golvet värms upp med el-buren golvvärme.

Efter badrummet finner vi ett mindre allrum med plats för en soffa och ett bord. Här kan man även sätta upp en tv och använda detta rum till ett tv-rum om så önskas. Väggarna går i brun och ljus kulör och golven är belagda med textilmatta (under ligger laminatgolv).

Sovrum nummer fyra finner mot väst och har goda förvaringsmöjligheter i form av vita skjutgarderober. Väggarna är målade i en lila och gråkulör, golvet är belagt med textilmattor (under ligger laminatgolv).

Tillbaka i hallen på övreplan tar man sig ner genom trappan till entréplan och vidare ner i källaren. Här finns husets stora tv-rum som har en fantastisk härlig inramning med både braskamin och plats för en stor soffa och bord. Golvet är belagt med parkett i ask under golvet ligger en platonmatta liknande matta, väggarna är målade i en grå kulör.

På höger sida finner vi husets musikrum där man kan samlas och ha en skön stund tillsammans och lira musik i goda vänners lag. Vidare in i rummet finner vi husets gamla pannrum där fjärrvärmen är placerad på höger sida. Golvet är belagt med textilmattor och väggarna är målade i en ljus kulör. Vidare in i rummet finner vi en trappa som tar dig upp till husets dubbelgarage som är rymligt och har plats för två bilar. Från garaget kan man även ta sig ut till husets baksida genom en dörr.

Tillbaka ner för trappan och tillbaka ut i korridoren finner vi det stora och väl tilltagna badrummet på vänster sida. Här är väggar och golv beklädda med storformatsplattor i en grå ton. Duschen är rymlig och har en stor glasvägg som skärmar av. Vidare in i badrummet finner vi en bastu. Badrummet har wc, handfat, dusch och bastu.

Rakt fram från badrummet finner vi husets stora och välplanerade tvättstuga. Här pryds golvet av mörka storformatsplattor och klädförvaring från Smedstorps kök. Mycket fin tvättstuga!
Intill tvättstugan finner vi en matkällare och en walk in closet.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Gere 3

Tomt

Robot gräsklippare ingår i köpet

TV/bredband

Fiber

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 536 000 kr
Byggnadsvärde
1 290 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
3
Sotning
400 kr
Hushållsström
13 200 kr
Värme
17 854 kr
Försäkring
6 100 kr
Renhållning
3 000 kr
Vatten/Avlopp
5 000 kr
Summa
45 554 kr

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 176 526 kr

Ombyggnad, Renoveringar

2020
Inne: Nya dörrar på ovanvåning, hobbyrum, till garage, ny disk, kyl och frys
Ute: kompositdäck, fönster- och grundmålning, ny garagedörr

2017
Inne: Tvättstuga, nya dörrar, klinkergolv i källare.
Ute: kompositfasad på gavel och garage, nytt garagetak. Bredband.

2015
Inne: Nya fönster, golv, väggar samt skjutdörrar i sovrum på ovanvåningen. Nytt badkar entréplan.

2014
Inne: Nytt badrum i källare med golvvärme.

2012
Inne: Nytt kök inkl vitvaror. Fjärrvärme.

2007
Ute: Uterum med skjutdörrar av isolerglas, ny belysning
Inne: Nytt badrum på entréplan med golvvärme och duschrum på ovanvåning med golvvärme

2000 Jordfelsbrytare

Parkering

2

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
3 200 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
133 kvm*
Tomtarea
759 kvm
Biarea
168 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggår
1972
Fasad
Tegel/panel
Grund
Källare
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Självdrag
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
2-glas och 3-glas
Grundmur
Betong

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2020-10-06

Karta

Gleipners väg 25

Gleipners väg 25,
28142 Hässleholm

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-1641997
  Telefon: 044-620 20 04