Elineberg, Helsingborg

Domaregatan 1D

Såld, 2019-07-31
Slutpris
1 350 000 kr
Avgift
4 047 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
68,5 kvm

  • Ansvarig mäklare

    Linette Nerheim

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0701-64 67 36

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Domaregatan 1D - Bjurfors
Hallen är stor och möblerbar och på golvet vilar ett tåligt klinkergolv.. Domaregatan 1D - Bjurfors
Här finns två sovrum, vilka praktiskt ligger vägg i vägg med varandra.. Domaregatan 1D - Bjurfors
. Domaregatan 1D - Bjurfors

Sovrum nummer 1.

Båda sovrummen är stora nog för att rymma en dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Sovrum nummer 2.. Domaregatan 1D - Bjurfors
Badrummet är besmyckat med ljust kakel och klinker.. Domaregatan 1D - Bjurfors

Området

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är en av Nordens äldsta städer. Redan i slutet av 900-talet har det troligtvis funnits en mindre befästning uppe på landborgen. Staden tillhör Öresundsregionen och är Skånes andra största stad. Här befinner du dig endast 4 km från Helsingör i Danmark. Fram till mitten 1800-talet betecknades Helsingborg som småstad men antal invånare ökade explosionsartat i samband med att industrialismen i staden tog fart. Helsingborg växer fortfarande och efterfrågan på nya bostäder blir allt större.

Helsingborg är förutom den breda kustremsan omgivet av parker, grönområden och skog för ett aktivt liv. Här finns naturreservat, vandringsleder, lekplatser, badplatser och cykelleder i varierande miljöer. Helsingborgs centrum ligger alldeles intill havet och är den äldsta delen av staden. Här sjuder det av liv året om. Restauranger, caféer och barer ligger tätt både inne bland husen och nere vid Öresundskusten.

På sommaren solar och badar du mitt i centrum. Här finns det ett flertal badplatser att välja på utifrån väder och humör. Gröningen är en populär plats för folk i alla åldrar med stora gräsytor, lekplats, promenadstråk, trädäck och badbrygga. Fria bad är en bred sandstrand med tre badbryggor och en trevlig fiskrestaurang som vetter mot havet.

Vill du köpa eller sälja bostad i Helsingborg? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.