Eskilsminne, Helsingborg

Lantmätaregatan 12

Såld, 2020-11-03
Slutpris
4 990 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
1041 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
190 kvm / 128 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Malin Jangeroth

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 31

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Eskilsminne

Den mysiga och omtyckta stadsdelen Eskilsminne ligger precis mellan Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark i sydöstra Helsingborg. Ett väletablerat bostadsområde där med blandad arkitektur.

Ramlösa tågstation ligger inom promenadavstånd och även busshållplats med direkt anslutning till centrala Helsingborg. Härifrån tar du dig enkelt till andra delar av Skåne men även Köpenhamn. För naturälskaren finns vackra rekreationsområden och möjlighet till sköna promenader, friskvård och lekplatser för barnen.

Jordbodalen som är ett område precis vid Gåsbäckens dalgång bjuder på träbroar, mindre vattenfall och dammar. Här kan du följa den slingrande Gåsbäcken under cirka två kilometers lång sträcka. På några minuters bilfärd hamnar du på Råå, Helsingborgs sydligaste stadsdel som dessutom är känt för sitt fiskeläge. Härifrån kan du också smidigt ta Rååbåtarna från Råå till mysiga Ven.

Förutom oändligt många möjligheter till trevliga utflykter hittar du de mest självklara förnödenheter i Eskilsminne. I närområdet finns en välsorterad matbutik. I Eskilsminne finns det gott om förskolor och grundskolor, när barnen kommit upp i gymnasieålder finns en bra skola inom cykelavstånd.

Alldeles i närheten av Eskilsminne ligger Elinebergs centrum med bibliotek, vårdcentral och gym.

Eskilsminne är ett familjärt, tryggt och hemtrevligt område. Perfekt för de som vill ha naturen och havet på kort avstånd, men samtidigt närhet till stadspuls.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Eskilsminne? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Eskilsminnes 3 bästa

3
 • Ramlösaparken
  Här finner du även den välkända källan med det järnrika vattnet
 • Eskilsminnes idrottsförening
  Skånes största fotbollsförening
 • Jordbodalen
  Ett grönområde i sydöstra Helsingborg, beläget kring Gåsebäckens dalgång.