Hoppa till innehåll

Superfint bostadsrättsradhus i två plan med villakänsla och trädäck på hörntomt!

  • Såld, 2023-05-05
  • 108 kvm
  • 4 rum
  • 3 000 000 kr

Mariastaden, Helsingborg

Grepgatan 17A

Slutpris:
3 000 000 kr
Avgift:
4 725 kr*
Antal rum:
4
Boarea:
108 kvm
Typ:
Bostadsrättsradhus

*I månadsavgiften ingår parkering i direkt anslutning till bostaden. Avgiften är en kallhyra, alla abonnemang tecknas separat.

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Elvina Bernebring

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Helsingborg City
Elvina Bernebring

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

Om Mariastaden

Att bo i Mariastaden

Som boende i Mariastaden har du bekvämt nära till strand, shopping, restauranger och natur. Du har cykelavstånd till allt det bästa Helsingborg har att erbjuda, men bor på lugnt läge i grönskande omgivningar. Mariastaden är ett mycket populärt bostadsområde för barnfamiljer, som är i ständig utveckling och växt.

Mariastaden är uppbyggt runt det tidigare sjukhusområdet som låg här vid namn Sankta Maria sjukhus. När sjukhuset avvecklades på 1990-talet ändrade området namn till Maria Park. I de gamla, men bevarade byggnaderna finns det nu skolor, bostäder och kontorslokaler.

I Maria Park finns det både klassiska tegelhus från 1920-talet och nybyggen. Vägarna kantas av alléer och hela området är lummigt och grönskande. Nära parken, i en anrik byggnad med tillhörande växthus finns Linneaträdgården med café, restaurang, butik och handelsträdgård i ett. Detta var tidigare ett trädgårdsmästeri och är nu ett populärt utflyktsmål där du kan handla växter, inredningsdetaljer och äta en god lunch eller middag i underbar miljö året runt.

Ett stenkast från Mariastaden finns Pålsjö skog, som har underbara promenadstigar, motionsslingor och strövområden. Lite längre västerut ligger Sofiero slott som erbjuder massor av nöjen, kultur och matupplevelser. Här är det inte svårt att förstå att barnfamiljerna trivs. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor, lekparker och goda kommunikationer nära tillhands.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Mariastaden? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Liknande bostäder