Unikt townhouse med egen uteplats i soligt läge på attraktiva Tågaborg. Parkeringsplats ingår!

Tågaborg, Helsingborg

Bagaregatan 17

Budgivning pågår
Utgångspris
3 495 000 kr
Avgift
5 932 kr
Boarea
112 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 3 400 000 kr

BudBudgivareDatumTid
3 400 000 krBudgivare 12019-11-1821:20
3 365 000 krBudgivare 22019-11-1812:58
3 350 000 krBudgivare 12019-11-1812:01

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unikt townhouse med egen uteplats i soligt läge på attraktiva Tågaborg. Parkeringsplats ingår!

Unikt townhouse med egen uteplats i soligt läge på attraktiva Tågaborg. Parkeringsplats ingår!

 • Ansvarig mäklare

  Malin Jangeroth

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 31

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Ljuset & rymden, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Ljuset & rymden, plan ett
Välkomnande hall, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Välkomnande hall, plan ett
Påkostat Marbodalkök med rostfri maskinpark, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Påkostat Marbodalkök med rostfri maskinpark, plan ett
Kök, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Kök, plan ett
Vardagsrum, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Vardagsrum, plan ett
Egen tvättstuga, plan ett. Bagaregatan 17 - Bjurfors
Egen tvättstuga, plan ett

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Bagaregatan 17!

Bo förstklassigt i detta unika townhouse med egen uteplats i soligt läge på attraktiva Tågaborg. Precis utanför huset finns en parkeringsplats för en-två bilar som också är upplåten med bostadsrätt och därmed ingår, ingen hyra betalas således för denna plats!

Nu erbjuds ni en fantastik bostad i gamla Magnus Stenbocksskolan. Den gamla Magnus Stenbocksskolan består av två byggnader, den ursprungliga skolbyggnaden från 1900-talets början som kallas Skolhuset och därutöver Matsalen som kom till på 1950-talet. Båda byggnaderna har kulturhistoriskt värde har omvandlats från skola till bostäder. Här har du möjlighet att flytta in i en nyrenoverad och fräsch bostad med flertalet tillval. Här bor ni på i en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med anrik bebyggelse från tidigt 1900-tal.

Bo med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. Ni bor också endast tio minuters promenad ifrån Pålsjöbadet.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Malin Jangeroth för tidsbokning!

Interiör

Välkommen in i det här unika och drömmiga townhouse!

Här välkomnas ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i flertalet garderober med dörrar i spegelglas. I hallen ligger ett snyggt klinkergolv som sedan är övergående i ett tidlöst vitoljat ekparkettgolv som är genomgående för hela bostaden, väggarna är släta och vitmålade. Allt är nytt och fräscht sedan år 2016.

Direkt innanför dörren i hallen slås ni av ljuset från de stora vackra fönsterpartierna och rymden tack vare den generösa takhöjden. Takhöjden på nedre plan är ca 2,9 meter och på övre plan hela 3,10 meter - wow! Köket och vardagsrummet har en modern öppen planlösning, ytor som helt klart inbjuder till samvaro! Köket är från Marbodal och utrustat med kyl, frys, spis, inbyggd ugn, inbyggd micro samt diskmaskin, alla vitvaror är från Siemens. Luckorna är vita och diskbänken i granit. Här inryms en matplats för cirka sex-åtta personer samt en sällskapsdel. Via de glasade altandörrarna når ni uteplatsen med soligt läge.

Badrummet ligger i nära anslutning till hallen. Det helkaklade badrummet på entréplan är utrustat med wc, tvättställskommod med förvaring, högskåp med förvaring, spegel och duschhörna med vikbara duschväggar i frostat glas.

På bostadens entréplan finns också praktiskt och bekvämt nog en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och goda ytor för tvätthantering. Fönstret i tvättstugan skänker fint ljus. Golvet är belagt med samma klinkergolv liksom entrén, enhetligt!

En trappa upp på övre plan finns en liten hall, i anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. På övre plan finns tre bra sovrum, varav två har ytterligare förvaring bakom skjutdörrar.

På övre plan finns också ett helkaklat badrum utrustat med wc, tvättställskommod med förvaring, spegel och duschhörna med vikbara duschväggar i glas.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Matsalen 1

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Magnus Stenbock i Helsingborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
74
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Magnus Stenbock är en nybildad förening, registrerades 2014-03-18 hos bolagsverket, med totalt 74 lägenheter. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam och i försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hemsidan.com/magnusstenbock/. Mätare för fastighetsel och lägenhetsel finns i elrum i källaren.

Till varje lägenhet tillhör förråd.

Föreningens ekonomi

Avgifterna höjdes med 3 % 2019-01-01. Styrelsen har beslutat att debitera kallvattenförbrukningen med 20 kr/kubikmeter och varmvatten med 60:- per kubikmeter från och med 2019-01-01. Styrelsen har beslutat att höja kostnaden för elförbrukning till 1,75 kr/kWh från och med 2019-01-01. Avgiften kommer att höjas 2020-01-01.

Renoveringar - Utförda och planerade

Hela byggnaden totalrenoverades under år 2016 av Peab.

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Parkering

”Poppeln” HBG-stad kostar 300kr/månad. 12 parkeringsplatser går att hyra för 250 kr/mån, till parkeringsplatsen är det separat kö. Föreningen har även extra platser under nya Tågaborgsskolan. För bokning av dessa kontakta Helsingborg kontaktcenter på telefon 042-10 50 00. Vid kontakt uppge att Ni bor i Brf Magnus Stenbock.

TV/bredband

Fiber. Internet, kabel-TV och ip-telefoni via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen

För föreningens medlemmar finns en gästlägenhet för fyra personer att hyra till en kostnad av 350 kr/dygn. Övernattningslägenheten har plats för 4 gäster (2 st riktiga sängar 2 st extrasängar) Här finns badrum och internet. Det finns också en gemensamhetslokal/festlokal med plats för 30 personer. Denna är ok för föreningens medlemmar att hyra för 350 kr/dygn. Gemensamhetslokalen/festlokalen har plats för 30 sittande gäster sedan finns 10 st till (om man lägger i alla iläggsskivor och använder extrastolarna). Porslin, kök samt allt övrigt nödvändigt finns till 30 pers. Här finns även toalett.

Det finns även ett cykelrum i källarplan i matsalshuset. Cykelparkering finns också under tak på gården. Varje lägenhet har ett förråd. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen, hemsida och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Uteplats/balkong

Stensatt uteplats i soligt läge, uteplatsen vetter mot en stor grönskande allmänning. Här kan ni avnjuta solen från tidig förmiddag till kväll, rofyllt!

TV/bredband

Telia Triple play för 222kr/månaden tillkommer på avgiften. Dvs internet, kabel-tv och ip-telefoni. Obligatoriskt tillägg.

Parkering

Bilplats som inrymmer en-två bilar ingår i bostadsrätten, ingen hyra betalas således för denna platsen. Bilplatsen finns precis utanför husets entré, praktiskt!

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 932 kr

Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 222kr/månaden(för Telia Triple Play)

Ekonomi

Andel i föreningen
1,93861%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 495 000 kr
Lägenhetsnummer
00416
Våningsplan
0
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
112 kvm*

* Enligt mäklarbild

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Fönster
3-glas

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
184
Energideklarationsdatum
2019-01-09

Området

Att bo i norra Helsingborg

Norr är en av Helsingborgs mest attraktiva stadsdelar att bo på. Här bor du vid vattnet - mitt i centrum med shopping, restauranger och nöjesliv runt hörnet. En fantastisk kombination.

I området finns varierad bebyggelse, men många kvarter är av tydlig och enhetlig karaktär. Största delen av bebyggelsen i Tågaborg är från förra sekelskiftet med många stora vackra patriciervillor längs hela landborgen.

Olympia är en anrik fotbollsarena som anlades redan 1898. Nu är den hemmaplan för Helsingborgs IF, men även VM har ägt rum här. Stadsdelen Olympia ligger runt arenan med samma namn och kännetecknas av Fågelkvarteren som består av enhetliga byggnader i jugendstil.

Där de gamla järnvägsspåren gick förr som skilde stadsdelen och havet åt, är numera ett uppskattat område med promenadstråk och stora gräsytor som kallas Gröningen. Här kan du spela boule, minigolf och utöva mängder av sommarsporter på de fria ytorna.

Vill du njuta av riktigt breda sandstränder och skönt havsbad har du Örestrandsbadet eller Fria bad som det också kallas, på bekvämt avstånd vid Norra hamnen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och kallbadhus.

Köpa eller sälja bostad i norra Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bagaregatan 17

Bagaregatan 17,
254 41 Helsingborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Malin Jangeroth

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 31

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Tågaborg, Helsingborg

  Adress
  Wrangelsgatan 12
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 782 kr
  Antal rum
  3,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  92 kvm

  Visning: 2019-11-26 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Tågaborg, Helsingborg

  Adress
  Karl X Gustavs Gata 26
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 715 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea
  99 kvm