Tågaborg, Helsingborg

Fredrik Cösters gata 2

Såld, 2019-10-11
Slutpris
4 825 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
443 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
135 kvm / 76 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Alexander Jämthagen

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0739-20 66 75
  Telefon: 042-611 41 13

 • Extra kontaktperson

  Patrik Angel

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0701-64 19 26
  Telefon: 042-611 41 15

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i norra Helsingborg

Norr är en av Helsingborgs mest attraktiva stadsdelar att bo på. Här bor du vid vattnet - mitt i centrum med shopping, restauranger och nöjesliv runt hörnet. En fantastisk kombination.

I området finns varierad bebyggelse, men många kvarter är av tydlig och enhetlig karaktär. Största delen av bebyggelsen i Tågaborg är från förra sekelskiftet med många stora vackra patriciervillor längs hela landborgen.

Olympia är en anrik fotbollsarena som anlades redan 1898. Nu är den hemmaplan för Helsingborgs IF, men även VM har ägt rum här. Stadsdelen Olympia ligger runt arenan med samma namn och kännetecknas av Fågelkvarteren som består av enhetliga byggnader i jugendstil.

Där de gamla järnvägsspåren gick förr som skilde stadsdelen och havet åt, är numera ett uppskattat område med promenadstråk och stora gräsytor som kallas Gröningen. Här kan du spela boule, minigolf och utöva mängder av sommarsporter på de fria ytorna.

Vill du njuta av riktigt breda sandstränder och skönt havsbad har du Örestrandsbadet eller Fria bad som det också kallas, på bekvämt avstånd vid Norra hamnen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och kallbadhus.

Köpa eller sälja bostad i norra Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Radhus

  Tågaborg, Helsingborg

  På förhand
  Adress
  Erik Dahlbergs gata 52
  Utgångspris
  4 900 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  91 kvm / 57 kvm
  Tomtarea
  233 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!