Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 32 E

Såld, 2018-09-17
Slutpris
1 195 000 kr
Avgift
5 573 kr
Antal rum
3
Boarea
86 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 3
Balkong
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Malin Jangeroth

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0701-64 67 31

Bilder

Fint renoverat kök. Kadettgatan 32 E - Bjurfors
Välkommen in!. Kadettgatan 32 E - Bjurfors
Kök. Kadettgatan 32 E - Bjurfors
I köket inryms en ljus matplats. Kadettgatan 32 E - Bjurfors
Vardagsrum. Kadettgatan 32 E - Bjurfors
Vardagsrum med gavelfönster. Kadettgatan 32 E - Bjurfors

Området

Att bo i norra Helsingborg

Norr är en av Helsingborgs mest attraktiva stadsdelar att bo på. Här bor du vid vattnet - mitt i centrum med shopping, restauranger och nöjesliv runt hörnet. En fantastisk kombination.

I området finns varierad bebyggelse, men många kvarter är av tydlig och enhetlig karaktär. Största delen av bebyggelsen i Tågaborg är från förra sekelskiftet med många stora vackra patriciervillor längs hela landborgen.

Olympia är en anrik fotbollsarena som anlades redan 1898. Nu är den hemmaplan för Helsingborgs IF, men även VM har ägt rum här. Stadsdelen Olympia ligger runt arenan med samma namn och kännetecknas av Fågelkvarteren som består av enhetliga byggnader i jugendstil.

Där de gamla järnvägsspåren gick förr som skilde stadsdelen och havet åt, är numera ett uppskattat område med promenadstråk och stora gräsytor som kallas Gröningen. Här kan du spela boule, minigolf och utöva mängder av sommarsporter på de fria ytorna.

Vill du njuta av riktigt breda sandstränder och skönt havsbad har du Örestrandsbadet eller Fria bad som det också kallas, på bekvämt avstånd vid Norra hamnen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och kallbadhus.

Köpa eller sälja bostad i norra Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.