10 tomter på Kronekull intill Ludvigsborg!

Ludvigsborg, Hörby

Kronekull

Nyproduktion
Pris från
2 830 000 kr
Tomtarea
1000 kvm
Typ
Friliggande villa

10 tomter på Kronekull intill Ludvigsborg!

 • Ansvarig mäklare

  Erik Timner

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 22

 • Extra kontaktperson

  Joakim Truedsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 03

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

98B Exterior_Final. Kronekull - Bjurfors
98B Exterior_Final
98A Exterior_Final_small. Kronekull - Bjurfors
98A Exterior_Final_small
. Kronekull - Bjurfors
. Kronekull - Bjurfors
. Kronekull - Bjurfors
. Kronekull - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns möjligheten att bygga ditt Trivselhus på en av 10 tomter i attraktivt område i direkt anslutning till Fulltofta Strövområde mitt i Skåne. Här finns tillgång till ett rikt friluftsliv med mängder av natur- kultur- och sportaktiviteter samtidigt som det är på pendelavstånd till Lund, Malmö, Hässleholm och Kristianstad.

Närområde
Granne med naturen och bekväm närhet till både Höör och Hörby ligger våra tomter i Ludvigsborg. Här kan ni välja mellan tomter i storlekar om ca 518-1034 kvm.
Ludvigsborg är ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och tryggt område. Härifrån har ni alltid nära till naturupplevelser och aktiviteter. Tomterna ligger i direkt anslutning till Skånes största strövområde med vandringsleder, ridning och cykling. Ringsjön med tillgång till fiske och bad finns på cykelavstånd.

Detaljplan
Ni kan välja en valfri husmodell från Trivselhus enligt gällande detaljplan. Detaljplanen tillåter 1- eller 1,5-plans¬hus med max byggnadshöjd på 4 meter samt max 160 m2 BTA (Bruttoarea).
I köpeskillingen för fastigheten ingår VA-anslutning..

Trivselhus nya Stella Serie är ett väldigt prisvärt alternativ med hög standard. Några av standardvalen är Ballingslöv kök, Miele vitvaror, Kärhs parkettgolv, Svedbergs badrumsinredning, isolerade innerväggar med både träfiberskiva och gips, släta innertak, Aluminiumfönster från Elitfönster och helkaklade badrum. https://issuu.com/trivselhus/docs/th_stella_selection_singel?e=6801780/67432247

Husförslag:
Stella 98 med härlig vinkel och ryggåstak med oinredd ovanvåning från 2 830 000;.. inkl tomt. Och totalentreprenad. Tillägg för inredd ovanvåningen är 535 000;-
https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-98-klassisk/

Stella 142. Välplanerad enplans villa med 4 sovrum och ryggåstak, Pris från 3 270 000kr. inkl tomt och totalentreprenad
https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-142-modern/

Byggherrekostnader tillkommer. Passa på att reservera er tomt redan idag!
Kontakta vår säljare Freddie Nielsen, 0707160715,
freddie.nielsen@trivselhus.se för mer information.

Service & Skola
I Ludvigsborg finns dagligvarubutik. Shopping hittar ni i både Höör och Hörby som ligger cirka 5-7 km bort. Där finns en mängd av butiker inom mode, heminredning, sport och elektronik. Här finns även restauranger och caféer. Kommunal förskola samt en friskola med årskurserna F-9 finns i byn, ca 300 m från tomtområdet. En högstadieskola hittar ni i Hörby. Höör och Hörby erbjuder ett rikt föreningsliv med klubbar inom bland annat fotboll, friidrott, golf och ridning. I Hörby hittar du också bibliotek, bio, teater och museum.

KOMMUNIKATION
Busshållplats ”Kronekull” finns i direkt anslutning till området med förbindelse till Höör och Hörby.
I Höör finns pendelparkering för Pågatåg till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad och Hässleholm. Med bil når du snabbt olika städer i Skåne; Lund 40km/34min, MalmöC 57km/42min. Kastrup flygplats 89km/60min, Kristianstad 50km/39min, Hässleholm 39km/34min. Helsingborg 80km/65min. Det finns dessutom många cykelvägar inom kommunen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Häggenäs 21:45

Planbestämmelser

Detaljplan (1996-08-26)

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris från
2 830 000 kr
Tomtarea
1000 kvm

Tomt

Prel tomtindelning 540 kvm -1000 kvm
Adresserna är ej fastställda ännu, är intill fulltoftavägen 4.

Övrigt

Prel tomtindelning 540 kvm -1000 kvm
Adresserna är ej fastställda ännu, är intill fulltoftavägen 4.

Besiktning

Besiktigad
Nej

Vatten/Avlopp

Kommunalt VA

Länkar

Området

Att bo i Ludvigsborg

Att vandra, fiska och bada är för många en del av livsstilen och härliga nöjen året om då man bor i någon av de trevliga orterna kring Ringsjön. Trots det lantliga läget är servicemöjligheterna goda, i Ludvigsborg finns både skola f-åk 9 samt livsmedelsbutik och de båda centralorterna Hörby och Höör nås med korta bilresor. Pendlingsläget vidare ut i regionen är gott – valet står mellan tåg eller E22:an.

Den vackra naturen runt Ludvigsborg är plats för flera samhällen, vissa på högra läge i lövskog och andra nära strandlinjen kring Sätoftasjön och Östra Ringsjön. Bebyggelsen är trevlig och varierad med äldre fritidshusområden som nu fungerar som året runt boenden. Särskilt runt Ludvigsborg sker det även en expansion, här har många enfamiljshus uppförts de senaste årtiondena.

Områdets delar faller under Höör eller Hörbys kommuner och till respektive centralort är det endast 8 minuters bilfärd. I Höör ligger tågstationen från vilket man lätt pendlar med Pågatåg eller rikståg. E22:an skär genom Hörby kommun och sammanbinder hela nordöstra Sverige med kontinenten. Det är smidigt att pendla till jobb och t ex ligger Lund endast 30 minuters bilfärd bort.

Ludvigsborg, som idag har ca 1000 invånare, är områdets tätort. Den ligger mittemellan Höör och Hörby och utvecklades till en by sent 1800-tal. Här blandas äldre gårdar med nyare enfamiljshus. I samhället finns en kommunal förskola, samt även friskola för förskolebarn upp till åk 9 samt fritidshem. Skolan ligger mitt i naturen med skog och naturreservat in på knuten. Byföreningen är mycket aktiv och anordnar Valborgsfirande, sommarfest och julkalas. I Ludvigsborg finns en livsmedelsbutik som ligger utmed huvudleden, väg 13.

Utmed väg 13, åt Höör till, ligger bostadsområdet Röinge på sluttningarna ner mot Sätoftasjön. Här ligger främst enfamiljshus byggda i slutet av 1900-talet. Ovanför vägen i lövskogsrik omgivning ligger området Enevången.

Ringsborg och Häggenäs är namn på områden som ligger på sluttningen ner mot Sätoftasjön i riktning mot Hörby. Utmed vattnet slingrar sig småvägar och Strandvägen som ger ett boende i underbart läge. Här finns charmiga fritidshus av äldre datum. Där Häggenäset skjuter ut i sjön finns ett mindre naturreservat med rikt djurliv, här trivs särskilt storkar.

I det sköna landskapet ovanför Ringsjön, endast 5 km från centrala Hörby, ligger byn Fulltofta med äldre bebyggelse samt spridda mindre gårdar och friliggande enfamiljshus. Fulltofta Kyrkbyggdes på 1100-talet intill Fulltofta slott, som vid den tiden var biskopssäte. Valven och takmålningarna tillkom under 1400-talet. Den söta kyrkan är väldigt populär, här hålls många bröllop med efterföljande fester på slottet.

Fulltofta Strövområde är Skånes största friluftsområde med djupa skogar, bäckar och dammar. Inom området finns ett tiotal markerade leder av olika längd och svårighetsgrad, tre av dessa är tillgänglighetsanpassade. I Fulltofta kan man också fiska, spela boule och rida Islandshäst.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ludvigsborg? Kontakta Bjurfors mäklare i Mellanskåne! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Ludvigsborgs 3 bästa

3
 • Fulltofta Gårdsbryggeri
  Microbryggeri och café
 • Rid islandshäst
  Ridtur i naturreservatet
 • Adolfssons Fisk
  Restaurang och gårdsbutik

Karta

Kronekull

Kronekull,
24271 Ludvigsborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Erik Timner

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 22

 • Extra kontaktperson

  Joakim Truedsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 03