Löddeköpinge, Kävlinge

Fornvägen 64

Såld, 2020-09-01
Besiktigad
Slutpris
4 850 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
455 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
157 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Magnus Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0708-34 86 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Löddeköpinge

Löddeköpinge är en handelsplats med anor från Vikingatiden. Här shoppar du på Center Syd, paddlar i Lödde å och ser på veteranbilar på Vikingatider.

Tätorten ligger i Kävlinge kommun. Löddeköpinge kyrkas äldsta delar som långhuset och koret är från 1100-talet, då många kyrkor byggdes i Skåne. I närheten av kyrkan ligger Fredwickfeldtska Möllan, en vacker kvarn som renoverats och fått nya vingar. Här finns också ”Vikingatider”, en arkeologisk temapark med syfte att berätta den sanna historien om vikingarna genom byggnader, utställningar och seminarium. I parken anordnas den årliga vikingamarknaden under sensommaren. På anläggningens parkeringsplats anordnas under sommaren motorträffar som drar tusentals entusiaster och besökare.

Lödde centrum ligger precis vid Barsebäcksvägen och är en plats för folkliv och handel med gott om parkeringsmöjligheter. Utbudet är brett både när det gäller butiker, service och tjänster. Här finns också bibliotek. På Center Syd hittar du allt från livsmedel och marknader till inredningsaffärer och biltillbehör.

Det finns mycket att erbjuda när det gäller friskvård och friluftsliv. Tolvåkersbadets anläggning omfattar tre olika bassänger, en sporthall, bowlinghall och en utomhusanläggning med fotbollsplan. Björkenäs Golfklubb i Löddeköpinge är en populär bana med drivingrange, puttinggreen och övningsbunker.

I västra Löddeköpinge finns Lödde Sandskog, ett rekreationsområde med en mycket varierande terräng där du finner strövstigar och löparslingor med elljusspår. Här finns också grillplatser, ett hägn med klövdjur samt ett rikt fågelliv. Lödde å som rinner genom samhället är känt för sina stora gäddor och flera fina exemplar på runt tjugo kilo har fångats genom åren.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Löddeköpinge? Kontakta Bjurfors mäklare i Bjärred! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Löddeköpinges 3 bästa

3
 • Åboden
  Glass och kanot vid Lödde å
 • Center Syd
  Shopping, lekland, frisörer ja allt!
 • Galleri Transformatorn
  Ombyggd transformatorstation som nu är konstgalleri