Balsby, Kristianstad

Smedens väg 16

Såld, 2021-03-02
Besiktigad
Slutpris
3 100 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1143 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
117 kvm / 43 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Joanna Ekerot

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0701-64 19 95

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Norra Kristianstad

Norr om Kristianstad övergår de öppna sandslätterna i mer kuperad natur. Djupa lövskogar klättrar uppför höjder och ner i djupa raviner. Små och stora sjöar glittrar till mellan träden. Dessa omgivningar är riksbekanta för sin vackra natur. Inte minst bokskogen, där Skåneleden passerar sjön Immeln, lockar mängder av turister.

Här finns många mindre byar, orter och samhällen som alla präglas av de natursköna omgivningarna och inslagen av vildmark. En aktiv livsstil med jakt, fiske, båt- och friluftsliv är vanlig i dessa trakter.

Vissa orter bildades i närheten av slotten och de stora godsen och har medeltida anor. Andra växte fram på 1800-talet som rena bruksorter eller stationssamhällen. Arkelstorp och Barum, invid Oppmannasjön, är ett par exempel.

Många lockas till trakten av det lugna livet i natursköna omgivningar. Här är skolorna är små och trygga. Service och kommunikationer är väl utbyggda och närheten till Kristianstad erbjuder den stora stadens alla möjligheter med arbetstillfällen, högskola och service.

Handelstraditionen är stark och det strategiska läget invid E22:an har gjort Kristianstad till något av en huvudstad för denna del av landet. Här finns två stora köpcenter och alla betydande handelskedjor. Men staden har också ett rikt kultur-, nöjes- och restaurangliv samt stolta idrottstraditioner.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Balsby? Kontakta Bjurfors mäklare i Kristianstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Norra Kristianstads tre bästa

3
 • Vildmarken
  Glittrande sjöar och vild natur
 • Bokskogen
  Följ Skåneleden längs sjön Immeln
 • Kristianstad
  Shopping, restaurangliv och nöjen