Nu kan vi presentera en lägenhet i ett bra skick och med inglasad balkong i västerläge!

Väster, Landskrona

Suellsgatan 35 A

Utgångspris
1 095 000 kr
Avgift
4 222 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
58 kvm

Nu kan vi presentera en lägenhet i ett bra skick och med inglasad balkong i västerläge!

På lugna Väster hittar vi denna charmiga tvåa, belägen på andra plan i huset med stor inglasad balkong och fin utsikt över området!

 • Ansvarig mäklare

  Sara Lundkvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 25

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Inglasad balkong i västerläge. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Inglasad balkong i västerläge
Hall. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Hall
Hall. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Hall
Kök. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Kök
Kök. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Kök
Plats för matbord i köket. Suellsgatan 35 A - Bjurfors
Plats för matbord i köket

Beskrivning

Beskrivning

Mysig och välplanerad tvåa med stor inglasad balkong i västerläge samt med fin utsikt över området. Ett bra planerat vardagsrum som rymmer både soffa och mediamöbler för den som önskar, ett helkaklat badrum med badkar och ett modernt kök med matplats. Lägenheten har målade väggar och på golvet ligger det klinker som övergår till laminat.

Här på Väster bor man strategiskt: man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

Interiör

Hall
Ni välkomnas in i en hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger det ett mörkt klinker.

Kök
Ett modernt stilrent kök som går i en vit kulör. Köket är utrustat med köksfläkt, spishäll, diskho, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt en kombinerad kyl/frys. Bänskiva i laminat med ett mörkt kakel ovanför. Köket hyser god plats till förvaring. Här finner ni även plats för en matgrupp om minst 4 personer och med ett härligt ljusinsläpp från öster.

Vardagsrum
Ett väl tilltaget vardagsrum som innehar formen av en rektangel och med god plats att möblera efter tycke och smak. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det laminat i en ljus kulör. Från vardagsrummet tar ni er ut till den inglasade balkongen i västerläge. Då lägenheten är placerd i A-trappen så har ni en fri utsikt över området från balkongen.

Badrum
Ett helkaklat badrum som går i en ljus kulör. Badrummet är utrustat med vask, vägghängt badrumsskåp, toalett, handdukstork - elektrisk samt badkar.

Sovrum
Ett bra planerat sovrum som hyser plats för en dubbelsäng och en god förvarin i form av garderob längst av av väggarna. Här inne är väggarna målade och på golvet ligger det laminat.

Välkommen!

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong i västerläge

Parkering

Föreningen hyr ut parkeringsplatser för 120kr/mån, kontakta styrelsen för mer information om lediga platser. Föreningen har inga garageplatser, det råder fri parkering i området.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 222 kr

Ingår i avgiften: Värme, vatten, basutbud Kabel-tv. Hushållsström samt internet tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,00921%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 095 000 kr
Lägenhetsnummer
60
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
58 kvm*

* Enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1949
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
120
Energideklarationsdatum
2009-06-11

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Norregården
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
96
Antal lokaler
11
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Förening består av 96 lägenheter, samtliga 2:or och 3:or, och lokaler för uthyrning. Husen som byggdes 1951, har ett idealiskt läge med ca. 1 km till både centrum och kusten, och 1.8 km till järnvägsstationen. På nära avstånd finns även närbutiker, vårdcentral, busskommunikation, koloniområden, skolor och dagis.

Välkommen till BRF HSB Norregården i Landskrona. Vår förening består av 96 lägenheter, samtliga 2:or och 3:or, och lokaler för uthyrning. Husen som byggdes 1951, har ett idealiskt läge med ca. 1 km till både centrum och kusten, och 1.8 km till järnvägsstationen. På nära avstånd finns även närbutiker, vårdcentral, busskommunikation, koloniområden, skolor och dagis.

Föreningen har två miljöhus med källsortering vilket gör det lätt att återvinna och sortera. I våra vackra trädgårdar finns grillplats och boulebana.

Samtliga tvättstugor utom en, blev nyligen renoverade. Här finns förutom vanliga tvättmaskiner och torktumlare; torkrum, manglar och tvättmaskin för grövre textiler såsom mattor och sänglinne.
Eftersom vi har nära till allt räcker en cykel långt (cykelparkering finns i källarna) men om du har bil finns ett antal parkeringsplatser på Larvigatan, kontakta styrelsen om du är intresserad av att hyra en.

Vår Vicevärd och Fastighetsskötare, Björn Olsson, finns på plats varje vardag mellan 07.00-15.45. Tillsammans ser vi till att fastigheterna och gården hålls fina och utvecklas.

HSB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Föreningens ekonomi

2018 1%
2019 Ingen höjning

Renoveringar - Utförda och planerade

2003-2005- Stambyte
2015 - Nya radiatorer

Föreningens fastigheter får för övrigt anses vara i gott skick både när det gäller inre och yttre miljö.
Föreningen har under de senaste 15 åren ägnat mycket tid och kraft för att modernisera fastigheterna allt från fasadrenovering, byte av tak, badrumsrenoveringar och stambyten.
Samtliga dörrar till trapphusen och ner i källarplan har bytts ut mot nya dörrar med taggsystem samt nya porttelefoner under 2018

Parkering

Föreningen hyr ut parkeringsplatser för 120kr/mån, kontakta styrelsen för mer information om lediga platser. Föreningen har inga garageplatser, det råder fri parkering i området.

TV/bredband

ComHem

Gårdsplats/innergård

Grönskande innergård med grillplats och boulebana. Två miljöhus för källsortering. Samtliga tvättstugor utom en, blev nyligen renoverade. Här finns förutom vanliga tvättmaskiner och torktumlare; torkrum, manglar och tvättmaskin för grövre textiler såsom mattor och sänglinne. Cykelparkering finns i källaren. Föreningen har en lokal som medlemmarna och företag kan hyra till en billig peng. Lokalen passar perfekt till möten, föreläsningar, fester, informationsträffar och liknande. I det lilla köket finns tallrikar, bestick etc

Gemensamma utrymmen

Cykelparkering finns i källaren. Föreningen har en lokal som medlemmarna och företag kan hyra till en billig peng. Lokalen passar perfekt till möten, föreläsningar, fester, informationsträffar och liknande. I det lilla köket finns tallrikar, bestick etc

Övrigt

Vicevärd och Fastighetsskötare, Björn Olsson, finns på plats varje vardag mellan 07.00-15.45. Tillammans ser vi till att fastigheterna och gården hålls fina och utvecklas

Området

Att bo i Landskrona

Landskrona är en tätort vid Öresund med utsikt över Ven och norra Själland i Danmark. En klar dag ser man tydligt Öresundsbron och Köpenhamn.

På denna vackra plats inledde nobelpristagaren Selma Lagerlöf sin författarbana. Omgivningarna kännetecknas främst av sina långgrunda sandstränder, både på Ven och fastlandet med bland annat en nyanlagd strand nära centrum. Här finns också två friluftsbad; Citadellbadet med hopptorn samt äventyrsbadet Karlslund.

Andra sevärdheter är Citadellet som är Nordens bäst bevarade fästning från 1500-talet och Landskronas slott. Citadellområdet är numera ett fantastiskt rekreationsområde mitt i staden med museiutställning, hantverksbutik, kafé och kryddgård. Här finns också Sveriges äldsta koloniområde. Landskrona har Sveriges enda golfmuseum samt två 18-hålsbanor i naturskön miljö. Stadens huvudtorg, Rådhustorget, omges av flera vackra byggnader samtida med Rådhuset från slutet av 1800-talet.

Mitt i Slottsparken, omgiven av grönska, ligger Landskronas konsthall som byggdes 1963. Hallen byggdes till stadens 550-årsjubileum och är ritad av Sten Samuelsson och Fritz Jaenecke. I konsthallens atriumgård finns en japansk trädgård skapad av Ulla Mohlin 1989. Inredningen i caféet är precis som mycket i byggnaden, intakt från 1963.

På Järnvägsgatan i centrum finner du Sveriges enda Walk of Fame, med en minnestavla över hedersmedaljörer som har förärats personer som har gjort stora insatser för Landskrona. Utöver denna finns ett antal minnesstenar med berömda personer som har verkar här, har bott eller gynnat staden. Exempel på dessa är Erik av Pommern, Tycho Brahe, Selma Lagerlöf och Siw Malmkvist.

En av godbitarna med att bo i Landskrona är närheten till Ven. På en halvtimme befinner du dig på denna underbara ö som ligger mitt i Öresund, mellan Landskrona och norra Själland i Danmark. Här kan du hyra cykel, trampa runt i den pittoreska miljön, se på konst och njuta av god mat. På Ven finns flera boendealternativ för en längre semestervistelse eller en weekend. Väl värt ett besök är också Tycho Brahemuséet som ligger på Ven, där Tycho Brahe byggde en av tidens främsta vetenskapliga institutioner på 1500-talet.

Köpa eller sälja bostad i västra Landskrona? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Landskronas 3 bästa

3
 • Pizza
  De godaste italienska pizzorna beställer du hos Mamma Theresa
 • Citadellet
  Njut av en promenad bland broarna i den gamla fästningen
 • Karlslund
  Klappa fåren och grisarna vid Karlslund

Karta

Suellsgatan 35 A

Suellsgatan 35 A,
26137 Landskrona

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sara Lundkvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 19 25

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Väster, Landskrona

  Adress
  Carl XI:s Väg 52A
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 085 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  71 kvm

  Visning: 2020-07-08 18.00 Boka här