Exklusiv takvåning med oslagbar utsikt

Lomma - Strandstaden, Lomma

Strandpromenaden 10

Utgångspris
12 500 000 kr
Avgift
8 643 kr
Antal rum
4
Boarea
142,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 31/5, KL 14:00 - 14:45

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

 • måndag 1/6, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Exklusiv takvåning med oslagbar utsikt

Exklusiv takvåning om hela 142,5 kvm + ca 140 kvm takterrass belägen på första parkett mot havet med oslagbar och hänförande utsikt.

 • Ansvarig mäklare

  Magnus Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Exklusiv takvåning på första parkett. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
Exklusiv takvåning på första parkett
Välkommen till Strandpromenaden 10. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
Välkommen till Strandpromenaden 10
Oslagbar utsikt. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
Oslagbar utsikt
Stranden utanför dörren. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
Stranden utanför dörren
Härlig utsikt mot Malmö, Öresundsbron och Köpenhamn. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
Härlig utsikt mot Malmö, Öresundsbron och Köpenhamn
140 kvm takterrass med obruten havsutsikt. Strandpromenaden 10 - Bjurfors
140 kvm takterrass med obruten havsutsikt

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en av Strandpromenadens exklusiva takvåningar belägen i första raden ut mot havet och stranden. Oslagbar och hänförande utsikt högst upp från 4:e våningen med en takterrass om ca 140 kvm mot tre väderstreck. Ett boende som sticker ut med 142,5 väldisponerade kvm. Modernt och fullutrustat kök, två helkaklade badrum, separat tvättstuga och tre sovrum var av ett med egen utgång till terrassen mot havet och stranden. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med återkommande utsikt från alla utrymmen. Braskamin finns som ett trevligt attribut och stämningshöjare. Hiss med ingång direkt till lägenheten samt förråd i trapphuset i anslutning till lägenheten. Garageplats som tillhör lägenheten samt nås bekvämt med hiss. Utanför dörren finns en av Skånes finaste sandstränder med möjlighet till underbara morgondopp sommartid. Det finns även fina promenad- och motionsmöjligheter både ut med havet och i närliggande skogsområden. Välkommen på visning!

Interiör

Genom nya och moderna kvarter i vackra Lomma Strandstad kommer man till Strandpromenaden som redan är en klassisk adress med sitt härliga promenadstråk längs stranden och havet. I mitten av huskropparna i första raden ligger Strandpromenaden 10. Via portuppgången tar man hissen upp till 4:e våningen som har direkt anslutning till ytterdörren och lägenheten.

Man kommer in till en stor och välkomnande hall med tambur för avhängning av ytterkläder och skor. Rakt fram öppnar det stora och luftiga vardagsrummet upp sig med sin generösa takhöjd och stora fönsterpartier ut mot väster och norr. Det första man slås av är den exceptionellt vackra utsikten över havet och kustlinjen, helt oslagbart! Kontakten med havet, naturen och den marina miljön får man från alla delar av rummet. Planlösningen är öppen där vardagsrum, matplats och kök flyter ihop på ett tilltalande sätt. Man har generösa ytor vilket bidrar till flexibel möblering och inbjuder till socialt umgänge. Man kan duka upp till långbord vid festliga tillfällen och man får plats med både soffgrupp, tv-hörna och sittgrupper utan problem. Bara kök, matplats och vardagsrum har en yta om hela 60 kvm.

Bostaden erbjuder utgång till takterrassen både från vardagsrummet mot norr och från matplatsen mot väster. Takterrassen är det stora utropstecknet på denna bostad och ett stort mervärde. Med sina 140 kvm får man en extra yta att umgås på under sommarhalvåret. Här kan man välja både skugga och sol under hela dagen och kvällen. Man kan skapa olika rum och möblera med plats både för social yta så som långbord för middagar med grill men även solgrupper och loungehörnor. Är solens strålar för starka har man två stora elmanövrerade markiser som skyddar och ger behaglig skugga mot väster. Utsikten är oslagbar med fria vyer över havet, stranden, Malmös och Köpenhamns siluett samt mot Bjärred och Barsebäck.

Köket ligger in till vänster från matplatsen och är modernt och fullutrustat med nya vitvaror från 2017. Köksluckorna är vita och vitvarorna går i rostfritt. Man har gott om skåp och lådor till praktisk förvaring samt bra arbetsytor vid den snygga svarta konstgranitskivan. Ovanför diskbänken har man fönster mot väster med fri havsutsikt.

Från köket finns en passage mot höger. På vardera sidan om passagen har man först ett stort helkaklat och fräscht badrum. På andra sidan har man funktionell tvättstuga med bra ytor för klädvård samt förvaringsmöjligheter. I slutet av passagen ligger två sovrum, båda med skjutgarderober och fönster mot öster respektive väster. Det sovrum som har fönster mot väster har även altandörr ut mot terrassen. Totalt erbjuds tre bra sovrum i bostaden. Det tredje och sista ligger till höger om vardagsrummet och har fönster mot norr. Detta sovrum är även det största sovrummet om ca 18 kvm. Lägenheten erbjuder också en helkaklad och fräsch gästtoalett med dusch samt en rymlig klädkammare som slukar bra med förvaring.

Hela lägenheten är i väldigt gott skick med genomgående nymålade vita väggar och slipad och mattlackad ekparkett för något år sedan. En annan fördel är att man når förrådet om 11 kvm direkt utifrån trapphuset. (Här skulle kunna finnas en möjlighet att integrera förrådet med bostaden och på så vis få ännu större boyta tack vare att fönster redan finns. Dock krävs ett tillstånd från föreningen för en sådan ändring).

Kök. Golv: parkett. Köksfabrikat: Myresjö. Köksluckor: Vita. Utrustning: induktionshäll (Neff 2017), inbyggnadsugn med wifi (Siemens 2017), fläkt (Siemens 2017), kyl-fullhöjd (Miele 2017), frys-fullhöjd (Miele 2017), integrerad diskmaskin med wifi (Siemens 2017), mikro (Siemens 2017).
Badrum. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Tak: spotlights. Utrustning: toalett, dusch, golvvärme, tvättställ och handdukstork.
Badrum. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Tak: spotlights. Utrustning: toalett, dusch, tvättställ och handdukstork.
Tvättstuga. Golv: Klinkers. Utrustning: tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Bosch) och tvättho.

Fakta

Uteplats/balkong

Generös terrass om ca 140 kvm mot väster, norr och öster med fantastisk utsikt från alla håll.

Parkering

Det finns 52 garageplatser som kostar 600 kr i månaden samt 7 parkeringsplatser för gäster. Föreningen har tillsatt en arbetsgrupp för införande av elbilsladdning.

Månadsavgift

Avgift/hyra
8 643 kr

I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV och internet 100/100. Föreningen har ett gemensamt elavtal och boende debiteras efter faktisk förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,9511%
Andel av årsavgiften är
3,95119%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
12 500 000 kr
Lägenhetsnummer
141
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja*
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
142,5 kvm

* Hiss från markplan direkt upp i lägenheten.

Byggnadssätt

Byggår
2005

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
107
Energideklarationsdatum
2009-12-22

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Havet i Lomma
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
35
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Havet i Lomma består av 35 bostadsrätter. Fastighetens adress är Strandpromenaden, Brisgränd och Stiltjeplatsen i Lomma hamn. Bostadsrättsföreningen registrerades 2004-08-23.
Riksbyggen handhar föreningens ekonomiska förvaltning.
Teknisk förvaltare är AB Lawés fastighetsservice.

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns det inga avgiftsförändringar planerade (2020-03-20).

Renoveringar - Utförda och planerade

Reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar utförs löpande.

Utförda renoveringar:
2014 - Ljuddämpning (friskluftsventiler etc)
2014 - Målning av ytterdörrar (i samband med fasadbyte)
2014 - Fasadbyte (garantiärende via JM) - (ny fasad, tvåstegstätad)
2014 - Plåttäckning av takfot - (i samband med fasadbyte)
2015 - Underhållsspolning
2015 - Lackning av entrédörr
2017 - Målningsarbete
2020 - OVK kontroll och rörspolning av vattenledningar

Närmst i tiden står mindre garantiarbete som utförs av JM.

Parkering

Det finns 52 garageplatser som kostar 600 kr i månaden samt 7 parkeringsplatser för gäster.

TV/bredband

Telia. Fiber är indraget.

Gemensamma utrymmen

Det finns källarförråd till lägenheterna samt cykelförråd och barnvagnsförråd. Det finns ett aktivitetsrum i källaren där det finns bordtennisbord, biljard, dart och motionsredskap.

Länkar

Området

Att bo i Lomma

Lomma är en tätort i Lomma kommun. Eftersom Lomma ligger vid mynningen till Höje å blev det redan under 1600-talet en naturlig plats för tull, omlastning och handel. Lomma är en blomstrande sommarort som speciellt under semestermånaderna drar mycket folk från de kringliggande kommunerna.

Varje sommar hålls en uppskattad folkfest i centrala Lomma med marknad, uppträdanden, tivoli, långlördag, utställningar, veteran- och sportbilsutställning, hantverksmässa, ponnyridning, konserter och mycket mer. För den som vill bada finns fina sandstränder och välskötta badplatser.

I Lomma centrum finns restauranger, fiskbod, bibliotek samt annan service som banker, apotek, vårdcentral, mataffärer och gym. Med en kort bil- eller bussresa kan du ta dig till större shoppingcenter som Burlövs Center och Nova Lund.

Landskapet i Lomma kommun är övervägande flackt och naturen präglas av det öppna landskapet och havet. Vacker natur finns framförallt i anslutning till stranden som till exempel området kring mynningen vid Lödde å och Alnarps ängar. Det kommunala naturreservatet Slättängsdammarna anses ha ett stort biologiskt och kulturhistoriskt värde. Tallplanteringarna Habo fure och Kyrkfuret bildar tillsammans ett större rekreationsområde med skogskänsla.

Alnarp är en mindre ort i Lomma kommun som också är säte för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Här finns även den fantastiskt vackra botaniska trädgården i Alnarpsparken samt Alnarps slott som byggdes 1862. Området ligger som en grön oas mitt i det skånska landskapet. Strax intill ligger Alnarpsgården med lantbruksmuseum och undervisningslokaler. Nära byn ligger Alnarps restaurang, som förutom lunch och á la carte även erbjuder en mängd trevliga och uppskattade events som ostprovningar, temaveckor och studentfirande. Från Alnarp går flera olika busslinjer och tåg, så att du lätt kan pendla till både Malmö och Lund.

Vill du köpa eller sälja bostad i Lomma - Strandstaden? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Lomma. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lommas 3 bästa

3
 • Fiskboden
  Härlig fiskrestaurang
 • Lomma Beach
  Hamnen och stranden ligger grannar
 • Lomma glassfabrik
  Lokalproducerad glass med känsla

Karta

Strandpromenaden 10

Strandpromenaden 10,
234 39 LOMMA

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Magnus Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 91