Gavelradhus med dubbla uteplatser på lugnt och lummigt läge!

Gunnesbo, Lund

Rudeboksvägen 41

Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
3 184 kr
Boarea
62 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2

Visning

 • söndag 20/10, KL 13:00 - 13:30

  Bokad visning! Boka via hemsidan.

Boka visning

Gavelradhus med dubbla uteplatser på lugnt och lummigt läge!

På lugnt och naturskönt område ligger detta bostadsrättsradhus på gavel med inhägnade uteplatser och egen parkeringsplats

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till ett fantastiskt bostadsrättsradhus på populära Gunnesbo. Här bor du en kort promenad från tågstationen som tar dig till Lunds Centrum på några minuter eller varför inte promenera till Nova Lund som erbjuder både mat och shopping. Egen parkeringsplats i nära anslutning till bostaden. Här finns även ett rymligt förråd i anslutning till bostaden med goda förvaringsmöjligheter.

Direkt innanför dörren blir du varse om lägenhetens ljusa karaktär och moderna standard. Tack vare sitt gavelläge bjuds dagsljuset in från fönster i tre väderstreck. Samla familjen i köket och förbered middagen tillsammans. Här ryms med enkelhet ett matbord uppdukat för 4-6 personer och bakom de släta vita köksluckorna ryms allt som en familj och ett fullutrustat kök behöver. Med fönster ut mot lägenhetens ena uteplats blir utsikten trivsam. Längst in i bostaden hittar du det luftiga vardagsrummet med ekparkett och ljusa väggar. Här får du enkelt plats med såväl soffmöblemang som extra matbord och annan inredning som förhöjer mysfaktorn. Härifrån nås den andra uteplatsen med såväl stor trädäck om ca 70 kvm, växthus och gräsmatta som sammanbinder samtliga uteplatser runt gaveln. Trädgården är inhägnad av häckar och staket.

Även det helkaklade badrummet är stort och stilfullt. Vidare finns ett sovrum och en stor walk-in closet.

Gunnesbo är ett lugnt och trivsamt område med många grönområden och goda kommunikationer. Gunnesbo har en egen tågstation vilket är perfekt för dig som pendlar till andra orter men även för dig som vill in till centrum på några minuter. Stadsbuss nummer 4 går också in till stan och stannar med lagom promenadavstånd vid köpcentret Novalund på vägen. På cykel når du centrum på ca 15 min. Det finns flertalet stora livsmedelsbutiker i närområdet såsom City Gross, Coop, ICA Kvantum samt Systembolaget.

Området är också väldigt populärt för barnfamiljer med dess lugna läge, många barn, bra skolor, 4-H gården samt Nöbbelövs mosse på promenadavstånd.

Varmt välkommen till en lägenhet med hög mysfaktor!

Renoveringar:
2019 Lägenheten målades
2014 Köket renoverades exklusive fläktbyte. Ca 70 kvm trädäck byggdes i trädgården. Badrummet renoverades.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Skålgropen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
123
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Skålgropen ligger på Gunnesbo i nordvästra Lund. Skålgropen är en fristående bostadsrättsförening som bildades 1986 och består av 123 marklägenheter. Området är uppdelat i fyra kvadranter med flera gemensamma grönytor och lekplatser. Ingen genomfartstrafik i området och högsta tillåtna hastighet inom området är 15 km/h.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Föreningen tar inte ut pant eller överlåtelseavgifter.
I dagsläget (2019-08-26) finns inga planerade avgiftsförändringar.

Pendlingsmöjligheter:

Bil: Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an.
Buss: Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo via Botulfsplatsen och vidare mot Norra Fäladen. Bussarna avgår ca. var 10:e minut på vardagar.
Tåg: Ca 10 minuters promenad till Gunnesbo station där det finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö- Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Besök gärna föreningens informativa hemsida på www.skalgropen.se för mer info. Föreningens ordförande kan nås på ordforande@skalgropen.se

Föreningens ekonomi

Föreningen har inte höjt avgifterna på flera år. Beslut om eventuella avgiftsförändringar sker i December varje år.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har en strukturerad underhållsplan och i dagsläget finns inga större planer (2019-08-26).
Spolning av avloppsstammar har genomförts. Värmepannor har bytts ut. Målning av fönster i syd och västerläge 2014.

Parkering

Till varje bostad ingår det en parkeringsplats, antingen med eller utan carport, beroende på placering.
Föreningen har 26 stycken carportplatser i gemensamma byggnader och 62 stycken P-platser, köplats till dessa finns. Månadsavgift för extra parkering kostar 250 kr i månaden.

TV/bredband

Brf har fördelaktigt gruppavtal med Comhem, TV basutbud och 100 Mbit bredband till ett värde av 199kr/mån som ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Två gemensamhetslokaler finns för utlåning till medlemmar. De är belägna i kvadrant 1 respektive kvadrant 3. Medlemmar får nyttja lokalerna (kostnadsfritt) till privata fester eller andra arrangemang. I området finns dessutom grillplats och boulebana som finns bakom gemensamhetslokalen. Det finns ett övernattningsrum med två sängar att nyttja kostnadsfritt. Föreningen har totalt fyra stycken gemensamma tvättstugor.

Parkering

Till varje bostad ingår det en parkeringsplats, antingen med eller utan carport, beroende på placering.
Föreningen har 26 stycken carportplatser i gemensamma byggnader och 62 stycken P-platser, köplats till dessa finns.

Övrigt

Säljaren har lämnat följande upplysningar:
Ventilationen kan vara lite bristande. Men föreningen ska byta alla ventilationsaggregat. Diskmaskin kan hänga sig i eco programmet. Inte hänt på länge men det är bara att reseta maskinen. Det är lite udda gällande handuktorken samt elementen i köket. Elementen i köket får inte värme om handukstorken är av. Dock kan man lätt värma hela lgh utan elementen i köket. Badkaret är på sin egen säkring vid sidan om proppskåpet. Vissa strömbrytare till taklampor är defekta. Handtag till terrassdörr är trög.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 184 kr

I avgiften ingår internet 100Mbit, kabel-tv, p-plats och bostadsrättstillägg. Obligatorisk vattenavgift om 155 kr/mån tillkommer. Individuell avläsning en gång per år mot den faktiska förbrukningen. Kostnad för uppvärmning (inkl. hushållsel) tillkommer med ca 1100 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,58901%
Andel av årsavgiften är
0,58901%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
96
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
62 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1987

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
118

Länkar

Området

Att bo på Gunnesbo och Nöbbelöv

Nordost om Lunds citykärna ligger Gunnesbo och Nöbbelöv. Stadsdelarna gränsar mot åkrar och ängar och ligger på var sin sida om pågatågsstationen Gunnesbo.

På Gunnesbo finns det stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Från den mäktiga bronsålderskullen Räfvs hög har du utsikt ända till Sankt Hans backar i öster. Med en bondgård öppen för allmänheten och sjöar att åka skridskor på under vintern erbjuder Gunnesbo en kombination av citynära friluftsliv.

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund, belägen norr om Norra Ringen och Fjelievägen. Här finns både bostadsområde och företagsområde där fler och fler företag växer fram. I området ligger också Lunds andra järnvägsstation med Pågatåg som snabbt och lätt tar dig till Helsingborg, Landskrona eller Malmö. För den shoppingsugne finns Nova Lund alldeles i närheten, ett stort och fint köpcenter med en stor mängd olika butiker och serviceföretag.

Mitt i stadsdelen ligger den gamla vikingakullen Räfvs hög där du har en sagolik utsikt. Många tar sig dit för att spela boll eller promenera och rasta hundar. Området har troligen varit bebott längre tillbaka än vikingatiden, arkeologer har nämligen funnit tecken på att det har funnits bosättningar här ända sedan stenåldern. Här finns gott om fina grönområden, bland andra Nöbbelövs mosse med våtmark och en ö som är en fredad häckningsplats för många fåglar.

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet. Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om på Nöbbelöv ger ett familjärt och genuint intryck. På Hubertusgården finns skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggts om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Närmast Nöbbelövs kyrkoväg ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande alldeles intill bussförbindelse intill centrum.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv och Gunnesbo in till centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg.

Köpa eller sälja bostad på Gunnesbo? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gunnesbo & Nöbbelövs 3 bästa

3
 • Lundasparris
  Köp nyplockad sparris direkt från odlaren
 • Gunnesbo 4h-gård
  Lantliv för hela familjen
 • Nöbbelövs mosse
  Härlig natur med rikt fågelliv

Karta

Rudeboksvägen 41

Rudeboksvägen 41,
226 55 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54