Jutahusen, Lund

Sankt Månslyckan, kolonilott nr. 39

Såld, 2020-09-03
Slutpris
250 000 kr
Tomtarea
120 kvm
Typ
Fritidshus

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Michelle Korén

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 47

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo på Gamla Väster

Gamla väster i Lund är en charmig stadsdel som ligger centralt på västra sidan om järnvägen. Området består av både bostadsrättshus och villor, de flesta uppförda mellan 1920- och 1950-talet.

Med tågstationen bara två minuters promenad bort tar du dig till Malmö på 10 till 15 minuter och på cirka 40 minuter hamnar du i Köpenhamn. Området gamla väster är familjärt och lugnt med Lunds mysiga stadskärna bara en promenad bort. Här finns många restauranger och kaféer och diverse kulturella upplevelser. Konsthallen, Lunds stadsteater och Kulturmejeriet ligger centralt i Lund omringat av fantastiska restauranger och trevliga butiker. Lunds idrottshall Bollhuset som funnits sedan 1960-talet erbjuder både volleyboll, basket, handboll, innebandy, styrketräningshall, judohall och bowling. Här finns helt enkelt allt och lite till för dig som föredrar att bo avskilt, tryggt och lugnt men nära till stadspuls och kulturliv.

Skolor och barnomsorg finns det gott om i denna studentstad. Både förskolor, låg- till högstadieskolor och gymnasium finns i nära i denna välkända studentstad. Föredrar du närhet till natur lär du uppskatta de elva parker och grönområden som västra Lund erbjuder: Gustavshemsparken, Vildandsparken, Fågelparken, Mästers park, Trolle-Wachtmeisers park, Bjerredsparken, Folkparken, Papegojelyckan, Västertull, Patrik Rosengrens park och Per Johans park. Utöver det finns även natursköna koloniområden för dig som älskar att puttra runt i trädgården och odla, varför inte skaffa en liten odlingslott för familjen att experimentera i om somrarna?

Med de viktigaste förnödenheter nära till hands som matbutik, skolor, sjukvård och smidig kommunikation bor du bekvämt, tryggt och trevligt i denna fina och varierade stadsdel.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Jutahusen? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gamla Västers 3 bästa

3
 • Centrala Idrottsplatsen
  Lunds friidrottsanläggning med löparbanor, längdhopp, kula och mycket mer!
 • La Cucina
  Genuin italiensk mat
 • Västra stationstorget
  En mötesplats för många lundabor