Etagelägenhet på anrik adress i centrala Lund!

Lund - Centrum, Lund

Bredgatan 4E

Budgivning pågår
Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
1 848 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Boarea
46 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 2 700 000 kr

BudBudgivareDatumTid
2 700 000 krBudgivare 22020-09-1421:08
2 650 000 krBudgivare 12020-09-1414:03

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Etagelägenhet på anrik adress i centrala Lund!

Bo i en vacker etagelägenhet med gårdsläge i hjärtat av centrala Lund. Tidstypiska sekelskiftesdetaljer möter moderna lösningar och hög standard!

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Möbleringsalternativ. Bredgatan 4E - Bjurfors
Möbleringsalternativ
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Möbleringsalternativ. Bredgatan 4E - Bjurfors
Möbleringsalternativ
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
Alternativ planlösning. Bredgatan 4E - Bjurfors
. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors
Interiörbild. Bredgatan 4E - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En etagelägenhet få förunnad! Välkommen till nyproducerad standard i vackert sekelskifteshus på anrik kullerstensadress i centrala Lund! En svårslagen kombination. Här bor du på oslagbart gårdsläge mitt i city i en förening med förmånligt låga avgifter. Utanför gör citypulsen sig påmind med hela centrums utbud av bland annat restauranger och shopping men innanför porten råder ett stillsamt lugn. Här känns stadspulsen långt borta. En bostad för dig som har höga krav på såväl boendekvalitet som läge. En kort promenad bort ligger bland annat centralstationen och runt husknuten finns ståtliga Universitetshuset och bortom Lundagård reser sig Domkyrkan med sina karaktäristiska torn.

Bostaden ligger på skyddat läge in mot gården i vacker byggnad anno 1903. Här möter tidstypiska sekelskiftesdetaljer moderna lösningar i bästa tänkbara kombination. Lägenheten är totalrenoverad 2013 på mycket smakfullt och tidlöst sätt. Estetisk fingertoppskänsla där man lyckats få med alla de faciliteter man kan tänkas behöva. Allt från diskmaskin till golvvärme och tvättmöjligheter. Lägg därtill ett badkar att förgylla dina höstkvällar i. På entréplan ligger köket - signerat Ballingslöv - i öppen planlösning med vardagsrummet vilket bjuder in till sociala sammankomster. I blickfånget hamnar det stora fönsterpartiet som löper genom båda våningarna - från golv till tak - och skänker både rikligt ljusinsläpp och karaktär åt bostaden. Takhöjden skapar en otrolig rymd! Trätrappan leder dig ned till det väl tilltagna sovrummet och en walk-in-closet med generösa förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort och rymligt med plats för allt man kan tänkas behöva såsom badkar och tvättmöjligheter. Eftersom nedervåningen delvis ligger under marknivå upplevs utrymmet svalt och skönt året om vilket nuvarande ägare uppskattat mycket.

Välkommen till nyproducerad standard i sekelskifteshus på anrik adress i centrala Lund! En svårslagen kombination.

Interiör

Rumsbeskrivning: Hall
Via säkerhetsdörr välkomnas du in i hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter och plats till förvaringsmöbel. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

Kök
Fint och funktionellt kök från Ballingslöv som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet på ett socialt och trivsamt sätt. Vita luckor tillsammans med vitt kakel och en grafitgrå bänkskiva i laminat som bryter av snyggt mot det ljusa. Goda arbetsytor och bra skåpsförvaring. Maskinpark från Siemens (2013). Utrustning: Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

Vardagsrum
I öppen lösning med köket ligger vardagsrummet som har plats till både soffgrupp och matbord för 4 personer. Ett stort fönster som löper genom båda våningsplanen släpper både in rikligt med ljus och skapar karaktär. Parkettgolv och vita väggar. Härlig takhöjd skapar rymd och vackra sekelskiftesdetaljer gör sig påminda.

Sovrum
Via den fina trappan i ek når du sovrummet som är beläget en våning ned. Gott om plats till både säng och arbetsplats/förvaring för den som vill. Det stora fönstret släpper in ljus och här finns måttanpassade persienner som lämnas kvar. På golvet ligger grå klinker med golvvärme. Väggarna är vita.
En generös walk-in-closet med hyllsystem löser förvaringen.

Badrum
Stort och fräscht helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker på golv. Infällda spotlights med dimmerfunktion och golvvärme även här. Utrustning: Wc, tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning, badkar, handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare från Siemens (2013).

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Paradiset i Lund
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
14
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1200
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Paradiset består av 14 st bostadsrätter och 2 lokaler som ligger i en totalrenoverad byggnad från 1903. Byggnaden som består av ett fyravåningshus med gårdsflygel är byggd med Jugendarkitektur i gult tegel med sockel i granit och detaljer av sandsten. Denna bostadsrättsförening bildades 2012 och i samband med det utfördes totalrenoveringen.

Inga avgiftsförändringar är planerade i nuläget. Föreningen anses ha en mycket god ekonomi och i januari 2020 reducerades avgifterna med 10% (uppgifter hämtade från berörd förening 2020-08-03).

Föreningen accepterar delat ägande med förbehåll att den boende äger åtminstone 10%.
Juridiska personer accepteras inte som köpare.
Tomten är friköpt.

Renoveringar - Utförda och planerade

I samband med ombildningen 2012 så totalrenoverades föreningens byggnad och invändiga bostäder. Renoveringen inkluderade bland annat stammar (vatten och avlopp), tak, el, ventilationssystem och värmesystem. Även fönsterna renoverades och målades.

Föreningen har i deras budget satt av ett belopp om 75 000 kronor för framtida renoveringar. De skall bland annat uppgradera styrsystem i värmecentralen för att spara energikostnader (kontrollerat 2020-08-03).

Parkering

Föreningen har inga parkeringsplatser för uthyrning.

TV/bredband

Kabel-tv och internetleverantör kan bostadsrättshavaren själv välja mellan. Fiber indraget.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en privat innergård med gatsten, uteplats och grillmöjligheter.

Månadsavgift

Avgift
1 848 kr

I avgiften ingår vatten och värme.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,124%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
3
Våningsplan
1 av 4*
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
46 kvm**

* Våningsplan 1 och -1 av 4.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1903

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
231

Länkar

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Bredgatan 4E

Bredgatan 4E,
222 21 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Delta i budgivningen

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra esplanaden 18B
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 346 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  38 kvm

  Visning: 2020-09-27 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Mittlinjen 15
  Pris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 988 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2020-09-20 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Finalgatan 15B
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 176 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra esplanaden 10
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 084 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Revingegatan 6C
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 193 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Flormansgatan 6A
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 343 kr
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!