Modern och familjevänlig 4:a med dubbla badrum, stor balkong i väster och hiss från markplan!

Lund - Centrum, Lund

Finalgatan 13C

Budgivning pågår
Utgångspris
3 995 000 kr
Avgift
5 462 kr
Antal rum
4
Boarea
104 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 4 020 000 kr

BudBudgivareDatumTid
4 020 000 krBudgivare 22019-10-2018:06
3 995 000 krBudgivare 12019-10-1811:39

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

 • söndag 27/10, KL 15:00 - 15:30

  Bokad visning.

Boka visning

Modern och familjevänlig 4:a med dubbla badrum, stor balkong i väster och hiss från markplan!

Välkommen till en modern och social 4:a på attraktiv adress i centrala Lund. Stor balkong och hiss från markplan gör bostaden perfekt - måste ses!

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På tredje våningen med hiss från markplan välkomnas du in i bostadens inbjudande och luftiga hall med god förvaring bakom fasta garderober. Planlösningen är väldisponerad med bra storlek på samtliga rum och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck. Vardagsrum och kök ligger i en delvis öppen planlösning, något avskiljt från varandra, på ett trevligt och socialt sätt. Köket från Marbodal är både smakfullt och erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva i välutrustad maskinpark. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås även den generösa balkongen som är belägen i solvänligt västäge med kvällssol. I alla rum ligger ekparkett och väggarna är släta och vitmålade. Vidare erbjuds tre bra sovrum - samtliga med bra förvaringsmöjligheter, en rymlig walk-in-closet och dubbla helkaklade badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Dessutom finns en hall/passage med en hel garderobsvägg som sammanbinder sovrummen på ett fint sätt. Här bor du i en helt ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med Stadsparken som närmsta granne och hela centrums utbud på promenadavstånd!

I Arenaparken bor du i ett nyproducerat område med centralt läge och närhet till det mesta. Ultimat läge för en aktiv livsstil med både ishall, badhus, fotbollsplaner och parkourbana i närområdet. Runt hörnet finns bl.a. ett dygnet-runt-öppet gym och i närheten finns ett torg med både matbutiker, restaurang och konditori. Det är inte heller långt till grönområden och parkmiljö. Stadsparken ligger endast 2-3 min bort. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussar samt Centralstationen på nära avstånd.

Välkommen till en lägenhet med alla rätt!

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Stor balkong, läge väster.

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren. I anslutning till garaget finns även cykelförvaring.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 462 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, tv och IP-telefoni. Förbrukning för varmvatten tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,92196%
Andel av årsavgiften är
2,92196%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Lägenhetsnummer
9
Våningsplan
3 av 6*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
104 kvm**

* Hiss från markplan som även når garaget.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2017

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Pokalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Pokalen tillhör området Arenaparken i centrala Lund. Föreningen förvaltar över adresserna Finalgatan 11 och 13 vilka består av totalt 42 lägenheter. De två husen som är ritade av Carsten Andersson Arkitekter AB är sex, respektive sju våningar höga och ger kvarteret en karaktär av skyddande stadsmur utåt. Husen knyter ihop den äldre delen av staden med det nya området. Innergården är grön och inbjuder till såväl utomhusfika som lek med barn och barnbarn.

Cykelförvaring finns i källarplan. I bostadsrättsföreningen finns det även en cykelpool med en lådcykel för utlåning. Lådcykeln finns parkerad i garaget och administreras av Sunfleet.

Föreningen planerar att höja avgiften med 2% årligen så även 2020 (kontrollerat med föreningen 2019-09-13).

Energideklaration finns ej upprättad ännu.

Ekonomisk förvaltning via HSB

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar finns planerade i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan.

Parkering

Parkering finns i varmt garage under huset med direkt access från trapphus/hiss. Kostnad 800 kr/mån. Kölista tillämpas i dagsläget (2019-09-24) står 6 personer i kö, men i praktiken om man inte har någon plats sedan tidigare i föreningen så finns det 3 i kö (Övriga tre står i kö för att få en andra plats eller bara byta plats, en andra plats kommer enbart att erbjudas dem som står i kö när det inte finns önskemål av någon som enbart behöver 1 plats) Så ställer man sig i kö kommer man att vara nummer 4 att erbjudas en ledig plats.
Som boende i HSB brf Pokalen har du även tillgång till Sunfleet Bilpool. Mer information om medlemskapet i Sunfleet hittar du på Sunfleets hemsida. I närheten finns även parkeringshuset "Arenapark". Kontakta LKP för prisinfo.

TV/bredband

Kabel-tv och bredband via Com hem.

Gemensamma utrymmen

Det finns tillgång till cykelförråd och barnvagnsrum. Föreningen innehar en gästlägenhet och festlokal som finns på Finalgatan 13 och kan nyttjas för 500 kr/per dag. Dessa ingår i en samfällighet och delas med Brf Medaljen.

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Finalgatan 13C

Finalgatan 13C,
222 74 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning, eller anmäl dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Kung Oskars väg 9a
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 232 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2019-10-24 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Råbygatan 17A
  Utgångspris
  3 445 000 kr
  Månadsavgift
  4 602 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 2019-10-27 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Arkivgatan 14A
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 676 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Knut den Stores gata 11
  Utgångspris
  3 900 000 kr
  Månadsavgift
  3 080 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79,1 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Magnus Stenbocksgatan 10
  Utgångspris
  5 195 000 kr
  Månadsavgift
  7 304 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  126 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Östra Vallgatan 59B
  Pris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 997 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Stora Tomegatan 28
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 075 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  73 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Brunnsgatan 6
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 120 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Finalgatan 17B
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 089 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  114 kvm
 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Finalgatan 9
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 857 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Magnus Stenbocksgatan 10
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 293 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  91 kvm

  Visning: 2019-10-27 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Spolegatan 22
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 695 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!