Med milsvid utsikt över centrala Lund och Öresundsbron!

Lund - Centrum, Lund

Kung Oskars väg 37

Utgångspris
3 795 000 kr
Avgift
4 275 kr
Antal rum
3
Boarea
82 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • måndag 13/4, KL 11:00 - 11:30

  Bokad visning.

 • onsdag 15/4, KL 17:30 - 18:00

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Med milsvid utsikt över centrala Lund och Öresundsbron!

Högt upp i huset på 7:e våningen med hiss och stor inglasad balkong i sydväst njuter du av toppmoderna 82 kvadrat!

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen upp i utkikstornet! Låt mig erbjuda en genomgående lägenhet med milsvid utsikt, stort badrum med egen tvättutrustning, socialt planerat vardagsrum och kök samt en balkong som förgyller din vardag. Från balkongen skymtas såväl stora delar av Lund som Öresundsbron och havet en klar dag. Tack vare sitt sydvästliga läge kan du bada i solens åtråvärda dags- och eftermiddagstrålar och likväl njuta av vackra solnedgångar. Invändigt hittar du alla de faciliteter du kan tänkas önska. Här samspelar komfort med kvalitet i en lägenhet som bjuder in dagsljuset på ett fint sätt. Väggarna är släta och vitmålade och golvet är beklätt med tre-stavs-parkett av slittålig ek.

Hallen välkomnar med möblerbara ytor och rikligt med förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster finns ena sovrummet som är placerat mot norr. Sovrummen ligger väl åtskilda från varandra och det största sovrummet ligger längre in till höger och erbjuder förvaring i en uppskattad klädkammare. I hallen hittar du även det helkaklade badrummet som är väl tilltaget och utrustat med modern tvättutrustning, förvaring och dusch med glasväggar. En trevlig detalj är att det finns ett vädringsfönster i badrummet som gör att du kan dekorera med riktiga växter.

Ytterligare ett par steg in möts du av ett fullutrustat kök signerat Marbodal som ligger i öppen planering med vardagsrummet. Ljus från fönster åt såväl norr som söder skapar en positiv inomhusmiljö man gärna umgås i. Längs ena väggen - i nära anslutning till köket - finns en naturlig plats för matbord och väggytorna ger även möjlighet att inreda med bokhyllor och diverse möbler. Via vardagsrummet når du balkongen med en påkostad inglasning.

Här bor du i en ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med hela centrums utbud på promenadavstånd! Sockerbruksområdet ligger i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill den nya gångbron över till Centralstationen och Lunds centrumkärna. Bjeredsparken är ett nyrenoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan i centrala Lund. Här finns utomhusgym och den nya gång- och cykelbanan kantas av stora planteringar.

Varmt välkommen på visning en promenad från Centralstationen!

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge sydväst, inglasad.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 275 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten. Obligatorisk tillägg om 216 kr/mån för kabel-tv, bredband och ip-telefoni. Schablonsumma avseende el erläggs med 309 kr/mån.

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 795 000 kr
Lägenhetsnummer
3/1501
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja*
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
82 kvm**

* Hiss från markplan.

** Areauppgifter enligt föreningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2011

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
65

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Sockerbruket 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Sockerbruket 1 bildades 2011 och består av 73 lägenheter och 5 uthyrningslokaler.

Föreningen ser gärna att den som bor i lägenheten också äger denna. Delat ägande accepteras under förutsättning att den boende äger minst 10%. Andrahandsuthyrning är möjligt efter tillstånd från styrelsen. Max 12 månader i taget. Avgift tas ut per månad.

I dagsläget finns det inga beslutade eller planerade avgiftsförändringar (2020-04-01). Månadsavgiften har inte höjts sedan föreningen bildades.

Föreningen har en gästlägenhet som går att boka via deras hemsida. Den kostar 200 kr/dygn att hyra och delas med grannföreningen Brf Sockerbruket 2. Övernattningslägenheten är placerad i deras byggnad på markplan med entré via gården. Det finns även en gemensam grill som bokas via hemsidan.

Föreningen har ett kollektivt elavtal med Kraftringen. Föreningen tar ut en schablonavgift varje månad baserat på hushållets föregående års förbrukning. Justering görs på årsbasis då avräkning sker mot den faktiska förbrukningen. Lägenheterna har individuell mätning och debitering av varmvatten.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar planerade (kontrollerat 2020-04-01).

2018 Installerades laddplatser för el-/hybridbilar i garaget.
2018 Installerades automatiska dörröppnare till entrédörrarna och trapphusbelysningen uppgraderades till LED-belysning.
2017 Fem-års-besiktning utförd i slutet av året. Eventuella åtgärder gjorda 2018.

Parkering

I garaget i källarplan finns totalt 54 bilplatser. Platserna delas med grannföreningen. Kostnaden är 800 kr/månad. Det är för närvarande tre platser lediga i garaget i dagsläget (2020-04-01). Garageplatser som är försedda med elbilsladdare kostar 1000 kr/månad.

TV/bredband

Föreningen har gruppavtal med Telia gällande TV, fast telefoni och bredband (100/100).

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Kung Oskars väg 37

Kung Oskars väg 37,
222 35 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Flormansgatan 10
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 310 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 2020-04-13 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Mittlinjen 13B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 882 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  92 kvm

  Visning: 2020-04-13 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Tullgatan 6 B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2020-04-13 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Grönegatan 19A
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 878 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  61,3 kvm

  Visning: 2020-04-13 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Stora Tomegatan 48
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 681 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  110,2 kvm

  Visning: 2020-04-06 17.30 Boka här

 • Bostadsrättsradhus

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Sankt Månsgatan 9A
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 988 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  115,5 kvm

  Visning: 2020-04-13 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Kung Oskars väg 15B
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 002 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2020-04-06 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Revingegatan 4A
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 249 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Bankgatan 13
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 358 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  66,2 kvm

  Visning: 2020-04-13 15.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Prennegatan 4B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 338 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  60 kvm / 23 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra Esplanaden 5B
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 022 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2020-04-07 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Norbergsgatan 4A
  Pris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 338 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!