På bra läge med stor uteplats i västerläge

Lund - Centrum, Lund

Revingegatan 2C

Utgångspris
2 450 000 kr
Avgift
3 392 kr
Antal rum
2
Boarea
51 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 18/11, KL 12:00 - 12:30

  Bokad visning! Boka gärna på hemsidan

Boka visning

På bra läge med stor uteplats i västerläge

På oslagbar adress mitt i centrum erbjuds denna välplanerade tvåa med nyproduktionens alla fördelar. Stor uteplats i västerläge.

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu ges äntligen tillfället att förvärva denna välplanerade tvåa med uteplats på oslagbar adress mitt i Lunds centrum. Härliga ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samsas med genomgående hög standard och vackra material med funktionalitet, komfort och kvalitet. Detta är en bostad där nyproduktionens alla fördelar verkligen kommer till sin rätt.

Lägenheten om 51 välplanerade kvadratmetrar erbjuder en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill en underbar uteplats i västerläge in mot föreningens fina innergård.

Bland lummiga gator och vacker arkitektur ligger detta nyproducerade bostadshus på Revingegatan. Det är inte svårt att förstå varför området är så omtyckt. Här bor du i lugna kvarter precis intill Södra Esplanaden och en kort promenad från Stadsparken och Lunds absoluta centrum med hela dess utbud av butiker och mysiga restauranger.

Interiör

.Hall
In genom säkerhetsdörren välkomnar hallen med parkettgolv av ek och vita väggar. Ekparketten och de vita väggarna löper enhetligt i bostadens samtliga rum. Direkt till vänster finns en praktisk skjutdörrsgarderob.

Badrum
I anslutning till hallen ligger badrummet. Badrummet är väl tilltaget, helkaklat med vitt kakel och mörk klinker. Utrustat med dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod, handdukstork och separat tvätt- och torkmaskin. Bra förvaringsskåp och avlastningsytor. Vitvaror från Siemens, 2015.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en social bostad med gott om ytor att umgås på. Stora generösa fönsterpartier skänker rummet rikligt med ljus. Här finns plats för både soffa och matbord.

Kök
Stilrent kök fån Marbodal med vita köksluckor och maskinpark. Köket är utrustat med kyl- och fryskombination, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, ugn och fläkt. Samtliga vitvaror från Siemens, 2015.

Uteplats
En härlig uteplats att njuta av! Med sin stora yta och västerläge blir detta en solklar plats att umgås på. Utgång från köket.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Även här finns en stor inbyggd skjutdörrsgarderob.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats, läge väster.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. Hastighet 100Mbit/s

Övrigt

2-årsbesiktning okt-17 anmärkan högt ljud från ventilation i kök och badrum. Kontroll av ventilationstekniker från Bravida juni 2018. Detta ska åtgärdas av föreningen av föreningen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 392 kr

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband (220 kr/mån). Obligatoriskt tillägg för individuell hushållsel och varmvatten mäts och debiteras efter individuell förbrukning. Kostnaden erläggs månadsvis i samband med inbetalning av månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,13897%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 450 000 kr
Lägenhetsnummer
4002
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
51 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Övrigt
305 kr
Summa
305 kr

Övrigt = Ca 170 kr/mån för el och ca 135 kr/mån för varmvatten.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2015

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lunds södra 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
67
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

På klassisk mark och granne med Södra Esplanaden, finner du Lund Södra, ett nytt trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Lund Södra 1 består av 67 bostadsrätter i vackert teglade hus om 5-6 våningar och ligger i hörnet Revingegatan-Tullgatan. I söder gränsar kvarteret till det populära motionsstråket Hardebergaspåret och det är den gamla järnvägsstationen som fått ge namn åt projektet.

Under 2015 har föreningen låtit slutbesiktiga. Avräkning gentemot entreprenören skedde den 31 december i enlighet med entreprenadkontraktet. De långfristiga lånen placerades till en snittränta på 1,26 % vilket var betydligt lägre än i den ekonomiska planen. Större delen av överskottet på räntekostnaden kommer att avsättas för amortering.

2016/17 HSB har anlitats för ekonomisk förvaltning
2017 Slutbesiktning fullföljdes

Besök gärna föreningens informativa hemsida för mer info:
http://www.brflundssodra1.se/

I dagsläget finns inga planer på att förändra årsavgiften (2018-08-23).

Gällande andrahandsuthyrning tar föreningen beslut om eventuellt godkännande efter individuell prövning.

Delat ägande är OK. Inga särskilda bestämmelser om uppdelning av ägarandelar tillämpas.

Överlåtelseavgiften betalas av köparen.

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

Laddstolpar för elbilar kommer installeras i garaget och solceller kommer monteras på taket. Installationerna ska vara klara innan 2018 är slut. Uppgifter om renoveringar är hämtade från styrelsen 2018-08-23.

Parkering

Föreningen innehar 4 st. p-platser (markplan) som går att hyra för 400 kr/mån. För närvarande finns inga p-platser lediga och fyra personer står i kö. (2018-08-23). Föreningen innehar även 45 st. garageplatser i underjordiskt garage. En garageplats går att hyra för 800 kr/mån. Det finns även fem gästparkeringsplatser.

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
71

Länkar

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen. ovan. lund präglas av gröna områden, perfekta för rekreation och avkoppling nedan. inbjudande arkitektur i centrala lund

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54

Förslag på andra bostäder

 • Andel i bostadsförening

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Karl XI gatan 19A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 537 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  67,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Norra promenaden 3D, vån 5
  Utgångspris
  3 275 000 kr
  Månadsavgift
  4 112 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  80,6 kvm

  Visning: 2018-11-19 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Råbygatan 3
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 603 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2018-11-18 12.30 Boka här

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Gylleholmsgatan 4
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 514 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm

  Visning: 2018-11-18 12.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra vägen 9E
  Pris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 885 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm

  Visning: 2018-11-20 18.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Södra Esplanaden 15B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 514 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Södra Esplanaden 13 B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 468 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2018-11-18 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Silogatan 6
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 493 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Kung Oskars väg 31
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 315 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2018-11-25 13.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Tullgatan 6 B
  Utgångspris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  2 817 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm