Toppmoderna kvadrat på oslagbar adress. Sociala ytor, väl tilltaget badrum, balkong och hiss.

Lund - Centrum, Lund

Revingegatan 4A

Utgångspris
3 395 000 kr
Avgift
4 249 kr
Antal rum
3
Boarea
77 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Toppmoderna kvadrat på oslagbar adress. Sociala ytor, väl tilltaget badrum, balkong och hiss.

På oslagbar adress - bland vacker arkitektur - erbjuds 77 toppmoderna kvadrat. Komfort och kvalitet i harmoni med sociala ytor. Balkong och hiss.

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna sociala lägenhet med öppna ytor som ger en rymlig känsla. Här erbjuds en boyta om 77 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Denna bostad på fjärde våningen bjuder bland annat på sociala ytor, bra planlösning och fräscha ytskikt.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett socialt, fräscht och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett mysigt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet, som är stort, rogivande och mysigt, nås via hallen. Här erbjuds klädkammare, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt och utrustat med toalett, dusch, duschvägg, handdukstork, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en charmig, stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och plats för matbord och stolar.

Interiör

Hall: Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök: Det sociala, fräscha och öppna köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl, frys, fläkt och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum: Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett mysigt och socialt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1: Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort, rogivande och mysigt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har klädkammare, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2: Ett stort och rogivande sovrum med garderob, bra förvaring och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum : Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, handdukstork, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong : I vardagsrummet finner du en charmig, stor och mysig balkong med trätrall och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lunds södra 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
74
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Lunds Södra 2 förvärvade fastigheten Lund Södra 2 2015 i samband med bebyggelsen, de två bostadshusen stod färdiga för inflytt under 2016/2017. Föreningen består av 74 bostadsrätter i vackert teglade hus om 5-7 våningar som ligger längs med Revingegatan. I söder gränsar kvarteret till det populära motionsstråket Hardebergaspåret och det är den gamla järnvägens station som fått ge namn åt projektet.

Förvaltning
Ekonomisk samt teknisk förvaltning via JM AB.
Städexperten Fastighetsservice AB är anlitade för teknisk förvaltning gällande fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, trappstädning, snöröjning och halkbekämpning.

Avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar finns i dagsläget (2020-03-30).

Medlemskap
Delat ägande accepteras. Den boende måste äga minst 10%.
Juridiska personer accepteras ej som medlemmar.

IMD el och varmvatten
Föreningen har individuell mätning och debitering av el (gemensamt elavtal) samt varmvatten förbrukning. Medlemmar debiteras för den faktiska förbrukningen var tredje månad.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar eller underhåll planerade inom kommande åren p.g.a nybyggt hus med giltiga garantier. Dock avsatta medel för framtida underhåll i enlighet med stadgar. Kontrollerat 2020-03-30.

Parkering

Föreningen har 49 parkerings platser i garage som kan hyras för 800 kr/mån. I dagsläget är alla uthyrda, dock är det endast två personer i kö just nu (kontrollerat 2020-03-30).
Föreningen har även 6 stycken parkeringsplatser på markplan varav 5 st nyttjas som gästparkeringsplatser

TV/bredband

Telia Triple Play: Bredband 100/100 Mbit/s. Tv-paket Lagom, digitalbox finns i lägenheten. Kostnad för detta kommer som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Grönytor med gångvägar, planteringar och lekplats.

Gemensamma utrymmen

Cyklerum, barnvagnsrum och rullstolsförråd finns tillgängligt i källaren. Det finns även cykelställ på markplan.
Varje lägenhet är försedd med egen tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

Informationen är inhämtad från årsredovisning och genom kontakt med föreningen. Som köpare uppmanas du att själv kontrollera uppgifterna, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten tillhör ett förråd.

TV/bredband

Telia

Telia

Parkering

Föreningen har 49 platser i garaget + en på markplan. I dagsläget är alla uthyrda, dock är kön ej lång och en plats blir med stor sannolikhet ledig inom kort (kontrollerat 2019-08-29).

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 249 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för tv, bredband och telefoni om 220 kr/mån tillkommer. Varmvatten och hushållsel läses av och debiteras efter faktiskt förbrukning var tredje månad.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,36%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 395 000 kr
Lägenhetsnummer
51301
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
77 kvm*

* Areauppgift enligt bostadsrättsförening.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
F med återvinning

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2016-12-04

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Revingegatan 4A

Revingegatan 4A,
223 57 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Tullgatan 7B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 179 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 2020-06-07 16.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra vägen 9G
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 080 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  85 kvm

  Visning: 2020-06-07 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Fabriksgatan 15
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 408 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70,5 kvm

  Visning: 2020-05-31 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra Vägen 13
  Pris
  3 150 000 kr
  Månadsavgift
  4 610 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Visning: 2020-05-31 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Brunnsgatan 6
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 037 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2020-05-31 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Tullgatan 10
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 307 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-06-07 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Tullgatan 6 B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Prennegatan 4B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 338 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  60 kvm / 23 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Revingegatan 15C
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 436 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81,2 kvm

  Visning: 2020-06-04 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Revingegatan 4D
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 361 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 2020-06-07 11.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Brunnsgatan 7B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 819 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Finalgatan 13C
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!