Socialt planerad bostad med hiss och få förunnad balkong med sol stora delar av dagen

Lund - Centrum, Lund

Revingegatan 4C

Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
3 215 kr
Antal rum
2
Boarea
53 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 28/2, KL 11:10 - 12:00

  Bokad visning.

 • tisdag 2/3, KL 17:30 - 18:00

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Socialt planerad bostad med hiss och få förunnad balkong med sol stora delar av dagen

Central & toppmodern bostad som inte lämnar något att önska. Sociala ytor, balkong åt söder & stort badrum med egen tvättutrustning!

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På andra våningen med hiss och rymlig & gårdsvänd söderbalkong står dörren till denna toppmoderna lägenhet vidöppen. Här samspelar funktion och komfort på harmoniskt vis. Köket - signerat Marbodal - är utrustat med såväl diskmaskin som induktionshäll och skåpsförvaringen likväl arbetsytorna är generösa. Köksinredningen är vit med släta luckor och hör finns även gott om arbetsytor och skåpsförvaring.

I hallen finns flera fasta garderober och en rymlig skjutdörrsgarderob till ytterkläder direkt till vänster. Badrummet som är helkaklat i tidlösa, neutrala färger nås från hallen och är vältilltaget. Det är utrustat med separat tvättmaskin och torktumlare, dusch med infällbara glasdörrar och uppvärmd handdukstork. Ovanför tvättutrustningen finns en arbetsbänk och vägghängda skåp till förvaring av exempelvis handdukar oh tvättmedel.

Genomgående i lägenheten är golven beklädda med ekparkett i trestavs-formation i klassisk kombination med vita målade väggar. Centrerat i lägenheten ligger sovrummet. Det är lättmöblerat och rymmer plats för dubbelsäng och skrivbord samt diverse inredning efter tycke. Vägg i vägg med sovrummet är de sociala delar placerade. Vardagsrummet och köket samspelar med öppna ytor. Matbord likväl soffa får enkelt plats. I förlängningen finns en balkong. Den är rymlig, mysig och optimalt placerad - väl mottaglig för solens söderstrålar.

Revingegatan är en populär adress i centrala Lund. Här bor du granne med Lunds stadskärna och gatans klassiska bebyggelse från svunna århundraden. Här erbjuds ett boende på centralt läge, med närhet till allt Lund har att erbjuda av service, kultur och nöjen. Samtidigt bor du på behagligt avstånd från innerstadens stök i lugna, vackra omgivningar med den grönskande Stadsparken i din närhet. Bussfri gata med service- och matbutik alldeles i närheten.

Välkommen till en modern lägenhet på lugn gata i centrala Lund!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge söder.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Månadsavgift

Avgift
3 215 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk kostnad för Triple play tillkommer 220 kr/mån. Varmvatten och hushållsel läses av och debiteras var tredje månad.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,03%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Lägenhetsnummer
71103
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
53 kvm*

* Areauppgifter enligt föreningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2016

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2016-12-04

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lunds södra 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
74
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Lunds Södra 2 förvärvade fastigheten Lund Södra 2 2015 i samband med bebyggelsen, de två bostadshusen stod färdiga för inflytt under 2016/2017. Föreningen består av 74 bostadsrätter i vackert teglade hus om 5-7 våningar som ligger längs med Revingegatan. I söder gränsar kvarteret till det populära motionsstråket Hardebergaspåret och det är den gamla järnvägens station som fått ge namn åt projektet.

Förvaltning
Ekonomisk samt teknisk förvaltning via JM AB.
Städexperten Fastighetsservice AB är anlitade för teknisk förvaltning gällande fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, trappstädning, snöröjning och halkbekämpning.

Avgiftsförändringar:
Inga planerade avgiftsförändringar finns i dagsläget (2021-02-08). Föreningen har mycket god ekonomi och planerar inte att höja avgifterna de kommande åren.

Medlemskap
Delat ägande accepteras. Den boende måste äga minst 10%.
Juridiska personer accepteras ej som medlemmar.

IMD el och varmvatten
Föreningen har individuell mätning och debitering av el (gemensamt elavtal) samt varmvatten förbrukning. Medlemmar debiteras för den faktiska förbrukningen var tredje månad.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar eller underhåll planerade inom kommande åren p.g.a nybyggt hus med giltiga garantier. Dock avsatta medel för framtida underhåll i enlighet med stadgar. Kontrollerat 2021-02-08.

Parkering

Föreningen har 49 parkerings platser i garage som kan hyras för 800 kr/mån. I dagsläget är alla uthyrda, och en person står i kö i dagsläget (kontrollerat 2021-02-08).
Föreningen har även 6 stycken parkeringsplatser på markplan varav 5 st nyttjas som gästparkeringsplatser

TV/bredband

Telia Triple Play: Bredband 100/100 Mbit/s. Tv-paket Lagom, digitalbox finns i lägenheten. Kostnad för detta kommer som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Grönytor med gångvägar, planteringar och lekplats.

Gemensamma utrymmen

Cyklerum, barnvagnsrum och rullstolsförråd finns tillgängligt i källaren. Det finns även cykelställ på markplan.
Varje lägenhet är försedd med egen tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

Informationen är inhämtad från årsredovisning och genom kontakt med föreningen. Som köpare uppmanas du att själv kontrollera uppgifterna, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Revingegatan 4C

Revingegatan 4C,
223 57 LUND

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Trollebergsvägen 21
  Utgångspris
  3 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 535 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 2021-02-28 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Änggatan 6B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 632 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Tullgatan 7A
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 549 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  75,5 kvm

  Visning: 2021-02-28 12.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Revingegatan 5B
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 385 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Karl XII gatan 6
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 872 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Mittlinjen 15
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 177 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Östra Vallgatan 43
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  1 985 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Kung oskars väg 5B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 547 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Finalgatan 13C
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!