1-plans hus med optimal planlösnin!

Nöbbelöv, Lund

Jakthornsgränden 6

På förhand
Utgångspris
5 995 000 kr
Antal rum
6
Boarea
145 kvm
Typ
Kedjehus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
405 kvm

1-plans hus med optimal planlösnin!

Detta inbjudande och ljusa kedjehus är barnvänligt, lugnt och attraktivt beläget i populära, trivsamma och omtyckta Nöbbelöv!

 • Ansvarig mäklare

  Bardia Ghasemi

  Fastighetsmäklare / Partner

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska

  :
  Mobil: 0707-950757

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett kedjehus om sex rum och 145 kvadratmeter, beläget i populära, trivsamma och omtyckta Nöbbelöv. Det här är ett inbjudande och perfekt planerat boende vars generösa fönster släpper in solens ljus från morgon till kväll. Något som verkligen utmärker den här bostaden är den genomgående planeringen. Huset har även smarta förvaringslösningar, härlig atmosfär och sociala ytor.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande, funktionella och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort, socialt och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, släta luckor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett rymligt, trevligt och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, fräscht och stilrent med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Det andra är stort och fräscht med toalett.

Huset är beläget på en välskött, rogivande och härlig trädgårdstomt med många soltimmar och välskött gräsmatta. Här finns också ett garage med goda förvaringsmöjligheter och eluttag.

Rumsbeskrivningar

Hall

Den inbjudande, funktionella och praktiska hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det stora, sociala och öppna köket har ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av spis, ugn, frys, kyl, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, släta luckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett rymligt, trevligt och socialt rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1

Från korridoren når du husets master bedroom – ett stort, rogivande och mysigt rum med ekparkett och ljusa väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett lite mindre, lättmöblerat och fint sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett trevligt sovrum med plats för garderob, plats för säng och plats för bäddsoffa och skrivbord. Detta rum med ljusa väggar och ekparkett passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1

Stort, fräscht och stilrent badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum 2

Detta stora och fräscha badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är stor, praktisk och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, bra förvaring, stora skåp, arbetsbänk och plats för tvättställning.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Jaktdolken 8

Planbestämmelser

Stadsplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 964 000 kr
Byggnadsvärde
1 792 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
7 500 kr
Värme
17 380 kr
Samfällighetsavgift
2 692 kr
Renhållning
4 200 kr
Vatten/Avlopp
6 200 kr
Summa
37 972 kr

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 000 000 kr

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd/Garage i anslutning till huset.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Lund Nöbbelöv GA:1 ändamål: Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Lund Nöbbelöv GA:2 ändamål: Radio-tv och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Lund Nöbbelöv GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden

Information

Typ
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 995 000 kr
Rum
6
Sovrum
3
Max antal sovrum
5
Boarea
145 kvm*
Tomtarea
405 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1-plan
Byggår
1974
Fasad
Tegel & Trä
Grund
Betong
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Papp
Fönster
2 & 3 glas

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
113
Energideklarationsdatum
2017-08-22

Länkar

Området

Att bo på Gunnesbo och Nöbbelöv

Nordost om Lunds citykärna ligger Gunnesbo och Nöbbelöv. Stadsdelarna gränsar mot åkrar och ängar och ligger på var sin sida om pågatågsstationen Gunnesbo.

På Gunnesbo finns det stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Från den mäktiga bronsålderskullen Räfvs hög har du utsikt ända till Sankt Hans backar i öster. Med en bondgård öppen för allmänheten och sjöar att åka skridskor på under vintern erbjuder Gunnesbo en kombination av citynära friluftsliv.

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund, belägen norr om Norra Ringen och Fjelievägen. Här finns både bostadsområde och företagsområde där fler och fler företag växer fram. I området ligger också Lunds andra järnvägsstation med Pågatåg som snabbt och lätt tar dig till Helsingborg, Landskrona eller Malmö. För den shoppingsugne finns Nova Lund alldeles i närheten, ett stort och fint köpcenter med en stor mängd olika butiker och serviceföretag.

Mitt i stadsdelen ligger den gamla vikingakullen Räfvs hög där du har en sagolik utsikt. Många tar sig dit för att spela boll eller promenera och rasta hundar. Området har troligen varit bebott längre tillbaka än vikingatiden, arkeologer har nämligen funnit tecken på att det har funnits bosättningar här ända sedan stenåldern. Här finns gott om fina grönområden, bland andra Nöbbelövs mosse med våtmark och en ö som är en fredad häckningsplats för många fåglar.

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet. Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om på Nöbbelöv ger ett familjärt och genuint intryck. På Hubertusgården finns skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggts om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Närmast Nöbbelövs kyrkoväg ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande alldeles intill bussförbindelse intill centrum.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv och Gunnesbo in till centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nöbbelöv? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gunnesbo & Nöbbelövs 3 bästa

3
 • Lundasparris
  Köp nyplockad sparris direkt från odlaren
 • Gunnesbo 4h-gård
  Lantliv för hela familjen
 • Nöbbelövs mosse
  Härlig natur med rikt fågelliv

Karta

Jakthornsgränden 6

Jakthornsgränden 6,
22652 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Bardia Ghasemi

  Fastighetsmäklare / Partner

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska

  :
  Mobil: 0707-950757