Gavellägenhet med stor, lummig och mysig uteplats!

Nöbbelöv, Lund

Jaktstigen 25

Utgångspris
1 695 000 kr
Avgift
3 867 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Boarea
64 kvm

Gavellägenhet med stor, lummig och mysig uteplats!

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna gavellägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. En hemtrevlig tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning, sociala ytor och vackert ljusinsläpp.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och inbjudande hall med platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt, rogivande och stort sovrum med garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är trevligt, praktiskt och socialt med skåpluckor i grå kulör, höga skåp, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det välplanerade, charmiga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, lummig och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen, trätrall och plats för matbord och stolar.

Interiör

Hall: Den stora, välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och mörkt golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor.

Kök: Det trevliga, praktiska och sociala köket har vitmålade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket skåpluckor i grå kulör, höga skåp, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum: Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett välplanerat, charmigt och trevligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum : Harmoniskt, rogivande och stort sovrum med garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och laminatgolv.

Badrum : Stort och funktionellt badrum med toalett, dusch, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin och handfat. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Uteplats: Stor, lummig och mysig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen, trätrall och plats för matbord och stolar.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Jägaren i Lund
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
172
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1973. Fastigheterna består av 14 st flerbostadshus med adresserna Jaktstigen 1-79. Totalt 172 lägenheter fördelade på 16 st 1:or, 84 st 2:or, samt 72 st 3:or.

Förvaltning
Administrativ och ekonomisk förvaltning via SBC.

Avgiftsförändringar
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2020-06-29).

Medlemskap
Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och förälder ex. 90/10.
Föreningen accepterar juridiska personer som medlemmar.

HSB medlemskap
I samband med överlåtelser i en HSB-förening måste förvärvaren ansöka om medlemskap i HSB Skåne. HSB Skåne tar i samband med detta ut en andelsavgift på 500 kr/medlem samt en medlemsavgift om 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid utträde från HSB.

Renoveringar - Utförda och planerade

Följande underhåll är utfört:
- Nya entrépartier
- Fönsterbyten i samtliga lägenheter
- Byte av frånluftsfläktar och takavvattning
- Nya miljöstationer
- Termostater utbytta
- Tilläggsisolering av alla vindar utfört
- Nya garageportar
2018 Nya lägenhetsdörrar
2019 Spolning av avloppsledningar

Föreningen följer en underhållsplan.

Kommande renoveringar kontrollerat 2020-06-29).
Hösten 2020 - OVK inklusive injustering av ventilationen och byte av mjukfogar.
Inom några år behöver föreningen troligen rusta upp de gamla stamledningarna, antingen genom fullskaligt stambyte eller genom relining. Diskussioner pågår men inget konkret är bestämt.

Parkering

Det finns två parkeringar med sammanlagt ca 100 platser, det är gratis för medlemmar att nyttja dessa platser med P-tillstånd. P-tillstånden är digitala och varje lägenhet disponerar 2 st. Dessutom finns det 63 garageplatser att hyra. Hyran för en garageplats är 250 kr/månad, just nu är det ca 10 personer i kö till dessa (2020-05-11). Garagekön administreras av föreningens förvaltare, SBC.

TV/bredband

Bredband via Bredbandsbolaget (10 Mbit nedladdning 1 Mbit uppladdning) och Kabel-Tv via ComHem. Kostnaden för detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det tre stycken gemensam tvättstugor en festlokal samt cykelkällare.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

TV/bredband

Bredbandsbolaget

Comhem

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 867 kr

I avgiften ingår el, vatten och värme.
- Obligatorisk kostnad för bredband om 89 kr/mån samt Kabel-Tv om 70 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,5551%
Andel av årsavgiften är
0,5485%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 695 000 kr
Lägenhetsnummer
1206
Våningsplan
1 av 2*
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
64 kvm**

* Markplan

** Areauppgift enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1973
Uppvärmning
Markvärmepump (el)
Ventilation
F

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
68

Området

Att bo på Gunnesbo och Nöbbelöv

Nordost om Lunds citykärna ligger Gunnesbo och Nöbbelöv. Stadsdelarna gränsar mot åkrar och ängar och ligger på var sin sida om pågatågsstationen Gunnesbo.

På Gunnesbo finns det stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Från den mäktiga bronsålderskullen Räfvs hög har du utsikt ända till Sankt Hans backar i öster. Med en bondgård öppen för allmänheten och sjöar att åka skridskor på under vintern erbjuder Gunnesbo en kombination av citynära friluftsliv.

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund, belägen norr om Norra Ringen och Fjelievägen. Här finns både bostadsområde och företagsområde där fler och fler företag växer fram. I området ligger också Lunds andra järnvägsstation med Pågatåg som snabbt och lätt tar dig till Helsingborg, Landskrona eller Malmö. För den shoppingsugne finns Nova Lund alldeles i närheten, ett stort och fint köpcenter med en stor mängd olika butiker och serviceföretag.

Mitt i stadsdelen ligger den gamla vikingakullen Räfvs hög där du har en sagolik utsikt. Många tar sig dit för att spela boll eller promenera och rasta hundar. Området har troligen varit bebott längre tillbaka än vikingatiden, arkeologer har nämligen funnit tecken på att det har funnits bosättningar här ända sedan stenåldern. Här finns gott om fina grönområden, bland andra Nöbbelövs mosse med våtmark och en ö som är en fredad häckningsplats för många fåglar.

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet. Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om på Nöbbelöv ger ett familjärt och genuint intryck. På Hubertusgården finns skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggts om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Närmast Nöbbelövs kyrkoväg ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande alldeles intill bussförbindelse intill centrum.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv och Gunnesbo in till centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg.

Köpa eller sälja bostad i Nöbbelöv? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gunnesbo & Nöbbelövs 3 bästa

3
 • Lundasparris
  Köp nyplockad sparris direkt från odlaren
 • Gunnesbo 4h-gård
  Lantliv för hela familjen
 • Nöbbelövs mosse
  Härlig natur med rikt fågelliv

Karta

Jaktstigen 25

Jaktstigen 25,
226 52 LUND

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Yosef Halim

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0762-16 66 60

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Nöbbelöv, Lund

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 292
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 670 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!