Nöbbelöv, Lund

Jaktstigen 43

Såld, 2017-09-17
Slutpris
1 440 000 kr
Avgift
3 990 kr
Antal rum
2
Boarea
66 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Balkong
Ja
Terrass/uteplats
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Linda Corneliusson

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0701-64 67 19

Bilder

Området

Att bo i Nöbbelöv

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet.
Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om i Gunnesbo ger ett familjärt och genuint intryck.

Hubertusgården ger tillfälle för både unga och vuxna att träffas i samma miljö eftersom gården tjänstgör som kombinerat skol- och stadsbibliotek. I samma hus finns nämligen även en skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggs om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Ett stenkast bort ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv in till Centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Från Nöbbelöv är det en kort promenad till Gunnesbo tågstation.

Köpa eller sälja bostad i Nöbbelöv? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.