Underbar villa med bedårande utsikt

Nöbbelöv, Lund

Revirvägen 24

Budgivning pågår
Utgångspris
6 500 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
816 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
215 kvm / 48 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 5 850 000 kr

BudBudgivareDatumTid
5 850 000 krBudgivare 12020-05-1414:32

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Underbar villa med bedårande utsikt

Där staden möter landet! Stor gedigen villa på ca 215 kvm och dubbelgarage och atriumliknande trädgård beläget med en underbar utsikt

 • Ansvarig mäklare

  Markus Hedhill

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig Lund Centrum

  :
  Telefon: 0739-20 66 55

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till Revirvägen 24, beläget där staden möter landet, på en hörntomt med vidsträckt utsikt över den skånska slätten och med närhet till allt. Detta är verkligen ett tillfälle som inte dyker upp alltför ofta. Ca 215 kvm boarea samt dubbelgarage på ca 38 kvm. Rymlig familjevilla på barnvänliga Nöbbelöv med förskola i slutet av gatan och med en nybyggd lekpark precis intill. Noggrann ägare med all dokumentation på plats. Installerat FTX-system, fönster från 2011-2013 och syllbyte är några av alla renoveringar som utförts. Välplanerat inre med möjlighet till totalt 6 sovrum. Det stora panoramafönstret på övre plan med denna underbara utsikten förhöjer känslan ytterligare. Atriumliknande trädgård med stor uteplats mot söder/sydväst som är helt inhägnad och barnsäker. Dessutom en stilig mur mot gatan.

Alla bekvämligheter runt hörnan såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, förskola, skola, busshållplats närhet till Pågatågsstation samt underbar natur vid Nöbbelövs mosse. Varmt välkomna att boka tid för visning.

Interiör

Entréplan med välkomnande rymlig hall, vardagsrum i vinkel, stort kök, två sovrum varav ett med ensuite, gäst-wc, klädkammare, tvättstuga med möjlighet till dusch. Garage på ca 38 kvm samt förråd på ca 10 kvm sitter ihop med entréplanet. Vardagsrummet har ett fint parkettgolv och utgång mot den insynsskyddade uteplatsen/trädgården i bästa västerläge. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett sovrum för den som vill ha ett tredje sovrum på entréplan. Sovrummen har bra förvaring, ett med en hel garderobsvägg och det andra med en klädkammare. Ett av sovrummen har ett badrum som ensuite (badrum i anslutning till sovrummet). Perfekt rum som master bedroom. Här finns golvvärme, jacuzzibadkar, duschhörna, dubbelhandfat, en klassisk bidé och wc samt fönster. Köket har inredning från Kalmarkök och med en matplats för ca 6 personer. Kyl och frys från 2016 av märket Cylinda. Spis och ugn från Siemens. Diskmaskinen är det senaste tillskottet i maskinparken och är från 2019 av märket Cylinda. Ute i den stora välkomnande hallen nås entréplanets gäst-wc. Till vänster efter man har klivit in i hallen ligger husets tvättstuga. Plastmatta på golv, varmvattenberedare, en hörna som tidigare varit duschhörna och går att återställa vid renovering. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en handfat. Dessutom varmvattenberedare på 300 liter så rikligt med varmvatten. Förberett för bastu för den som längtar efter en sådan. Nyinstallerat FTX-system för ventilationen.

Övre plan med ett stort allrum med vidsträckt underbar utsikt över den skånska slätten, arbetshörna, ett sovrum samt ett badrum. På övre plan kan det göras om till ytterligare 2 sovrum för den som önskar det. Badrummet renoverades 2014 och kvalitetsdokument finns. Duschhörna, wc och handfat. Utfört med våtrumstapet och våtrumsmatta.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Reviret 1

Ombyggnad, Renoveringar

Radonmätning utförd 2009. Lägsta möjliga värdet på 30 Bq/m3.

TV/bredband

40 Mbit/s. Fiber vid tomtgräns.

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Förbud Värmecentral Mm

Parkering

Dubbelgarage på ca 38 kvm dessutom plats för 2 bilar på uppfarten.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 500 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
215 kvm*
Tomtarea
816 kvm
Biarea
48 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1977
Fasad
Vit sandsten
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Luftvärmepump och direktverkande el
Takbeklädnad
Zandapannor (Betong)
Ventilation
Mekanisk FTX med återvinning
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster isolerglas

Larm finns.
Centraldammsugare

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Insynsskyddad atriumliknande trädgård i bästa sydvästläge. Häckar, mur, fruktträd.

Tomt

Runt garaget finns ett förråd på ca 10 kvm. Nymålad vacker mur som angränsar mot gatan.

Planbestämmelser

Stadsplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Last: Avtalsservitut: Förbud Värmecentral Mm, 12-IM3-77/10811.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 955 000 kr
Byggnadsvärde
2 711 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
18 518 kr
Renhållning
2 949 kr
Vatten/Avlopp
4 680 kr
Summa
26 147 kr

Uppvärmning ingår i posten för el. FTX-ventilation med återvinning samt luftvärmepump.

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 572 000 kr

Länkar

Området

Att bo på Gunnesbo och Nöbbelöv

Nordost om Lunds citykärna ligger Gunnesbo och Nöbbelöv. Stadsdelarna gränsar mot åkrar och ängar och ligger på var sin sida om pågatågsstationen Gunnesbo.

På Gunnesbo finns det stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Från den mäktiga bronsålderskullen Räfvs hög har du utsikt ända till Sankt Hans backar i öster. Med en bondgård öppen för allmänheten och sjöar att åka skridskor på under vintern erbjuder Gunnesbo en kombination av citynära friluftsliv.

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund, belägen norr om Norra Ringen och Fjelievägen. Här finns både bostadsområde och företagsområde där fler och fler företag växer fram. I området ligger också Lunds andra järnvägsstation med Pågatåg som snabbt och lätt tar dig till Helsingborg, Landskrona eller Malmö. För den shoppingsugne finns Nova Lund alldeles i närheten, ett stort och fint köpcenter med en stor mängd olika butiker och serviceföretag.

Mitt i stadsdelen ligger den gamla vikingakullen Räfvs hög där du har en sagolik utsikt. Många tar sig dit för att spela boll eller promenera och rasta hundar. Området har troligen varit bebott längre tillbaka än vikingatiden, arkeologer har nämligen funnit tecken på att det har funnits bosättningar här ända sedan stenåldern. Här finns gott om fina grönområden, bland andra Nöbbelövs mosse med våtmark och en ö som är en fredad häckningsplats för många fåglar.

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet. Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om på Nöbbelöv ger ett familjärt och genuint intryck. På Hubertusgården finns skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggts om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Närmast Nöbbelövs kyrkoväg ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande alldeles intill bussförbindelse intill centrum.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv och Gunnesbo in till centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg.

Köpa eller sälja bostad i Nöbbelöv? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gunnesbo & Nöbbelövs 3 bästa

3
 • Lundasparris
  Köp nyplockad sparris direkt från odlaren
 • Gunnesbo 4h-gård
  Lantliv för hela familjen
 • Nöbbelövs mosse
  Härlig natur med rikt fågelliv

Karta

Revirvägen 24

Revirvägen 24,
22653 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Markus Hedhill

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig Lund Centrum

  :
  Telefon: 0739-20 66 55